inofolic ve yan etkileri

zeydid

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
30
9
16
40
Merhaba kızlar. İnofolic kullanıp yan etkiler yaşayanlar yazabilirmisiniz lütfen...

Yaa evet ben de merak ediyorum,ben adet olmama 2-3 kala başladım içmeye,ama olmadım da,decam ettim ikinci kutu bitmek üzere.kasıklarımda ağrı var,birde adetim geçen ay da geçmişti böyle de,inofolicle alakası varmı,yoksa geçen ay doktor pko var demişti ondan mı diye merak ediyorum,siz neler yaşıyosunuz kullanırken

Benim adetim 6 aydir duzenliydi 1 aydir inofolic kullaniyorum 2 kutu bitti ve adetim 12 gun gecti. Surekli bel kasik agrilarim oluyo.dun kan testi de yaptirdim hamilelikte yok. Olan duzenide bozdu bende.birde surekli başim agriyor.

Inofolic toz mu kullaniyorsunuz Combi mi?
Ben toz olani kullandim hicbir yan etkisi olmadi.

Bende toz olanindan kullaniyorum. Adet olana kadar icmemeye karar verdim.

Inofolic toz mu kullaniyorsunuz Combi mi?
Ben toz olani kullandim hicbir yan etkisi olmadi.
Ben combi olanını kullanıyorum ama bende pko da varmış,onu öğrendiğimde başladım inofoliğe,dolayısıyla hengisinin sebebi bilmyoorum

Bende polikstik overim adetimin 3. Günu basladim gunde 4 tane ictim 1 kutu bitti tam 26 gün lekelenmem kesilmedi baslarken adetliydim zaten son 7 gunde cok yogun bir kanamam oldu sanirim 2. Adetti kanamam tamamen kesilince 1 hafta sonra 2. Kutuya basladim
Birde bu aralar benimde hergun tek tarafli basim agriyor

Merhaba doktorum bazı yumurtalar tembel oluyor onları hızlandırıyor bu ilaç demişti.3 aydır kullanıyorum adeti günü günüe düzenledi bende 3.kutunun sonundayım ama halen hamile değilim

Sevgili hanımlar ben de inofolik kullandım yaklaşık 2 ay günde 4 şase sabah akşam içtim. Bu arada boyun kaslarımla alakalı bir rahatsızlık geçirdiğim için kesmiştim inofoliği başka ilaçlar kullandığım için. Şu an 10 haftalık hamileyim. Hamileliğime etkisi olmuş mudur bilmiyorum yine de sizinle paylaşmak istedim

Merhaba doktorum bazı yumurtalar tembel oluyor onları hızlandırıyor bu ilaç demişti.3 aydır kullanıyorum adeti günü günüe düzenledi bende 3.kutunun sonundayım ama halen hamile değilim
Merhaba benim de adetlerim duzensiz sizin de duzensiz miydi kac ayda bir adet oluyordunuz

Evet bende de duzensizlik yapti yarim yamalak calisan yumurtalıklarımi mahvetti bilmiyorum napicam

Benim adetim 6 aydir duzenliydi 1 aydir inofolic kullaniyorum 2 kutu bitti ve adetim 12 gun gecti. Surekli bel kasik agrilarim oluyo.dun kan testi de yaptirdim hamilelikte yok. Olan duzenide bozdu bende.birde surekli başim agriyor.

merhaba, aynı şeyleri şuan yaşıyorum. gerçi üzerinden baya zaman geçmiş ama durumunuz ne oldu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…