• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

A.selam ben kapsül kullandım son 4 günlük doz kaldı ama içimde tuhaf bi his var hamile gibi hissediyorum kendimi yada artık sıyırdım da diyebilirim :)) siz sonuç aldınız mı peki
Nasıl kullandınız.. Bana da doktor verdi ama unuttum. 1 tane regl kadar mı, 2 tane yumurtlamaya kadar mı?

Yarın.ama dün gece açık pembe kanamam oldu çok az miktarda bugün hiç bişeyok şuanlık ama ben çok kötüyüm
Panik yapmayın.. isterseniz kaset teyit edin.. Yerleşme kanaması da olabilir genelde bat 1-2 gün kala oluyormuş. Geçen aydan kalıntı kalsa kahverengi olurdu zaten.. Test yapın bence 😁

Panik yapmayın.. isterseniz kaset teyit edin.. Yerleşme kanaması da olabilir genelde bat 1-2 gün kala oluyormuş. Geçen aydan kalıntı kalsa kahverengi olurdu zaten.. Test yapın bence 😁
Hiç böyle bi cevap beklemiyordum bi anda ağlamam kesildi gerçekten test yapmalı mıyım şuan

Merhaba kızlar ,size yazdım sandım ama bugün bi baktım ki yazmamişim 3 eylülde regli oldum 5.günü başlayarak femara adli bi ilaç kullandim 5 gün yine ay başinda da inofolic kullanmaya başlamistim (Eylul) tabi bunlar doktor kontrolunde. Evde ovilasyon testi ile kendim takip ettim yumurtlamayi.Veee pazartesi gebelik testi yaptim cift cizgi gordum kan verdim hemen, hamişim kizlar🙏Ama henuz doktora gitmedim suan cok erken birsey goremeyiz dedi doktor haftaya cağirir buyuk ihtimal ile. Şuan ki tek dileğim bebişim saglikli olsun ve saglikli bir gebelik olsun. Allahim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini boş birakmasin 🙏

selam kızlar, tüm yazışmaları soluksuz okudum geçen hafta başladım ınofolic combi kahverengi hapı kullanıyorum umarım hepimizin yüzü güler sağlıkla bebeklerimiz olur, ilaç kullanıp kendinde değişiklik hisseden var mı?

Back
X