Baz istasyonu yakınında bebek büyütmek

Goncagul90

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
79
14
8
35
Kızlar merhaba ,
Bugün evimize 250 metre uzaklıkta baz istasyonu olduğunu fark ettik. Yeni taşınmıştık. Görsem kesinlikle istemezdim. Evi de yeni aldık. 18 aylik kizim eskisinden halsiz erken uyuyor vs . Evi baz istasyonuna yakın olup yan etki gören ya da ilişkilendiren var mı aranızda acaba

250 metre baya uzak bır mesafe,genelde baz ıstasyonları 10-20 mtre uzakta ev ve ıs yerlerımıze.yanlıs bakmıs olabılırmısınız?bırde onemlı olan ölçülen elektrık alan şiddeti,ki guvenlı sınırdadır zaten.e devlet uygulamasını telefonunuza ındırıp bakabılırsınız.

250 metre baya uzak bır mesafe,genelde baz ıstasyonları 10-20 mtre uzakta ev ve ıs yerlerımıze.yanlıs bakmıs olabılırmısınız?bırde onemlı olan ölçülen elektrık alan şiddeti,ki guvenlı sınırdadır zaten.e devlet uygulamasını telefonunuza ındırıp bakabılırsınız.
245 metre hatta baktım. Güvenlik sertifikası var aynen ama işte bebekler icin uzun vadede maruz kalmak ne sonuçlar doğurur onu kestiremedim

245 metre hatta baktım. Güvenlik sertifikası var aynen ama işte bebekler icin uzun vadede maruz kalmak ne sonuçlar doğurur onu kestiremedim
245 metreden bahsedıyorsunuz?tam tersı mukemmel yani.ayrıca tekrar ediyorum uzaklıktan zıyade ölçülen elektırk alan şiddeti daha önemli.yani nufusun yuzde doksanından daha uzaktasınız baz ıstasyonuna,sıze bısey olursa bizlerin yaşayamaması lazım.mesela iş yerım 10m-evım 12m yakınlıkta

Back
X