inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

infolic şaseyi uzun süre kullanmak zararlı olur mu acaba??? 1 yıl kullanmayı düşünüyorum. bir zararı olur mu???? zararlarını bilenler lütfen beni de aydınlatır mısınız???

3 yıllık bebek hasretinden sonra tam tüp bebeğe karar vermisken inofolik kullandığım ilk ay hamile kaldım.ama malesef geçen hafta bebegimizin kalp atışları olmadığını öğrendik.4 farklı doktora gittik sonuç aynı.yarın alacaklar bebegimizi malesef.10 buçuk haftalık hamileyim.2 ay korunduktan sonra yine inofolik içebilirsin dedi doktorlar.ilaçlar ile hamile kaldığım için böyle olmuş olabilir mi dedim.hayır dedi doktorlar ama korkuyorum yine hamile kalıp aynısını yaşamaktan.böyle bi durum yaşayan var mı

Canım cok üzüldüm yaa evet seni takip ediyordum sen ınofolic kullanıp ilk ay hamile kalmıştn demekki yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş üzülmemek elde değil ama korkma olmaz öyle bişi bikere oldu diye oyle olcak degil genetik diye bişş yok canım allahın takdir ilahiyatı inş tüm acılar diner tekrar hamile kalırsın bnde üç yıl aradan sonra hamile kaldım ınofolic kullandığım ilk ayda ama düşük tehlikem varmış dinleniyorum canım hersey allahtan allah sabır versin

Allah yardımcınız olsun kozlar bulmak zor buluşta kaybetmek daha zordur ..en azından hamile kalabildiğimizi biliyorsunuz..allah tez zamanda sağlık versin..

Kizlar selamlar.merak ediyorum aramizda inofolic sase icenlermi daha cok yoksa inofolic combi mi?burda bi arkadasim sase icmemi soyledi hep hamile kalanlar sase ile kalmis dedi bendemi sase ye gecsem ?????

Merhaba arkadaşlar bugün regl olmam gereken gündü ve oldum bebiş yok yani hayırlısı Allah'tan yarin inofolic alip baslayacam nasipse insallah isteyen herkeze ve bana da vesile olur hayırlısıyla inşallah

infolic şaseyi uzun süre kullanmak zararlı olur mu acaba??? 1 yıl kullanmayı düşünüyorum. bir zararı olur mu???? zararlarını bilenler lütfen beni de aydınlatır mısınız???

Back
X