Ins bi sorun yoktur

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar ben suan hamileyim ogrenmeden once acayip sekilde kasik agrim oluyodu simdi hic agrim kalmadi neden acaba bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim

Arkadaslar ben suan hamileyim ogrenmeden once acayip sekilde kasik agrim oluyodu simdi hic agrim kalmadi neden acaba bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim
Benim de 10. Haftamda bütün hamilelik belirtilerim kaybolmuştu, göğüslerimin şişi indi, bulantım ve ağrım geçti. Panik oldum hemen doktora gittik bebek iyiydi. Doktorum vücudun alışmıştır hamileliğe sorun yok demişti. Sonra 4. Ayda rahim büyüyünce gene başladı ağrılar

Rahim bebekle birlikte buyuyecek tekrar bi agirlik baski hissi olacaktir,cok evham yapmayin'hayirli gebelik donemi dilerim :)

Evham yapmak elde deil isdee bi anca agri falan kesilince bende korkuyorum haliyle acaba bisimi oldu falan diye

Evham yapmak elde deil isdee bi anca agri falan kesilince bende korkuyorum haliyle acaba bisimi oldu falan diye
Canım anlıyorum seni bende öyle oluyodu gebe olduğumu öğrenene kadar sonra o kasık ağrısı geçiyo normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…