inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Üniversite yıllarımda başladı düzensizlik.10 yıl önce ama ben kinyasal bişey kullanmadım.hep doğal kurler ile düzene soktum.adacayi aslan pençesi soğan suyu vs.ilk evlendiğim zaman yine düzen bozuldu yine aynı kurler.geçen yıl polip ameliyatı oldum ondan sonra 5 defa klomen tedavisi gördüm.1 yıldır düzenli oldum o zamandan beri.

Aslanpencesini nasil kullanicaz peki?sogan suyuyla beraber mi kullanicas??

Evet canım cekilmşş daha iyi ama bn bulamadım cekilmşş yani ondan öyle yaptım faydasını gördüm

Üniversite yıllarımda başladı düzensizlik.10 yıl önce ama ben kinyasal bişey kullanmadım.hep doğal kurler ile düzene soktum.adacayi aslan pençesi soğan suyu vs.ilk evlendiğim zaman yine düzen bozuldu yine aynı kurler.geçen yıl polip ameliyatı oldum ondan sonra 5 defa klomen tedavisi gördüm.1 yıldır düzenli oldum o zamandan beri.
hayirli olsun canim... Sen de pkolu musun ???

Aynen cnm.kac ovi yaptim bi gormedim cift czgi;( ama zaten bende sorun yumurttalarim buyumuyor ki;(((
Hic regl olmuyor musun canim? Gecte olsa.. Benim dongum 35/40 arasi.. Bu ay 38 de geldi.. Ates ile olcum yaparak 24. gün catladigini öğrendim.. sende dene cnm.. İncir-havuc kuru kullan, inofolic ile destekle.. Bjr de doktora gorundun mu? Ben bu ay ilk deda gideyim diyorum..

slm kizlar 3 kutu inofolik bitirdim hala adet olmadim duzensizlik var ayin 8 de olmam gerkiyordu test yaptim negatif dr gittim kanda bakilacak asiri kasik agrim var ultrasona gircem biktim artik bi duzenailikten

Hic regl olmuyor musun canim? Gecte olsa.. Benim dongum 35/40 arasi.. Bu ay 38 de geldi.. Ates ile olcum yaparak 24. gün catladigini öğrendim.. sende dene cnm.. İncir-havuc kuru kullan, inofolic ile destekle.. Bjr de doktora gorundun mu? Ben bu ay ilk deda gideyim diyorum..

2kere asilama oldum vnm ben.gecte olsa regl olmuyorum iste:( sorun orda.illa ilac aliuorum.inofolic kullaniom 2 aydir combi.

Kizlar bende pkoyum.2aydir sabah aksam iciorum inofolic combiyi.bakalim adet olucam mi bu ay merak ediom.ilacsiz olammiyorum malum

Kızlar herkese selam acil yardım istiyorum bende PKO yok ama düzgün adet göremiyorum yani lekelenme şeklinde oluyor ve sökülemiyor muhtemelen yum gelişimi yok inofolik kullansam sorun gider mi? Bir de ne zaman başlanıyor günde kaç tane?

Back
X