- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
Glifor u doktorun mu vermişti kuxum??
Evrt canım kullan demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilişki pek önemsemedk kii ama adet bitince denedik işte oda cocuk için degil olmuyor sonucta dedik hatta esime afedersin korun dedim oda hayır nolur nolmaz dedi gün aşırı oldu bir hafta boyunca sonra hiç ilişki olmadı
Şuan düzenli olarak doktor kontrolünde misin canım ?
Hayırlısı buymuş balım üzülme demek kolay ama sen yine de üzülme. Allahım daha güzelini vereceği için olmamıştır. Rabbim dualarımızı görecek elbet ama zamanı var bizim nazlı kuzuların gelmesineSuan diilim cnm.en son ramazanda asilama oldum tutmadi;(
Hayırlısı buymuş balım üzülme demek kolay ama sen yine de üzülme. Allahım daha güzelini vereceği için olmamıştır. Rabbim dualarımızı görecek elbet ama zamanı var bizim nazlı kuzuların gelmesine)
Yok canım adetm bitti akşam yıkndm oldu sonra bş hafta ya kader gün aşırı olduYani adetten sonra 1kere mi oldu cnim iliski??
Yok canım adetm bitti akşam yıkndm oldu sonra bş hafta ya kader gün aşırı oldu
Yok canım adetm bitti akşam yıkndm oldu sonra bş hafta ya kader gün aşırı oldu
merhaba hamileliğin hayırlı olsun :)
eşinde hız sorunu vardı dye hatırlıyorum. benim eşimde de var aynı sorun. eşine ilaç veya kür uygulamışmıydın?
benim de bugün belim tutuldu eğildikçe ağrıyo, hamilelikle bağlantısı yoktur sanırım, üstüm açık yatıyorum galiba ondan tutuldu.
ama adetimin 17. günü koyu kahve akıntım geldi. bugün de sarımsı akıntı oldu. sende buna benzer şeyler yaşamış mıydın?
hafta dgl cnm sadece bir hafta ilişki olduBes haftaya kadar mi bir haftami oldu gun asiri cnm anlamadim:)
Glifor ne için peki ? Doktor mu verdi kendi başımıza kullanabilir miyiz?Canım biz 2013
15 eylülde evlendik o günden beri istiyorduk olmyordu her adet oldugunda oturup ağlıyordum yemek yemiyordm iki gün boyunca kimseyle konuşmak istemyrdm tedavi oldım olmadı aşılama yaptım tutmadı doktor bna tüp bebek yap dedi esimde de sıkıntı vardı hareket bozuktu bna da pko dedi yumurtan tembel dedi tüp bebek yaptrtmk istedim eşim istemedi bu ay dinlendim glifor ve ınofolic kullndm oldu nasıl öğrendin diyorsan bn demiştim ınofolic midemi bulandırıyor diye hatrlarsan bırakma demiştin bn içtim adetim 16 gün midem bulandı afedersin kustum esim cok heyecanlndı çünkü bn midem hiç bulunmaz hiç kusmm sadece kötü bir koku alsam bulanır ama bu farklıydı bn inanmadım tabi sonra bekledim adetime bir hafta kala carsıya gittim ıslaklık hissettim dedim kesin adet oldım üzüldüm hatta dedim bu kader erken mi diye sonra bir lavabo bulup gittim baktm adet degil böyle beyaz bir akıntı baya gelmiş cpk ıslaktı adet sanmıştım sonra kan verdim gebelik cıktı
Doktor verdi yumurta tembellik içinG
Glifor ne için peki ? Doktor mu verdi kendi başımıza kullanabilir miyiz?
canım seni uzun zamandır takip edyrm.seninle aynı durumdayız,ilaçsız adet olamayanlardnzBes haftaya kadar mi bir haftami oldu gun asiri cnm anlamadim:)
Balım ben bi yerde okumuştum yumurtlama döneminde de kahve rrngi lekelenmeler yaşayan bayanlar varmış. Belki yumurtan çatlamıştır. O lekeli günün üstüne 14 gün ekleyip o tarihte regl olmazsan gebelik testi yap yumurtlama günlerini değerlendirdiysen inşallah bebişin seninledirSendiiii ben umutlanmak istemiyorum yaa.
Kahve leke adetimin 17. Günü geldi adete yakin bi zamanda gelse yerlesme kanamasi dicem. Cok erken değil mi sence?
Usuttum galiba. En güzeli beklemek sanırım![]()
Canım belki erken döllenme olmuştur bilmiyorum o kanama üşütme ile ne ilgisi var kii kaç yıldır bekliyorsunSendiiii ben umutlanmak istemiyorum yaa.
Kahve leke adetimin 17. Günü geldi adete yakin bi zamanda gelse yerlesme kanamasi dicem. Cok erken değil mi sence?
Usuttum galiba. En güzeli beklemek sanırım![]()
canım seni uzun zamandır takip edyrm.seninle aynı durumdayız,ilaçsız adet olamayanlardnzinfolic kombi kullanyrn adet olmadn mı hala???
Canım sogan kürü dene gelir adetin inş ki inş ta hamilesin offHala olmadim canim sorma ;( 19 mayis adet gunumdu.daha yok.gecen ay 18de oldum.mayista 19 da oldum bu ay hala yok ;((((