İnşallah bende hamile kalabilirim :(

rihana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
702
0
46
Kütahya
herkese slm..
hanımlar ya morleım cok kotu mu dıyeyım bozukmu dıyeyım bılmıorum sabah bır tel geldı esımın teyzesının kızı evlı 8 senelık ve cocugu olmuor onunda ama hıc bakınmamıslar doktora koyde otyryolar inek tarla vs.ugrastıklarından gelemıorlar merkeze ..

ıkımız bırbırımızın dertlerını dınler aglasırdık ama bugun tel geldı dedı 1 bucuk ay oldu hala adetım gelmedı enıstene test aldırdım ben anlamıom 2 kırmızı cızgı cıktı dıe bende dedım ayyy hamılesın allah 8 sene sonra verdı dıye sevındım ama cıdden ıcımden cok ıstıyor onun ıcın bıle dualar edıodum olsun dıe cok severız bırbırımızı bakalım kan testı ettırcekler ıns hamıledır ve ben sonra cıktım yuruyusume 2 saat yurudum yurudum spor aletlerıne bındım terledım havada yagmurluydu sonra eve geldım otururken ezaN lar okunmaya basladı ve ben bırden koptum aglamaya allahım banada ver dıe yalvardım bıryandan aglıorum cok takıorum kafama kılo vermek ıcın caba gosterıom kılomuda olcturdum 62 kılo cıktı hanımlar ya ben cok kotuyum kımseye dertımı anlatamıorum ıcım aglıor hep gulup gecırıorum anca bole tek basıma kaldıgımda bırden ıcımden aglamak gelıo boşalıorum ama cok kotuyum esımede bırsey dıyemıorum uzulmesın dıe mutlu bılsın takmıorum sansın dıe herkese ole esıme deıl sadece ben napıcam ya allahım ya kendıme cok ezzıyet edıorum ehrsey ıyıyken bırden kopuorum hayattan..

brde hanımlar doktor hormon bozuklu cıkmıs bende oyuzden ılaclar vermıs bunlardan kullanan yada bılgısı olan varmı

CYCLO-PROGYNOVA 21 DRAJE yazıor dıgerıde

MATOFİN 500 MG die vermıs gunde 1 tane ıkısındende

ve ayrıcam yanında ben kılo vermek ıcın yesıl cay ıcıorum spora basladım yuruorum 62 kıloyum 55 dusmem lasım ıns

29 gun ıcınde bu haplarıda kıloyuda verıp doktor gelsın demıs 5 kıloyuda

bir örnek verim sana arkadaşım 2 sene tedavi oldu bir sorun yok iki tarafında ama bebekleri olmuyordu en sonunda ara verdi tedaviye birazda sıkıldı çünkü kafasına çok fazla takıyordu eşinin aileside laf sokup duruyodu niye olmuyodiye en son tedaviyi bırakınca aklındanda çıkardı bebek işini kaç ay geçti üstünden tam olarak bilmiyorum ama birden hamile olduğunu öğrendi kısacası bu kadar sıkma kendini

ben pek bişey anlayamadım canım yaa
kimin hormonbozukluğu var sizin mi?

evet cnm 2 senedır korunmuoruz bebegım olmadı ve sonra yumurta tembelıgı dedıler ıalclar fln ıcıtım yumurtam buyudu catlama ıgnesı oldum 2 ay sonuc alamadık sonra hormon testı ettırdım hormonlarım bozuk cıkıomus ve kılo vermem gerek 5 kılo verıse rahatlarmısım doktor soledı suan 2 kıloyu verdım 29. gun sonra ılaclarımıda bıtırıp 5 kılo verıp doktora gıdıcem ama bu sırada benım morelım 0 duzelmıor hıc gulsemde eylensemde meskale bulsam da yok yanlıs kaldıgımda aglamaya baslıorum

bir örnek verim sana arkadaşım 2 sene tedavi oldu bir sorun yok iki tarafında ama bebekleri olmuyordu en sonunda ara verdi tedaviye birazda sıkıldı çünkü kafasına çok fazla takıyordu eşinin aileside laf sokup duruyodu niye olmuyodiye en son tedaviyi bırakınca aklındanda çıkardı bebek işini kaç ay geçti üstünden tam olarak bilmiyorum ama birden hamile olduğunu öğrendi kısacası bu kadar sıkma kendini

anlıorum cnm ama takmamak elde deıl benımle evlenenler hamıle oldugunu ogrenıorum bır bakmısım dogurmuslar mevlutlerıne cagırıolar :( dedım tamam tedavıyı bıraktım 2 aydır ıgne hap bısey kullanmadım ama takmadımda 14 gun gectı adetım ve bırden adet oldum doktora gıttım gene hormon bozuklugu cıktı ıns bende hamıle kalabılırım ıns

canım kafana ne kadr cok takarsan bebek konusunu olmaz takmıcaksın normal bıseymıs gıbı devam edıceksın hayatına bak ozman olur sana bsıey dımı benım teyzemın tam 25 sene olmamaıs evlenmeden once regl olmsu yıkanmsı evlendım derdı o olus o olus bırdaha adet gormemıs tam 25 sene bızle avundu kuzenlerımle cocgu gıbı ılgılendı amam sımdık bebegı var suan ıkıye gıdor sabreden dervıs muradına ermsı meselesı cok ılaclar kullanma bırak yokusuna rabbım verıcegı zamanı bılır

canım kafana ne kadr cok takarsan bebek konusunu olmaz takmıcaksın normal bıseymıs gıbı devam edıceksın hayatına bak ozman olur sana bsıey dımı benım teyzemın tam 25 sene olmamaıs evlenmeden once regl olmsu yıkanmsı evlendım derdı o olus o olus bırdaha adet gormemıs tam 25 sene bızle avundu kuzenlerımle cocgu gıbı ılgılendı amam sımdık bebegı var suan ıkıye gıdor sabreden dervıs muradına ermsı meselesı cok ılaclar kullanma bırak yokusuna rabbım verıcegı zamanı bılır

cnm cok saol morelım yerıne geldı benım ıcın soledıgın seylerın anlamı cok buyuk ...:nazar:

Frencesca sana soru sordum cevabını alamadım.
Gelir misin topiğime

canım aglama uzulme dıyemıycem. cok ıyı bılıyorum cunku o anları gunlerce evden cıkmadan aglardım.. tüp bebek yaptım olmadı. sonra dondurulmus embıryo ıle oldu oglum 2bucuk yasaında sımdı

allahım sana da nasıp etsın ınsallah

bıraz kendınını rahat bırakmaya calıs

canım kaç yıllık evlisin benimde 5 yıl oldu evleneli ve hala yok

daha doğrusu karışık

bu günlerde neyse

sorun sadece sendemi eşindede varmı

bak kadın infertilitesi erkek infertilitesi diye topikler var

kaç kişi ALLAH cc izniyle hamile kaldı

hemde tüple bile imkansuz denilenler bile

ha birde unut bence çok yorucu bi süreç kafana takma biraz olsun diye koşullandırma kendini

seni anca damdan düşen anlar benim gibi :14:

canım aglama uzulme dıyemıycem. cok ıyı bılıyorum cunku o anları gunlerce evden cıkmadan aglardım.. tüp bebek yaptım olmadı. sonra dondurulmus embıryo ıle oldu oglum 2bucuk yasaında sımdı

allahım sana da nasıp etsın ınsallah

bıraz kendınını rahat bırakmaya calıs

nekdr dusunmuyorum etmıorum desemde takmıorum desemde olmuor anca kendımı kandırıorum ama ınanıorum hamıs olucm ümidım hala var her ay var

canım kaç yıllık evlisin benimde 5 yıl oldu evleneli ve hala yok

daha doğrusu karışık

bu günlerde neyse

sorun sadece sendemi eşindede varmı

bak kadın infertilitesi erkek infertilitesi diye topikler var

kaç kişi ALLAH cc izniyle hamile kaldı

hemde tüple bile imkansuz denilenler bile

ha birde unut bence çok yorucu bi süreç kafana takma biraz olsun diye koşullandırma kendini

seni anca damdan düşen anlar benim gibi :14:

aslında benım yanımda örnegımde var 8 sene sonra tedavısz bırden hamıle kaldı sımdı 1bucuk aylık aslındda ümidim var ama ıcım buruk uzulıorum kendımı dınlemıorum kendıme laf anlatamıorum işte:(

kaç yıllık evlisin ne kadardır uğraşıyorsun bilmiyorum ama bende aynı durmdayım.ilaçlar iğneler bi işe yaramadı ilk aşılamada tutmafı 2.yi yaptıracağım.sabırla tedavimi oluyorum ve Allaha bunu unutturacak dert verme rabbim diye dua ediyorum.İnşallah Allah en kısa zamanda isteyen herkese anne olmayı nasip eder.

arkadaşım sana kafana takma bili diyemiyorum,bana diyenlere kızardım çünkü.
bende aynı derdi 4 sene çektim.
4 yılda ne negatifler aldım ne umutlarım yıkıldı.
dağların altında kaldım, insanların laflarından korkuma dışarı çıkamadım.
birinin çocuğunu severdim kendin yap kendininkini sev derlerdi,
çocuk sevmezdim kendinin yok ondan sevmiyor derlerdi.
neler neler yaşadım.
ama çok şükür o kadar tedavilerle olmadı
sonra kendiliğinden geldi bebeğim.
allahım bütün isteyenlere nasip etsin.
hep dualarım böyle.her gece yatmadan önce evlat hasretiyle yananlara dua ediyorum.
demekki vakti zamanı varmış
yaşadıklarımdan bana sinir stres kaldı.
sende birgün anne olacaksın inan bana.

kaç yıllık evlisin ne kadardır uğraşıyorsun bilmiyorum ama bende aynı durmdayım.ilaçlar iğneler bi işe yaramadı ilk aşılamada tutmafı 2.yi yaptıracağım.sabırla tedavimi oluyorum ve Allaha bunu unutturacak dert verme rabbim diye dua ediyorum.İnşallah Allah en kısa zamanda isteyen herkese anne olmayı nasip eder.

cnmm 3 senelık evlıyım 2 yıl oluck korunmuoruz 3 ay serophene yumurta buyutmek ıcın yuttum sonra buyudu catlamadı

2ayda serophene + olivıtre c.ignesı oldum catladı tutmadı işte en son yeter olucksa kendılıgınden olsn dedım 2 ay oldu ılacları bırakalı ocakda duzenlı geldı adetım subat ayına gırdık gelmedı adetım 14 gun gecıktı ve ılk defa hamıleyım zannttım butun akıntılar belırtıler vardı ama mart ayının 6 sında cıka geldı kırmızılar bır hormon
tetsı yapıldı hormon duzensızlıgı cıktı bu kezde 2 ılac verıldı onları yutucam ve 5 kılo versın demıs yag oranım cokms vucudumda rahatlar demıs yanı nısa 6 sına kadr ılaclarıda kıloyuda verıp gene ç.ignesı vurulcm bolelıkle kalıcakmısım hamıle doktorm ole soledı bakalım suan 64 den 62 kıloya dustum bıle hedefım 55 ıns

derdı ceken bılır :(

arkadaşım sana kafana takma bili diyemiyorum,bana diyenlere kızardım çünkü.
bende aynı derdi 4 sene çektim.
4 yılda ne negatifler aldım ne umutlarım yıkıldı.
dağların altında kaldım, insanların laflarından korkuma dışarı çıkamadım.
birinin çocuğunu severdim kendin yap kendininkini sev derlerdi,
çocuk sevmezdim kendinin yok ondan sevmiyor derlerdi.
neler neler yaşadım.
ama çok şükür o kadar tedavilerle olmadı
sonra kendiliğinden geldi bebeğim.
allahım bütün isteyenlere nasip etsin.
hep dualarım böyle.her gece yatmadan önce evlat hasretiyle yananlara dua ediyorum.
demekki vakti zamanı varmış
yaşadıklarımdan bana sinir stres kaldı.
sende birgün anne olacaksın inan bana.

evet aynı benı anlatmıssın sözlerınde ıns allah banada nasıp eder hergun dualar edıorum allahıma:26:

üzülme tatlim kafayada takma hic ummadigin bir gün hamile oldugunu ögrenirsin.. yeterki kafana takma .. ben de bebek istiyorum 2 hamileligim oldu ilkinda evliligimden 8 ay sonra ogrendim hamile oldugumu cok sevindim derkkeeeen bos gebelik cikti ben kafaya taktim olacak die her aydenemeler kürler olmadi 1,5 sene boyuncu sonra kiz kardesimin dügünü vardi trye gidicemde hic bisey takmadim heyacanlandim 1 ay gecti, trye gidecegim zaman hamile oldugumu ögrendim.. ve tekrar malesef bos gebelik cikti nedeni ne diye bakildi bisi bulanamadi. allahtan hayirlisini iste kafana takma bir seninde olur ins. üzülme biliyorum söylemesi kolay banada diyorlardi hicc tinlamiyordum bile ama gercekten öyleymis stresse girme hic.. birde senin boyun kacki 55 inmek istiyorsun??

üzülme tatlim kafayada takma hic ummadigin bir gün hamile oldugunu ögrenirsin.. yeterki kafana takma .. ben de bebek istiyorum 2 hamileligim oldu ilkinda evliligimden 8 ay sonra ogrendim hamile oldugumu cok sevindim derkkeeeen bos gebelik cikti ben kafaya taktim olacak die her aydenemeler kürler olmadi 1,5 sene boyuncu sonra kiz kardesimin dügünü vardi trye gidicemde hic bisey takmadim heyacanlandim 1 ay gecti, trye gidecegim zaman hamile oldugumu ögrendim.. ve tekrar malesef bos gebelik cikti nedeni ne diye bakildi bisi bulanamadi. allahtan hayirlisini iste kafana takma bir seninde olur ins. üzülme biliyorum söylemesi kolay banada diyorlardi hicc tinlamiyordum bile ama gercekten öyleymis stresse girme hic.. birde senin boyun kacki 55 inmek istiyorsun??

boyum 1.59 kılom 62 aslında normal ama doktor 5 kılo versın dedı ozmn hamılelık olması daha kolaylasırmıs bıraz basenn gobek var benden ne kılolular hamıle kalıor goruorum ben onların yanında tıg kalırım ama bunye farkıymıs yag toplamıs heryerım öle demıs doktor esıme

boyum 1.59 kılom 62 aslında normal ama doktor 5 kılo versın dedı ozmn hamılelık olması daha kolaylasırmıs bıraz basenn gobek var benden ne kılolular hamıle kalıor goruorum ben onların yanında tıg kalırım ama bunye farkıymıs yag toplamıs heryerım öle demıs doktor esıme

hmmm anladim canim.. ins biran önce hamile kairsin minnisini kucagina alirsin. sabret rabbimde bizi busekilde siniyor. elbette sabrinin müfakatini alirsinn.

Back
X