İnsallah babam yarina kalmaz ölür

Bence en az baban kadar seninde bir doktora gitmen şart.. Zira şu kurduğun cümleler..
Neyse hayırlısı hakkında

Madem onunde boyle bir ornek var sen tam tersi hirs yapmalisin
Uslubun cok kotu senin yasinda genc bir kiza yakismaz.
Hem allah nasip etmis univ. De son sinifa gelmissin.
Lutfen elindekinin kiymetini bil ve boyle dusunceler ile bogulacagina kendini yetistir. Yoksa gercekten dibe vuracaksin hersey senin elinde hedefine odaklan boyle beddualar etmeyi kotu dusunmeyi birak.

Allah yardımcın olsun canım Allah a dua et ölsün diye beddua edeceğine ıslah etsin diye dua edersen daha faydalı olur, bir çıkış yolu illa ki bulunur , güçlü ol ayakta dır , tedavi ettirseniz babanı alkol bağımlısımı ? annesi babası yokmu sahip çıkmıyor mu oğullarına ne bilim akraba birine söyleseniz baban bence iyi bir dayağı hakediyor, :KK62:birinin aklını başına getirmesi gerek.

Bence en az baban kadar seninde bir doktora gitmen şart.. Zira şu kurduğun cümleler..
Neyse hayırlısı hakkında

Ben zaten gidiyorum suan babamla yeni bir tartsmadan ciktim yasamadan ahkam.kesmek kolay siz rahat kaderliler icin sizin gibilerden nefret ediyorum

Kullandigi kelimelere takilan arkadaslar,
Bende ablalarim da kardeslerim de babama bu laflari belki daha agirini soyledik,pisman miyim,HAYIR.!
O adam ki annemizi milyon kez aldatti bayiltana kadar dövdü ustune kuma getirdi vs vs :KK43:
4 duvar arasinda aileler ne yaşıyor bilmiyoruz ama yorum konusunda masallahimiz var,toplum olarak.:KK43:

Biliyormusun senin gibi anlayissiz insanlara artik alttan alip cevap vermeyecegim. Dilerim benim.yasadigim cehennemi bir gun olsun tadarsin da aklina gelirim.

kimin ne yaşadığı hakkında empati yapabilmen için daha çooookkkk zamanın var belli ki ..Ben baban haklı demiyorum ,seninle kavga da etmiyorum sadece üniversite son sınıfta olan birinin kendini farklı da ifade edebileceğini söylüyorum ..Küfür ,kıyamet,hakaret bunları yazınca daha mı anlaşılır oluyor acın ??

Üslubunda bir sıkıntı görmedim eğer gerçekten durum böyleyse. Babam böyle değil ama seni az çok anlamaya çalışınca ben de böyle konuşurdum büyük ihtimalle. Diyecek bir şey bulamadım. Umarım geleceğin çok daha güzel olur. Şans seninle olsun, canım.

Madem onunde boyle bir ornek var sen tam tersi hirs yapmalisin
Uslubun cok kotu senin yasinda genc bir kiza yakismaz.
Hem allah nasip etmis univ. De son sinifa gelmissin.
Lutfen elindekinin kiymetini bil ve boyle dusunceler ile bogulacagina kendini yetistir. Yoksa gercekten dibe vuracaksin hersey senin elinde hedefine odaklan boyle beddualar etmeyi kotu dusunmeyi birak.

Okul bitse ne olacak ? Hicbirsey degismeyecek hatta daha beter olacak benden para bekleyecek vermesem yine ben kotu olacagim bana dusman olacak o ise icmeye devam.edecek.

X