İnsafsız

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.592
63
Bugün bi teyzeyle karşılaştım atm önünde. Cep telefonundan birini aramamı rica etti oturduk atm önünde biraz sohbet ettik ve kendime 1 dert daha kazandırdım.

Şimdi bu teyzenin bir evi bir dükkanı var. Eşi yok. Oglunu evlendiriyor gelini onunla birlikte yaşıyor. İlk evlendigi gün yani dügün günü memleketine gidiyor bir süreligine ama 20 gün sonra oglu arıyor anne sen gelme gelinin birlikte yasamak istemiyor diyor kadın gidiyor eve almıyolar bu arada kadın 70 yaşında falan. Kadında eli mahkum kücük bi ev tutuyor orda yaşıyor emekli maasıyla geciniyor.
Kardesinin torunu buna yardımcı olmuş dava falan acmıslar ama 1 senedir daha hiç duruşma bile olmamış. Bunlar eve de dükkanada el koymuş geçiniyolar. Teyze de magdur. Biri de akıl vermiş dükkanı evi birinin üstüne yap sattım diye o da mahkemeye basvursun o şekilde çıkartabilirsiniz demiş. Teyze napcam bilmiyorum diyor Numarasını da bıraktı bana
Babaannemide tanıyor kardesinin torunu da benim sınıf arkadasım cıktı.. bi avukat tutmuş 20 bin tl verdim bileziklerimi satıp diyor ama hiç bişey yapmıyor diyor avukat arkadaslar ya da bilgisi olan arkadaşlar bunun bi yolu yöntemi varmıdır bunları ne şekilde cıkartabilir evden ? Bilgisi olan varsa yaşlı bi teyzeye büyük yardımı dokunur bende kendisine iletirim

Hukuki olarak ne yapılır bilemem avukat arkadaşlar bilir. Ben teyzenin yerinde olsam evi de dükkanı da gerçekten satar parasıyla yaşardım. Böyle hain evlat da başının çaresine baksın. Gelinle birlikte yaşamak zorunda değil ama kadını kendi evinden etmişler sonuçta. Insan evcil hayvanın bile sokağa atmaya kıyamıyor . Bunlar yaşlı başlı kadını resmen sokakta bırakmışlar.

Oğlu çalışmayan tiplerdenmiş. Kadın hala kıyamıyor dükkan yine onlarda kalsın diyor evini istiyor. Dükkanında kira geliri 5 bin tlymiş. Çok ilginç. Kadını görseniz zaten minnacık 5 adım atıp 10 dk dinlenen bi teyze.

Yazık ya nasıl vicdansız olabiliyorlar böyle anlamıyorum.

Hukuki boyutunu bilmiyorum ama hiç mi akrabası tanıdığı yok teyzenin? Evi dükkanı almak yetmez, gelin ve oğlanı şöyle temiz bir dövseler mesela.

Teyzenin yerinde olsam sadece evi ve dükkanı almakla yetinmez, ölünce hayır kurumlarına bağışlamasını vasiyet ederdim. Sürünsün o iki pislik.

Bu teyzenin anlattıklarından eminsek yani dükkanın evin tapusu onun üzerineyse ,Direkt savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacak evden attılar evime el koydular diye ,avukata bile ihtiyacı yokki ,polis çağırsaymış eve almadıklarında ,bence o yeğenle avukat bir olmuş parayı yemişler ,vekalet vermiştir avukata inşallah başka bişi olmaz,detaylar önemli bu konuda tağu vs

Bu konuyla ilgisi yok da atm önünde sizinle konuşanlara karşı dikkatli olun. Bu teyze öyle değilmiş de dolandırıcılar olabilir.

Oğlu çok vefasızmış annesini kapıda bırakmış yazık. Evleneceği kişiyi annesiyle yaşayacaklarını söyleyerek aramalıydı daha çok pişman olur yaptığına

Evlada bak yazıklar olsun, bak besle büyüt kalksın seni oturduğun evinden atsın hain ! Bence siz o avukata yönelin onda bir iş var mutlaka, karşı tarafla anlaşıp kadıncağızı dolandırmasınlar.

Teyzenin cok akrabası yok kız kardeşleri var onlarda kendi hallerinde yegenleri biraz ilgileniyor sanırım
Teyze yine de ogluna kıyamıyor o hasta calısamaz dükkanla gecinirler evimi versinler bari diyor. Aksam anneme babama anlattım onlarda tanıdılar. Gelinin ailesi kan emici tiplerdenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…