Bugün bi teyzeyle karşılaştım atm önünde. Cep telefonundan birini aramamı rica etti oturduk atm önünde biraz sohbet ettik ve kendime 1 dert daha kazandırdım.
Şimdi bu teyzenin bir evi bir dükkanı var. Eşi yok. Oglunu evlendiriyor gelini onunla birlikte yaşıyor. İlk evlendigi gün yani dügün günü memleketine gidiyor bir süreligine ama 20 gün sonra oglu arıyor anne sen gelme gelinin birlikte yasamak istemiyor diyor kadın gidiyor eve almıyolar bu arada kadın 70 yaşında falan. Kadında eli mahkum kücük bi ev tutuyor orda yaşıyor emekli maasıyla geciniyor.
Kardesinin torunu buna yardımcı olmuş dava falan acmıslar ama 1 senedir daha hiç duruşma bile olmamış. Bunlar eve de dükkanada el koymuş geçiniyolar. Teyze de magdur. Biri de akıl vermiş dükkanı evi birinin üstüne yap sattım diye o da mahkemeye basvursun o şekilde çıkartabilirsiniz demiş. Teyze napcam bilmiyorum diyor
Numarasını da bıraktı bana
Babaannemide tanıyor kardesinin torunu da benim sınıf arkadasım cıktı.. bi avukat tutmuş 20 bin tl verdim bileziklerimi satıp diyor ama hiç bişey yapmıyor diyor
avukat arkadaslar ya da bilgisi olan arkadaşlar bunun bi yolu yöntemi varmıdır bunları ne şekilde cıkartabilir evden ? Bilgisi olan varsa yaşlı bi teyzeye büyük yardımı dokunur bende kendisine iletirim