inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canım bende pko yok ama doktor infolic vermekte bi sakınca görmedi. Bemce bi an önce içmeye başla yumurtlamam yakınlaştı benim kasıklarda ağrı yaptı demekki geliştiriyor gerçekten. Ben 10 aylık evliyim ve 7 aydır korunmuyorm hormon tahlillerimde normal eşiminkide normal. Geçen ay serophene adlı yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor ve çatlatma iğnesi verdi ama tutmadı bu ay yine aynı tedaviyi oluyorum 2 gün sonra yumurtlamam var bakalım bu ay tutacak mı? Sende ne var ne yok
canım sorunun yok ve daha yeni evlisin ,olur inşşşş.
ben 6 yıllık evliyim tedavi ve 2 aşılama aşamasından geçtm. pkoluyum. artık bıktım çok yıprandım .6 yıldır denemdğm kür doktor kalmdı :KK43: eşimle nisan ayına tüp bebeğe karar verdik. bakalım...

canım sorunun yok ve daha yeni evlisin ,olur inşşşş.
ben 6 yıllık evliyim tedavi ve 2 aşılama aşamasından geçtm. pkoluyum. artık bıktım çok yıprandım .6 yıldır denemdğm kür doktor kalmdı :KK43: eşimle nisan ayına tüp bebeğe karar verdik. bakalım...
Benim yaşım 30 canım ondan acele ediyorum yoksa bu kadar üstünde durmam yani oyalanmak istemiyorum. Bence pko lulara daha cabuk hamile kalıyo ben kimi duyduysam pkolu hemen hamiş oldu. Biraz da nasip belki bilmiyorum canım vakti zamanı vardır bizimkikerinde. :( bence infolice hemen başla

kızlar bende her ay kist sorunu yüzünden yumurtlarım büyümüyordu ve pko görünümü yaratıyordu bu ay tavsiye üzerine kendim adetten sonra inofolic şase kullandım bazen günde 1 bazen günde 2 tane içtim ve çok akıntım oldu resmen kasık ağrısı hissettim adetimin 21. günü doktora gittim ve ultrasonda yumurtan çatlamış dedi ve progesteron testi yaptırdım sonuç 17.06 çıktı yani her şey normal çıktı. Şimdi adet olmayı bekliyorum inşallah gecikme yapmaz çünkü biz bu ay korunduk nasipse adetten sonra çocuk çalışmasına başlayacağız inşallah hamile olduğumu da duyururum buradan kısacası bende fayda etti.

Benim yaşım 30 canım ondan acele ediyorum yoksa bu kadar üstünde durmam yani oyalanmak istemiyorum. Bence pko lulara daha cabuk hamile kalıyo ben kimi duyduysam pkolu hemen hamiş oldu. Biraz da nasip belki bilmiyorum canım vakti zamanı vardır bizimkikerinde. :KK43: bence infolice hemen başla
aynı yaştayız :) haklısın başlamalıyım infolice

Ya kizlar benim adetim hala yok ortada delircem.22mayistan bu yana sabah aksam inofolic combbi ve glukofen kullaniom hala yok adetim.50gun olup gider.ne gelmio bu yaaaaaa oy oy :((((((

Kizlar bana cewap vericek yokmu yaa;(((
22mayistan beri inofolic kullaniyorum hala adet olmadim yaa delircem;(((inofolic yumurtlama saglamiyo mu yaaa

Neden canim?sen sasemi iciyosun faydasi oldumu?sana?ama 2side ayni etken yaaaa
canım daha önce de çok yazışmıştık ama hep unutuyon :) ya bak tüm topikleri baştan sona kadar okudum ve hepsinde de hamile kalanların hepsi şase ile hamile kalmış... gerçekten.....

canım daha önce de çok yazışmıştık ama hep unutuyon :) ya bak tüm topikleri baştan sona kadar okudum ve hepsinde de hamile kalanların hepsi şase ile hamile kalmış... gerçekten.....
Bende öyle okudum herkes şase içiyor bende ikinci kutudayım bakalım inşallah bu ay hamiş olurum

Back
X