5 aylık evliyim evlendiğimden beri geç adet olma ara kanamalar var. Bekarken çok düzenliydi adet günlerim. Doktora gittim muane etti testler yaptı bişeyin yok dedi. Gebe kalmak istediğimi söyleyince inofolic kullan dedi. Aranızda inofolic kulllanıp hamile kalan varmı bana bi yardımcı olun ya. İnofolic kullanıp ne kadar sürede hamile kaldınız??
İnş dediğin gibi olur rahim kendini hazırlıyordur. Hep bi stres halindeyim. Bi an önce anne olmak istiyorum. sende inş sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın canım.
Inofolic bildigim kadariyla folik asit.hicbi sorun yok diyerek verdi dimi canm dr.bendede bi sorun yok ama hamile kalamadim acaba bende alip kullansam bi zarari olmaz heralde dimi
Inofolic bildigim kadariyla folik asit.hicbi sorun yok diyerek verdi dimi canm dr.bendede bi sorun yok ama hamile kalamadim acaba bende alip kullansam bi zarari olmaz heralde dimi
Aynen bir sorun yok gebe kalmak istiyorsan bunu kullan dedi. Bende biraz araştırdım kullananların çoğu hamile kalmış. Sen yinede doktoruna bir sor öyle kullan.