Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben combi olanını kullanıyorum ama bende pko da varmış,onu öğrendiğimde başladım inofoliğe,dolayısıyla hengisinin sebebi bilmyoorumInofolic toz mu kullaniyorsunuz Combi mi?
Ben toz olani kullandim hicbir yan etkisi olmadi.
Merhaba benim de adetlerim duzensiz sizin de duzensiz miydi kac ayda bir adet oluyordunuzMerhaba doktorum bazı yumurtalar tembel oluyor onları hızlandırıyor bu ilaç demişti.3 aydır kullanıyorum adeti günü günüe düzenledi bende 3.kutunun sonundayım ama halen hamile değilim
Merhaba benim her ay geldigi de oluyirdu yada bir ayda bi kac kez oluyordu inofolic her ay gunu gunune dengeledi.geciken adetleri de duzenleyebilir belki onu bilemiyorumMerhaba benim de adetlerim duzensiz sizin de duzensiz miydi kac ayda bir adet oluyordunuz
Benim adetim 6 aydir duzenliydi 1 aydir inofolic kullaniyorum 2 kutu bitti ve adetim 12 gun gecti. Surekli bel kasik agrilarim oluyo.dun kan testi de yaptirdim hamilelikte yok. Olan duzenide bozdu bende.birde surekli başim agriyor.