inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Bir bardak suya 2 poşet döküp karistir sabah kahvaltıdan yarım saat önce ic. Sonra 2 poşeti bir bardak suda karıştırıp akşam yemekten yarim saat önce ic
Teşekkür ederim cevabiniz icin bu ay sabah 1 aksam 1 ictim ben eger hamilelik olmazsa regl olursam önümüzdeki ay sabah 2 aksam 2 icmeyi planlıyorum doktora da gitmedim yumurtlaiklarim ne durumda bilmiyorum ama bi zarari olmaz umarim

Ben de inofolic combi kullaniyorum doktor tavsiyesiyle degil kendim aldim lh 10 fsh 7 idi pco var demedi doktor ama internetten arastirdigima gore var. Kasiklarimda ve karnimda agri hissediyorum yumurtlama donemindeyim sanirim inofolic baya etkili ve su gibi cokca akinti yapti bana. Sizler de de bu sekilde etkileri oldu mu?

Ben de inofolic combi kullaniyorum doktor tavsiyesiyle degil kendim aldim lh 10 fsh 7 idi pco var demedi doktor ama internetten arastirdigima gore var. Kasiklarimda ve karnimda agri hissediyorum yumurtlama donemindeyim sanirim inofolic baya etkili ve su gibi cokca akinti yapti bana. Sizler de de bu sekilde etkileri oldu mu?
Siz nasil kullanıyorsunuz ben sabah 1 aksam 1 kullaniyorum yumurtlama donemim gecti takvime göre ama ben diger aylardan farkli aşırı bi akıntı veya belirgin bir kasik agrisi hissetmedim yumurtlama oldu mu olmadi mi bilmiyorum

Siz nasil kullanıyorsunuz ben sabah 1 aksam 1 kullaniyorum yumurtlama donemim gecti takvime göre ama ben diger aylardan farkli aşırı bi akıntı veya belirgin bir kasik agrisi hissetmedim yumurtlama oldu mu olmadi mi bilmiyorum

Ben gunde 1 tane iciyorum 2 tane icmeye cesaret edemedim doktor tavsiyesiyle almadigim icin fakat gercekten baya fazla sulu ve kokusuz akinti yapti bana . Umarim yanlis biseyler yapmamisimdir bu hapi kullanarak

amin cok sagolun arkadaslar nasip erkenden dusmesi daha iyi sonra 10 haftalik felan olsaydi daha kotu olurdum

Merhaba ben yeni uyeyim geçmiş olsun Allah hayırlısıni versin üzülme bende 3 aylık evliyim bebek istiyorum soğan suyu icmeye başladım 4 gün erken leke geldi sonra adetim başladı ama çok ağır geciriyorum ve normalden az ve af edersiniz iltihaplı acaba üstüne gormemidir ben hiç anlamam da idrar testi yaptım leke geldiği gün negatif çıkmıştı Dr gitmek istemiyorum :((

Kızlar herkese merhaba bende inofolic denemek istiyorum yalnız yumurtlamamda sorun yok bildiğim kadarıyla sizce günde kaç tane icmeliyim aç mı yok mu bide toz olarak almak istiyorum bununla hamile kalanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Kızlar herkese merhaba bende inofolic denemek istiyorum yalnız yumurtlamamda sorun yok bildiğim kadarıyla sizce günde kaç tane icmeliyim aç mı yok mu bide toz olarak almak istiyorum bununla hamile kalanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Benim de yumurtlama da bir sorun yok şükür hormonlar vs herşey normal. Dr yine de kullan yardımcı olur dedi. Sabah 2 akşam 2 şase dün başladım kullanmaya

Benim de yumurtlama da bir sorun yok şükür hormonlar vs herşey normal. Dr yine de kullan yardımcı olur dedi. Sabah 2 akşam 2 şase dün başladım kullanmaya
Bende başladım adet bitene kadar sabahları aç karnına bir tane icicem adet bitince de sabah akşam icicem inşallah bu ay faydasını goruruz de bu bekleyiş son erer sen ne zamandır ugrasiyirsun belli bir sorun varmi

Bende başladım adet bitene kadar sabahları aç karnına bir tane icicem adet bitince de sabah akşam icicem inşallah bu ay faydasını goruruz de bu bekleyiş son erer sen ne zamandır ugrasiyirsun belli bir sorun varmi[/QUOT
Bende başladım adet bitene kadar sabahları aç karnına bir tane icicem adet bitince de sabah akşam icicem inşallah bu ay faydasını goruruz de bu bekleyiş son erer sen ne zamandır ugrasiyirsun belli bir sorun varmi
.

Eşimde de bende yok elhamdülillah.. 13 ay oldu senin ne kadar? Rabbim herkese en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah..

Eşimde de bende yok elhamdülillah.. 13 ay oldu senin ne kadar? Rabbim herkese en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah..
Çok sukur bizde de bir sorun yok ama 2 buçuk sene oldu ya vakti var yada hiç nasip olmayacak bunu Allah bilir tupten önce denemedik bir şey kalmasın istiyorum bu ayda bununla geçsin bakalım ama çok yiprandim inşallah sonu öyle güzel olur ki bu günleri unutturur

Back
X