• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnositol önerisi

cnscnsgun

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
58
Puanlar
13
Merhaba proveiece f ve m kullandık eşimle bu ay ancak gebelik olmadı
Tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir inotisol var mı hap şeklinde de olur

Doktorum bana Thancss önerdi. İçeriği en dolu bu dedi. Ama benim degerlerimde hicbir problem yok zaten. Asıl problem eşimde. Ben sadece takviye amacli kullanicam. Thancss cok pahali geldi , ocean aldim. 🤷🏻‍♀️ Ama doktor iyi dedi, istersen bak

Doktorum bana Thancss önerdi. İçeriği en dolu bu dedi. Ama benim degerlerimde hicbir problem yok zaten. Asıl problem eşimde. Ben sadece takviye amacli kullanicam. Thancss cok pahali geldi , ocean aldim. 🤷🏻‍♀️ Ama doktor iyi dedi, istersen bak
Fiyatı ne kadar ? Bi bakayım
ocean ben bu ay kullandım banada o pahalı gelmişti ama çok iyi değerlendirmeme rağmen gebelik oluşmadı :(

Bana solgarin onerdiler aldım 50 li tablet 850 TL

Merhaba proveiece f ve m kullandık eşimle bu ay ancak gebelik olmadı
Tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir inotisol var mı hap şeklinde de olur
Ben ocean polystol kullanırken hamile kaldım. Pcosum var hormon ve adet düzenlemek için kullanıyordum

Fiyatı ne kadar ? Bi bakayım
ocean ben bu ay kullandım banada o pahalı gelmişti ama çok iyi değerlendirmeme rağmen gebelik oluşmadı :(
canım bu takviyelerin etki etmesi için düzenli olarak en az 6 ay kullanman gerekiyor. öyle bir ay kullandım olmadı olmuyor yani

Back
X