- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnfolic kullanmaya bugün başladım, 2014 te 17 TL olan infolici bugün 125 TL ye aldımkızlar bu ilaçta cok cabuk bityo valla bi ay yetse razıyım pahalı bide 17 tlinsallah fayda eder ne vardı az ucuz olaydı
![]()
Ben de aldım canım internetten 79 tl ye aldım aklında olsun ordan alabilirsinİnfolic kullanmaya bugün başladım, 2014 te 17 TL olan infolici bugün 125 TL ye aldım![]()
Kıbrısa göndermesi kargo ücreti 90 TL canım, ozmn da 169 TL ye gelir. Ben bulduğuma şükrettim, bulmak için 4 eczane gezdimBen de aldım canım internetten 79 tl ye aldım aklında olsun ordan alabilirsin
Anladım ben TÜRKİYE desin sandım canımKıbrısa göndermesi kargo ücreti 90 TL canım, ozmn da 169 TL ye gelir. Ben bulduğuma şükrettim, bulmak için 4 eczane gezdim
Yani inan bu topiği baştan sona okudumgüzel sonuç alanlar var, neden bunlardan biride biz olmayalım ki
![]()
Size mesaj attım bakabilir misinizAnladım ben TÜRKİYE desin sandım canımevet kesinlikle öyle benim bi akrabamda bunu kullandı kaldı hatta adeti azaldı diye strese vs girmişti sonra bununla kaldı şükür inşallah bize de nasip olur
![]()
Şimdi cevapladımSize mesaj attım bakabilir misiniz
Benimde bu ay adetim varla yok arasında geldi hala kahverengi akıntı devam ediyor. Bende stresteyimAnladım ben TÜRKİYE desin sandım canımevet kesinlikle öyle benim bi akrabamda bunu kullandı kaldı hatta adeti azaldı diye strese vs girmişti sonra bununla kaldı şükür inşallah bize de nasip olur
![]()
İnşallah şifa bulursun canımBenimde bu ay adetim varla yok arasında geldi hala kahverengi akıntı devam ediyor. Bende stresteyimilk şaseyi bugün kullandım mide bulantısı yaptı ama kullanmaya devam edecem,Allahım bizlerede nasip etsin inşallah
![]()
![]()
Bana doktorum gunde 1 kere demisti. Kahvalti sonrasi içiyordum ilk kullandim hatta kutuda 20 tane hap var ben 19.hapta gebe olduğumu öğrendimKızlar selam bana da yardımcı olur musunuz? Bende inofolic combiye başlicam bugün ama doktor tavsiyesiyle değil nasıl kullanmalıyım bide deneyip sonuç alan çok var diyorlar çok muallakta kaldım
Yaaa çok teşekkür ederim yorumunu benimle paylaştığın için ben bi gebelik geçirdim yaklaşık bir buçuk sene olcak nerdeyse korunmuyoruz ama bi türlü gebe kalamadım son çare bunu kullanmaya karar verdim doktoruma da sormadım artık hastanelere gitmekten sıkıldım her ay bi umut beklemekten de yoruldum sana merhem olan bu haplar bana da merhem olur inşallah bununla beraber başka bişey kullandın mı bi de özel olmazsa bişey sormak istiyorum kaç gün arayla ilişki olduBana doktorum gunde 1 kere demisti. Kahvalti sonrasi içiyordum ilk kullandim hatta kutuda 20 tane hap var ben 19.hapta gebe olduğumu öğrendiminsallah seninde hemen olur
Ben ovulasyon tesi ile takip ettim yumurtlama ve catlama gününü degerlendirdim 2gün.. ve yumurtlama görünceye kadar yumurtlama masajı yaptim.ovulasyon testinde yumurtlama görünce masaji biraktim.baska hic birsey yapmadımYaaa çok teşekkür ederim yorumunu benimle paylaştığın için ben bi gebelik geçirdim yaklaşık bir buçuk sene olcak nerdeyse korunmuyoruz ama bi türlü gebe kalamadım son çare bunu kullanmaya karar verdim doktoruma da sormadım artık hastanelere gitmekten sıkıldım her ay bi umut beklemekten de yoruldum sana merhem olan bu haplar bana da merhem olur inşallah bununla beraber başka bişey kullandın mı bi de özel olmazsa bişey sormak istiyorum kaç gün arayla ilişki oldu
Anladım umarım bu ay bende hayırlı haberler alırım tekrar teşekkür ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen ovulasyon tesi ile takip ettim yumurtlama ve catlama gününü degerlendirdim 2gün.. ve yumurtlama görünceye kadar yumurtlama masajı yaptim.ovulasyon testinde yumurtlama görünce masaji biraktim.baska hic birsey yapmadım
Anladım umarım bu ay bende hayırlı haberler alırım tekrar teşekkür ederim Allah sağ salim kucağınaBen ovulasyon tesi ile takip ettim yumurtlama ve catlama gününü degerlendirdim 2gün.. ve yumurtlama görünceye kadar yumurtlama masajı yaptim.ovulasyon testinde yumurtlama görünce masaji biraktim.baska hic birsey yapmadım
bu arada bugün reglmin ilk günü başladım ben inofolic combiye sorun olmaz dimiBen ovulasyon tesi ile takip ettim yumurtlama ve catlama gününü degerlendirdim 2gün.. ve yumurtlama görünceye kadar yumurtlama masajı yaptim.ovulasyon testinde yumurtlama görünce masaji biraktim.baska hic birsey yapmadım
Onu bilemeyeceğim canım cunku ben adet bitimi doktora gitmistim o zaman basladimAnladım umarım bu ay bende hayırlı haberler alırım tekrar teşekkür ederim Allah sağ salim kucağına
bu arada bugün reglmin ilk günü başladım ben inofolic combiye sorun olmaz dimi
Canım merhaba, bende inofolic combi kullanıyorum 2. Aya döndüm problemin neydi pko muydu bende ovulasyon yapıyorum hemde inofolic combi kullanıyorum bakalım hayırlısı nasıl süreçti çok sordum ama anlatır mısın heyecan yaptım şimdiBana doktorum gunde 1 kere demisti. Kahvalti sonrasi içiyordum ilk kullandim hatta kutuda 20 tane hap var ben 19.hapta gebe olduğumu öğrendiminsallah seninde hemen olur