- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
Ama bende insulin direncide war cnm 4 poset icmek gerek diilmi?
o zaman 4 poşetle başla baktın ki olmuyor düşür dozunu ama soğan uyu yap rahmin temizlensin adetin düzene girer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bende insulin direncide war cnm 4 poset icmek gerek diilmi?
Teşekkür ederim cevabiniz icin bende adetin 2. Günü aksam basladim daha sonra sabah aksam 1 tane aldim 2 gün dün aksam nette arastirma yaparken bu kafama takildi o yuzden dün sabah ictigim icin aksam icmedim bu sabah içtim tekrar bugun 5. Günü adetin yarin bitiyo kasiklarimda agri batma filan harhangi bi belirtide yok bende pko varmi yokmu bilmiyorum adetlerim de düzenlidir hep aşırı yogun kanamam olmaz normal olur ama zamaninda olur doktora gitmedim vajinal ultrason muayenesinden korktugum icin gitmeye çekiniyorumCanım bence de günde 4 poşet fazla gelir mesela aynı sorun bende de vardı gecen ay bir kaç gün tek poşet sonra 2 poşet kullandım ve yumurtam çatladı zamanında adet oldum. Bu ayda adetin 3. günü ve 4. günü birer poşetle başladım adetin 5 ve 6 sında iki poşet kullandım ve hemen kasıklarımda batma sızlanma hissettim bu gün 7. günüm artık tek poşete döndüm çünkü bende aylarca kistten çok çektim korkuyorum. Yani bu ay kendini takip et ilaca yüklenme ona göre gerekirse birdahaki ay dozunu artırırsın.
Teşekkür ederim cevabiniz icin bende adetin 2. Günü aksam basladim daha sonra sabah aksam 1 tane aldim 2 gün dün aksam nette arastirma yaparken bu kafama takildi o yuzden dün sabah ictigim icin aksam icmedim bu sabah içtim tekrar bugun 5. Günü adetin yarin bitiyo kasiklarimda agri batma filan harhangi bi belirtide yok şuan siz de pko varmi ?
Anladim aslinda benim de doktora gidip genel bi muayene olmam lazim ama gidemiyorum kokudan :) illa ki alttan muayene sart mi yumurtalikara bakarken karnindan ultrasonla bakılmıyo mu yabende pko görünümlü yumurtlarım pko yok ama adet olamama ve kist sorunu çok yaşadım tabii asıl neden yumurtlayamama bu yüzden geçen ay kullandım ve memnun kaldım![]()
Anladim aslinda benim de doktora gidip genel bi muayene olmam lazim ama gidemiyorum kokudan :) illa ki alttan muayene sart mi yumurtalikara bakarken karnindan ultrasonla bakılmıyo mu ya
Canım günde kaç doz aldın? Bende pco görünümlü yumurtlıklarım ama pco yok yani adetim düzenli kilom normal hormonların da aynı şekilde..bende pko görünümlü yumurtlarım pko yok ama adet olamama ve kist sorunu çok yaşadım tabii asıl neden yumurtlayamama bu yüzden geçen ay kullandım ve memnun kaldım![]()
Canım günde kaç doz aldın? Bende pco görünümlü yumurtlıklarım ama pco yok yani adetim düzenli kilom normal hormonların da aynı şekilde..
Canım bu gün adetimîn 12. Günü.. Sabah 2 poşet attım bi bardağa içtim .. Yumurtlama sonuna kadar yani bir hafta daha böyle devam edip sonra 1er tane mi içeyim?Canım günde ilk zamanlar 1 sonra 2 doz aldım toz şase kullandım zaten yumurtalarımın büyüdüğünü hissettim
İstedigin zaman başla. Sabah iki. Akşam iki seklinde yarım bardak suya dök icKizlar bu inOfolic toz adetten sorami baslaniyor????ben bslamistim bugun icmeye))
Ya canım sence doz çok fazla olmaz mı? Ben sabah akşam 1 içiyordum şimdi 1 bardak suya 2 şase katıyorum ama yumurtalıklarımda batma hissediyorum bide hormonları bozup kist yapmasın Allah muhafazaİstedigin zaman başla. Sabah iki. Akşam iki seklinde yarım bardak suya dök ic
Günlük 4 poşet icince ancak 800 mikro gram oluyor. Normalde alınması gereken günlük doz 800 mikrogram. Bu yüzden fazla degil. NormalYa canım sence doz çok fazla olmaz mı? Ben sabah akşam 1 içiyordum şimdi 1 bardak suya 2 şase katıyorum ama yumurtalıklarımda batma hissediyorum bide hormonları bozup kist yapmasın Allah muhafaza
Anladım kuzum.. Yumurtlama dönemimde öyle içeyim.. TeşekkürlerGünlük 4 poşet icince ancak 800 mikro gram oluyor. Normalde alınması gereken günlük doz 800 mikrogram. Bu yüzden fazla degil. Normal
Rica ederimAnladım kuzum.. Yumurtlama dönemimde öyle içeyim.. Teşekkürler
Hayırlı olsun canım benimevet arkadaslar inofolic kullanarak hamile kalan birisi olarak siddetle tavsiye ediyorum ve sonuc bugun ogrendim hamileyimmmm![]()
hayir canm pko felan yoktu 1 senelik evliyim ama 4 aydr istiyoruz gecenki reglimde 7 gun leke geldi sonra regl oldum toplan 12 gun felan sonra doktora gittim ultrasyonla bakti bisey cikmadi yani bana bisey demedi olsa soylerdi galiba.inofolic verdi 3 ay kullan hamile kalmazsan tekrar gel dedi bende bu Allahn izniyle hamileyim 2 sabah 2 aksam ictim ama yumurtlamdan 2 3 gun sonra sabah 1 aksam 1 ictimHayırlı olsun canım benimpco varmıydı? Ne kadar zaman kullandın? Kaç doz aldın günde?