Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz yaptı ve benim iştahım açıldı hamile kalınca değiştirdi doktorInofolic kullananlar yan etkilerini yasiyormusunuz nefes darlığı gaz sinir heyecanlanma gibi 4-5 gündür heyecanlanma ve nefes darlığı peşinden geliyor kafama takıldı
doktor tavsiyesı ile aldım canım sabah akşam 1 kere kullaniyorum 2 dozBen de kullanmak istiyorum bundan. Doktor tavsiyesiyle mi aldiniz acaba? Kac doz iciyorsunuz?
kullandıgım ay hamile kaldım bende sadece gaz problemi yaptıInofolic kullananlar yan etkilerini yasiyormusunuz nefes darlığı gaz sinir heyecanlanma gibi 4-5 gündür heyecanlanma ve nefes darlığı peşinden geliyor kafama takıldı
Bende doktora sormadan alayimkullandıgım ay hamile kaldım bende sadece gaz problemi yaptıdoktora sormadan almıştım gıda takviyesi oldugu için sabah akşam kullanmıştım
kullanmaya başladıktan snra sordum doktora kullanabilirsin herhangi bir sıkıntı olmaz demiştiBende doktora sormadan alayim
Diyorum da olurmu acaba diyodum baslayayim bari:)
bu arada trombofili testini naptın yaptırdın mı??Bende doktora sormadan alayim
Diyorum da olurmu acaba diyodum baslayayim bari:)
Canim kurtaj dan sonra aspirin kullandim uzun sure doktorum 3 ay gecsin uzerine dedi bir de aspirinin etkisi gecsin oyle yaptir dedi simdi aralik ayi gecsin de sonra yaptiricam diye dusunuyorumbu arada trombofili testini naptın yaptırdın mı??
Nefes darlığı yapıyorsa doktora danış mutlaka . Bende kullanıyorum bende hiç bir yan etki yapmıyor sadece iştahım açıldı 2 gündür içiyorum ama ilginçtir ki 2 günde kasık ağrısı yaptı.Inofolic kullananlar yan etkilerini yasiyormusunuz nefes darlığı gaz sinir heyecanlanma gibi 4-5 gündür heyecanlanma ve nefes darlığı peşinden geliyor kafama takıldı
Nefes darlığı yapıyorsa doktora danış mutlaka . Bende kullanıyorum bende hiç bir yan etki yapmıyor sadece iştahım açıldı 2 gündür içiyorum ama ilginçtir ki 2 günde kasık ağrısı yaptı.
Kızlar bende kullanıyorum inofolic ama benim doktorum hamile kalana kadar kullan sonra normal folik asit wericem demişti siz hamilesiniz doktorunuza danistinizmi? Doktor bana inofolic yumurtayida gelistirir hamile kalmayi kolaylaştırır ayrıca folikasit ihtiyacını karşılar diye vermişti ama hamile kalınca kesicem folbiole baslicaz demişti.. bence bi sorun doktorunuza belki oyüzden yan etki goruyosunuz..
Ewet öyle çok yardımcı oluyo hamile kalmaya ama kaldıktan sonra ilacı bırakmak gerekiyo die biliyorum ben canımOnlar kullandiktan sonra hamile kalmislardir canim :)