inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Çok sukur bizde de bir sorun yok ama 2 buçuk sene oldu ya vakti var yada hiç nasip olmayacak bunu Allah bilir tupten önce denemedik bir şey kalmasın istiyorum bu ayda bununla geçsin bakalım ama çok yiprandim inşallah sonu öyle güzel olur ki bu günleri unutturur
Aminnnnn.... Rabbim evlatsız bırakmasın.. Bizde altı ay içinde olmazsa aşılama düşünüyoruz. Vakti var diye umut ediyoruz, bir çok tanıdığım iki yıl üç yıl bazısı altı yıl sonra kavuştu bebişlere.. O yüzden Allah var dert yok

Aminnnnn.... Rabbim evlatsız bırakmasın.. Bizde altı ay içinde olmazsa aşılama düşünüyoruz. Vakti var diye umut ediyoruz, bir çok tanıdığım iki yıl üç yıl bazısı altı yıl sonra kavuştu bebişlere.. O yüzden Allah var dert yok
Ben aşılama da denedim tam bir sene oldu deneyeli ama nasip olmadı bir sene daha böyle denerim olmazsa tüp yolları gozukecek sanırım

Kizlar bu inofoligi pkolular nekadar zaman kullanmali ya??yani belli bi suresi warmi bunun?hamile kalan warmi inofolic saseyle????????

Hamile kalan baya bi duydum.. Belirli bir süresi yok yani kimseden duymadım 10 kutuya kadar kullananlar da var. Biz henüz aşılama denemedik önce bildiğim yöntemleri uygulayım nasip olmazsa artık aşı tüp ne varsa :)

Hamile kalan baya bi duydum.. Belirli bir süresi yok yani kimseden duymadım 10 kutuya kadar kullananlar da var. Biz henüz aşılama denemedik önce bildiğim yöntemleri uygulayım nasip olmazsa artık aşı tüp ne varsa :)

Ben 2kere denedim canim asilama.nasib olmadi.ama o arada inofolic sase kullanmadim.bakalim artik uzun sure kullanmayi dusunjyorum bende.birde catlatma ignesiyle denemek istiom sansimi

Nasip olana kadar durmak yok inşallah.. Ben iki ay öncesine kadar pek takmadım Dr sorun da yok dediği için olur diyip zamana bıraktım ama baktım olmuyor en azından birşeyler deneyim zarar gelmez diye düşündüm.. Soğan kürü uyguladım benim için baya faydalı oldu küçük kistler vardı zararsız dedi Dr ama onlarda tamamen gitti rahim de temiz elhamdülillah. Şimdi işte ınofolic kullanmaya başladım iki ay denicem olmadı hayit suyu ve arı sütü kapsülü kürünü uygulayacam oda olmazsa artık aşılamaya yol göründü :))

Çocuk istememizin 5. ayında Inofolic'in 3. ayında hamile kaldım canım.

Tebrikler cnm.umut oldun suan bana.pko falan varmiydi peki sende cnim?adetlerin geliyomu ilacsiz?benim gelmio tarlusal icmeden adetim.kizligimdan beri boleyim.bebek istiyoruz bende baslicam inofolik saseye nasipse.cok sevindim yazini gorunce..sorularimi cevaplarsan cok mutlu olurum

Tebrikler cnm.umut oldun suan bana.pko falan varmiydi peki sende cnim?adetlerin geliyomu ilacsiz?benim gelmio tarlusal icmeden adetim.kizligimdan beri boleyim.bebek istiyoruz bende baslicam inofolik saseye nasipse.cok sevindim yazini gorunce..sorularimi cevaplarsan cok mutlu olurum

Cok tesekkur ederim canim darisi tum isteyenlere olsun.
Ben uzun sure adet duzenlemek icin dogum kontrol hapi sonrasinda da progesteron kullandim. Tarlusal 1 2 defa kullandim. Yani benim de adetlerim cok duzensizdi.
Sonra bebek tedavisine baslayip klomen kullaninca bir de Inofolic yumurtalari catlatinca duzenli oldum ve hamile kaldim. Hic endiselenme. Bana dr sol yumurtalikta polikistik goruntu var ama sag hizli calisiyor pko degilsin dedi. Zaten hormon sonuclarim da pko gostermiyordu.
Tabi ki sorularini cevaplarim. Yazman yeterli.

Kizlar merhaba. Burda yazdiklarinizi okuyarak bnde almya karar verdm bugun hemen aldm ve kullanmaya basladm. Mart ayinda ilk bebegm öldugu icn kürtaj olmak zorunda kaldm o gunden snra hamile kalamadm bu ay hapi iciyorm bakalm bugn adetimin 10. Gunu insallah faydasinj goruruz hep birlikte..

Back
X