inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar,eczaneden inofolici sorduğumda Kahverengi olanı gösteriyor,ama internette araştırdığımda hapın rengi mavi,bunların arasında fark var mı,yanlış almayım,yardımcı olur musunuz bana da...

Meraba bu bahsedilen inofolic mavi hsp mı dshs iyi bide pembe kutusu olsn toz olark var. Bide doktor solemedn alıp içen hamile kalan varmı

Merhaba, ben de su anda iki ilaci bir arada kullanıyorum. Hayırlı olsun hamileliginiz, bu ilaçların gebe kalmanızı hızlandırdıgını hissettiniz mi?
Evet daha önce de aynı şekilde hamile kalmıştım düşük olmuştu bu arada bunlarla beraber ovulasyon testi kullanmanızı öneririm

Arkadaşlar geçen aydan beri inofolic kullanıyorum. Bi de klomen+çatlatma iğnesi. İnofolicle hamile kalanlar kaçınca ayda kaldı acaba merak ediyorum

ne kadara aldın canm sende ne sorun var doktor bunu verdi canm
Canım en son 50ye aldım. Bende birazcık yumurta tembelliği var. Öyle kistim falan yok. İnofolic de yumurtaları kaliteleştiriyormuş. Geçen aydan beri aralıksız içiyorum canım. İnşallah faydasını görürüm. Sende ne problem var

Canım en son 50ye aldım. Bende birazcık yumurta tembelliği var. Öyle kistim falan yok. İnofolic de yumurtaları kaliteleştiriyormuş. Geçen aydan beri aralıksız içiyorum canım. İnşallah faydasını görürüm. Sende ne problem var
valla canm doktor bana yumurtalarım benimde tembelmiş kist miyom herhangi bir problem yok hormon tahlilimde LH hormonum 16 cıkmıs Bide 4 seneye yakınsır korunmuorm ama hamilelik hiç olmadı doktor direk klomene başlattı ama hamilelik olusmadı. Tüplerimdede sıkıntı yok hamile kalamıorm.

valla canm doktor bana yumurtalarım benimde tembelmiş kist miyom herhangi bir problem yok hormon tahlilimde LH hormonum 16 cıkmıs Bide 4 seneye yakınsır korunmuorm ama hamilelik hiç olmadı doktor direk klomene başlattı ama hamilelik olusmadı. Tüplerimdede sıkıntı yok hamile kalamıorm.
Canım sen de 26 yaşındasın sanırım. Ben de öyle. Benim 5.klomen 4. Çatlatma iğnem olcak. Aslında ben bu ay aşılama istedim. Doktorum bir iki ay daha bekle dedi . Bekliyorum öyle canım. Allah herkese nasip etsin inşallah. Gerçekten çok zor

Canım sen de 26 yaşındasın sanırım. Ben de öyle. Benim 5.klomen 4. Çatlatma iğnem olcak. Aslında ben bu ay aşılama istedim. Doktorum bir iki ay daha bekle dedi . Bekliyorum öyle canım. Allah herkese nasip etsin inşallah. Gerçekten çok zor
evet canm 26 yaşındayım. :) artık kadın doğuma gittikten sonra okadar yoruldum ki hersey düzgün olmasına ragmen her ay negatif ben okadar süre korunmama ragmen dedim ki kesin tüplerim kapalı kesin yani neden olmasın neyse hsg cekindim hiç bişey cıkmadı. Sonra neden ama hiç bir sıkıntı yok neden yani sorgulamaua başladım. Daha sonra bu bole olmayacak tüp bebek doktoru buldum bütün tahlillerimi gösterdim başımdan gecen tedavileri soledim. Bana solediği biz hastalara 2 sene veriorz 2 sene içinde düzenli ilşkiye ragmen korunmadan hamile kalamıorsa aşılama yada tüp bebektir dedi. Ünlü bir bayan Ben istanbulda ikamet ediorm ama daha profesör doktorlar istanbul içinde daha cok malesef ki.

evet canm 26 yaşındayım. :) artık kadın doğuma gittikten sonra okadar yoruldum ki hersey düzgün olmasına ragmen her ay negatif ben okadar süre korunmama ragmen dedim ki kesin tüplerim kapalı kesin yani neden olmasın neyse hsg cekindim hiç bişey cıkmadı. Sonra neden ama hiç bir sıkıntı yok neden yani sorgulamaua başladım. Daha sonra bu bole olmayacak tüp bebek doktoru buldum bütün tahlillerimi gösterdim başımdan gecen tedavileri soledim. Bana solediği biz hastalara 2 sene veriorz 2 sene içinde düzenli ilşkiye ragmen korunmadan hamile kalamıorsa aşılama yada tüp bebektir dedi. Ünlü bir bayan Ben istanbulda ikamet ediorm ama daha profesör doktorlar istanbul içinde daha cok malesef ki.
Anlıyorum canım. Bende de hafif yumurta tembelliği var, bi süt hormonlarım yüksekti o da düşüyor ilaç kullanıyorum. Hsg çekildim temiz çıktı. Eşimde de problem yok ama olmuyor. Sanırım çok stres yapıyoruz. Bu ay oluruna bırakmak istiyorum ama tedavi gördüğüm için uymam gereken kurallar var ister istemez aklımdan çıkmıyor. İnofoliğe güveniyorum biraz.inşallah fayda eder :110:

Anlıyorum canım. Bende de hafif yumurta tembelliği var, bi süt hormonlarım yüksekti o da düşüyor ilaç kullanıyorum. Hsg çekildim temiz çıktı. Eşimde de problem yok ama olmuyor. Sanırım çok stres yapıyoruz. Bu ay oluruna bırakmak istiyorum ama tedavi gördüğüm için uymam gereken kurallar var ister istemez aklımdan çıkmıyor. İnofoliğe güveniyorum biraz.inşallah fayda eder :110:
inşallah canm fayda ederse bende kullanmaya başlıcam onu

Canım sen kullanmadın mı hiç
sadece ilk evlendiğimde adet düzensizliği bide kontrole gideyim demiştim doktora yeni evlendiğimi cocuk düşünmediğimi solemiştim.Sonra ultrasonla bakıp yumurtalıgımın yavas calısdıgını dogum kontrol hapı versemde bi faydası olmayacagını ozamn 3 ayda 2 ayda bir adet oluodm. Hapı kullandığın süre zarfında adet olursn ama bıraktıgında düzensizleşecek dedi. ama bi gün hamilelik düşünürsen bu reçete de ki ilacı kullan demişti. Sonra eşim hemen aldırmıstı ama ben o zamnlar yeniyiz diye ilacı kullanmadm dolapda durdu bekledi: Bi gün dolapı temizlerken ilacın son kullanma tarihi gecmıs ve ben cope attım okadar uzun kalmıs düşünün :(

sadece ilk evlendiğimde adet düzensizliği bide kontrole gideyim demiştim doktora yeni evlendiğimi cocuk düşünmediğimi solemiştim.Sonra ultrasonla bakıp yumurtalıgımın yavas calısdıgını dogum kontrol hapı versemde bi faydası olmayacagını ozamn 3 ayda 2 ayda bir adet oluodm. Hapı kullandığın süre zarfında adet olursn ama bıraktıgında düzensizleşecek dedi. ama bi gün hamilelik düşünürsen bu reçete de ki ilacı kullan demişti. Sonra eşim hemen aldırmıstı ama ben o zamnlar yeniyiz diye ilacı kullanmadm dolapda durdu bekledi: Bi gün dolapı temizlerken ilacın son kullanma tarihi gecmıs ve ben cope attım okadar uzun kalmıs düşünün :KK43:
Anladım canım. Ama faydasını görenler çok olmuş, doktorum aralıksız kullanmamı önerdi. Sabah akşam unutmadan içmeye çalışıyorum, bi de hayıt tohumu çayını içiyorum canım o da yunurta geliştiriyor

Anladım canım. Ama faydasını görenler çok olmuş, doktorum aralıksız kullanmamı önerdi. Sabah akşam unutmadan içmeye çalışıyorum, bi de hayıt tohumu çayını içiyorum canım o da yunurta geliştiriyor
benim arkadasımda onla hamile kaldı sadece sabahları ac karnına mı ıcıosn

Back
X