inox buzdolabı hangisinden alayım?

LiLithy

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
492
10
318
41
Balıkesir
zemuszemus arkadaşlar merhaba. Buzdolabı alacağım inox olmasını istiyorum . Bana önerebileceğiniz bi marka ve model varmı. Lütfen kullananlar bilgilendirsin. Ayrıca kullandığınız ürünün kodunuda yazarsanız sevinirim.zemuszemus

biz de inox aldık ama daha kullanmadık bilmiyorum nasıldır. siemens aldık canım 2000 falandı.

resim de ekliyim.

Eklentiler

• $MCSA037315_KD45NX73NE_def  buzdolabı.webp
    $MCSA037315_KD45NX73NE_def buzdolabı.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 152
Samsung SRL629EVS derim ben. 1400TL Bu fiyata bu kadar kullanışlı hoş ve sağlam bir dolap bulamazsın bence.

Samsung SRL629EVS derim ben. 1400TL Bu fiyata bu kadar kullanışlı hoş ve sağlam bir dolap bulamazsın bence.

Arkadaşım bende samsung SRL629EVS modelini arıyorum Çanakkale'de Samsung satan yerde kalmamış ellerinde ama ben fiyat olarak 1400den daha fazla diye hatırlıyorum hatta Balıkesir'de bir mağaza ile görüştüm ordan bile getirtmeyi düşündüm ama bir türlü güvenemedim sen kullandınmı canım bu modeli kesinlikle bunu istiyorum çok beğeniyorum valla sen nerde ikametgah ediyorsun bana yardımcı olabilirmisin?

canım fikir verdiğin için çok saol.dediğin buzdolabını araştırdım. fakat ben dondurucusu altta olan buzdolaplarını ikinci tercih olarak değerlendiriyorum. teşekkürler.

Back
X