İnşallah bende hamile kalabilirim :(

boyum 1.59 kılom 62 aslında normal ama doktor 5 kılo versın dedı ozmn hamılelık olması daha kolaylasırmıs bıraz basenn gobek var benden ne kılolular hamıle kalıor goruorum ben onların yanında tıg kalırım ama bunye farkıymıs yag toplamıs heryerım öle demıs doktor esıme

hmmm anladim canim.. ins biran önce hamile kairsin minnisini kucagina alirsin. sabret rabbimde bizi busekilde siniyor. elbette sabrinin müfakatini alirsinn. baska doktora gittinmi?? bu devirde her doktorada güven olmuyor..

herkese slm..
hanımlar ya morleım cok kotu mu dıyeyım bozukmu dıyeyım bılmıorum sabah bır tel geldı esımın teyzesının kızı evlı 8 senelık ve cocugu olmuor onunda ama hıc bakınmamıslar doktora koyde otyryolar inek tarla vs.ugrastıklarından gelemıorlar merkeze ..

ıkımız bırbırımızın dertlerını dınler aglasırdık ama bugun tel geldı dedı 1 bucuk ay oldu hala adetım gelmedı enıstene test aldırdım ben anlamıom 2 kırmızı cızgı cıktı dıe bende dedım ayyy hamılesın allah 8 sene sonra verdı dıye sevındım ama cıdden ıcımden cok ıstıyor onun ıcın bıle dualar edıodum olsun dıe cok severız bırbırımızı bakalım kan testı ettırcekler ıns hamıledır ve ben sonra cıktım yuruyusume 2 saat yurudum yurudum spor aletlerıne bındım terledım havada yagmurluydu sonra eve geldım otururken ezaN lar okunmaya basladı ve ben bırden koptum aglamaya allahım banada ver dıe yalvardım bıryandan aglıorum cok takıorum kafama kılo vermek ıcın caba gosterıom kılomuda olcturdum 62 kılo cıktı hanımlar ya ben cok kotuyum kımseye dertımı anlatamıorum ıcım aglıor hep gulup gecırıorum anca bole tek basıma kaldıgımda bırden ıcımden aglamak gelıo boşalıorum ama cok kotuyum esımede bırsey dıyemıorum uzulmesın dıe mutlu bılsın takmıorum sansın dıe herkese ole esıme deıl sadece ben napıcam ya allahım ya kendıme cok ezzıyet edıorum ehrsey ıyıyken bırden kopuorum hayattan..

brde hanımlar doktor hormon bozuklu cıkmıs bende oyuzden ılaclar vermıs bunlardan kullanan yada bılgısı olan varmı

CYCLO-PROGYNOVA 21 DRAJE yazıor dıgerıde

MATOFİN 500 MG die vermıs gunde 1 tane ıkısındende

ve ayrıcam yanında ben kılo vermek ıcın yesıl cay ıcıorum spora basladım yuruorum 62 kıloyum 55 dusmem lasım ıns

29 gun ıcınde bu haplarıda kıloyuda verıp doktor gelsın demıs 5 kıloyuda

kilo verebilmeniz ne güzel hem öyle çok büyütülecek bir kilonuzda yok seksenlerle doksanlarla hamile kalanlar var sizde belirli başka bir sorununuz yoksa kafanızdaki bu stresi atabildiğiniz gün hamile kalacakssınzı emin olun o kadar çok örneği varki benim arkadaşımda en son çare tüp bebek planları yaparken 2.5 sene üzerine hamile kaldı hemde çok sürpriz oldu lütfen kendiniz üzmeyin ve kafanızı rahatlatmaya çalışın karşınızda sekiz senelik bir hikaye var demekki herşey zamanı gelince oluyor

ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Canım bu tür durumlarda stres , sıkıntı olmaması lazım.
Ben progestan kullanarak hamile kaldım.
1,5 SENE BOYUNCA İÇTİM.olmadı.
Son ay dedim ki
"Bundan sonra içmiycem ister olsun , ister olmasın, umrumda değil.

Olmuyor diye çok canım sıkılmıştı.
Sonra yine dayanamadım.Aldım eczneden ilacımı.
İçiyorum ama öyledine.
Psikolojik olarak rahatlamak için.

Neyse o ay içtim.
Benden adetimden birkaç gün sonra aşırı derecede akıntı gelmeye başladı.
O zaman kadar hiç öyle olmamıştı.
Google yazdım.
Yumurtlama belirtisi dedi.
Meğer ben de yumurtlama yokmuş.O ay hamile kaldım.

Kendine dikkat ettin mi?
Yumurtlama oluyor mu?

Bir de çok zor ama düşünmemeye çalış.
Allah sağlıklı, hayırlı bebekler versin inşallah.
Amin:emir_bebek:

kilo verebilmeniz ne güzel hem öyle çok büyütülecek bir kilonuzda yok seksenlerle doksanlarla hamile kalanlar var sizde belirli başka bir sorununuz yoksa kafanızdaki bu stresi atabildiğiniz gün hamile kalacakssınzı emin olun o kadar çok örneği varki benim arkadaşımda en son çare tüp bebek planları yaparken 2.5 sene üzerine hamile kaldı hemde çok sürpriz oldu lütfen kendiniz üzmeyin ve kafanızı rahatlatmaya çalışın karşınızda sekiz senelik bir hikaye var demekki herşey zamanı gelince oluyor

evet haklısın bıraz benım rahatlamam gerekıor ama benımle yasıt benle beraber evlenenler ılk ayında hamıle kaldıı ve benım morelım 0 tam hersey ıyıken hamıle haberlerı cnımı sıkıor ıste napım:( sabır artık

Canım bu tür durumlarda stres , sıkıntı olmaması lazım.
Ben progestan kullanarak hamile kaldım.
1,5 SENE BOYUNCA İÇTİM.olmadı.
Son ay dedim ki
"Bundan sonra içmiycem ister olsun , ister olmasın, umrumda değil.

Olmuyor diye çok canım sıkılmıştı.
Sonra yine dayanamadım.Aldım eczneden ilacımı.
İçiyorum ama öyledine.
Psikolojik olarak rahatlamak için.

Neyse o ay içtim.
Benden adetimden birkaç gün sonra aşırı derecede akıntı gelmeye başladı.
O zaman kadar hiç öyle olmamıştı.
Google yazdım.
Yumurtlama belirtisi dedi.
Meğer ben de yumurtlama yokmuş.O ay hamile kaldım.

Kendine dikkat ettin mi?
Yumurtlama oluyor mu?

Bir de çok zor ama düşünmemeye çalış.
Allah sağlıklı, hayırlı bebekler versin inşallah.
Amin:emir_bebek:

yumurtlama oluor cnm akıntımda oluor mesela adetım bıtelı 2 gun oldu akıntım normalde bıtmesı lasımdı ama akıntım gelıor halen sarı renkte kokusuz ıns bende hamıle kalabılırım

yumurtlama oluor cnm akıntımda oluor mesela adetım bıtelı 2 gun oldu akıntım normalde bıtmesı lasımdı ama akıntım gelıor halen sarı renkte kokusuz ıns bende hamıle kalabılırım

Tatlım bu akıntı sarı renk değil.
Düşün yumurtanın beyazı gibi.
Parmağının ucuna aldığın zaman baş parmağınla işaret parmağın arsında uzayan bişey.
Adetten itibaren syınca 13 ile 17. günler arasında gelir..

Rihanacım akıntının gelip gelmediğine dikkat et.
Adetin düzenliys 13 ile17 arasında gün aşırı beraber ol eşinle.
İnşallah olur.
Stres yok, tamam:3:

Tatlım bu akıntı sarı renk değil.
Düşün yumurtanın beyazı gibi.
Parmağının ucuna aldığın zaman baş parmağınla işaret parmağın arsında uzayan bişey.
Adetten itibaren syınca 13 ile 17. günler arasında gelir..

Rihanacım akıntının gelip gelmediğine dikkat et.
Adetin düzenliys 13 ile17 arasında gün aşırı beraber ol eşinle.
İnşallah olur.
Stres yok, tamam:3:

benımle ılgılendıgınız ıcın cok tesekurler dıkkat edıcem cok saollllunn:6:

canım benimde 2 sene olmadı çocugum bende hep aglardım tedaviler gördüm bazen yanıtsız kalıyordu sonunda çatlatma ve yumurta büyütme iğleleriyle oldu bir kızım oldu çok şükür sonra 2 bebegi istedik yine olmuyordu yine tedaviler gördüm 2. aşamada tuttu rabbim birde erkek çocuk verdi sabır et ve dualarını hiç eksik etme ben rabbimin yardımından hiç ümidimi kesmedim hep dua ettim rabbim ellerimi boş çevrirmedi inşallah sennnellerinide duallarınıda boş çevirmez canım

cabnım vakti zamanı gelsin yeter. bak kendin anlattın 8 sene sonra Rabbim OL demiş ki olmuş.

benim de hormonel sıkıntılarım var. PKO hastasıyım.

geçen ay yumurta gelişti aşılama yapıldı yine de tutmadı. zamanı vardır elbet. herşeyin hayırlısı olsun.

Aynı dert bende de var malesef. 1 yıldır bebek çalışmaları hızla devam ediyor. 1 aşılama yapıldı ocak ayında. tutmayınca dktorumu değiştirdim. bu doktorumdan çok ümitliyim. Allahım inşallah bebek isteyen herkese verir.....

Bebek yok mu diye soranlara, hadi ama sizde yapın artık diyenlere bi tane çakasım geliyo o kadar sinir oluyorum artık.

CYCLO-PROGYNOVA 21 DRAJE yazıor dıgerıde

MATOFİN 500 MG die vermıs gunde 1 tane ıkısındende

ve ayrıcam yanında ben kılo vermek ıcın yesıl cay ıcıorum spora basladım yuruorum 62 kıloyum 55 dusmem lasım ıns

29 gun ıcınde bu haplarıda kıloyuda verıp doktor gelsın demıs 5 kıloyuda

Canım , Cyclo- Progynova 'nın kaldırıldığını sanıyordum. Bir arkadaşım kullanmıştı ve hiç memnun değildi. Başka bir ilaç veremezmiy miş doktoruna sorar mısın ? Ben bilemedim gerçi ama. Ve tek doktor da kalma derim.
Hormon bozukluğu, kısırlık değildir ki artık kısırlığın bile çözümleri var diye biliyorum.
Allah en hayırlı zamanda bebeğini gönderecektir lütfen rahatla ...​

canım benimde 2 sene olmadı çocugum bende hep aglardım tedaviler gördüm bazen yanıtsız kalıyordu sonunda çatlatma ve yumurta büyütme iğleleriyle oldu bir kızım oldu çok şükür sonra 2 bebegi istedik yine olmuyordu yine tedaviler gördüm 2. aşamada tuttu rabbim birde erkek çocuk verdi sabır et ve dualarını hiç eksik etme ben rabbimin yardımından hiç ümidimi kesmedim hep dua ettim rabbim ellerimi boş çevrirmedi inşallah sennnellerinide duallarınıda boş çevirmez canım

bakalım suan doktorumun verdıgı 2 ılacı kullanıorum ve nasıpse gene ç.ignesı vurulcm ıns bu kez olur tabıkıde doktorum 5 kılo vermen lasım dedı bende tamam dedım ıns olur bana umut oldunuz ıcın tesekur ederım

cabnım vakti zamanı gelsin yeter. bak kendin anlattın 8 sene sonra Rabbim OL demiş ki olmuş.

benim de hormonel sıkıntılarım var. PKO hastasıyım.

geçen ay yumurta gelişti aşılama yapıldı yine de tutmadı. zamanı vardır elbet. herşeyin hayırlısı olsun.

belkıde zamanı vardır o işte bızlerde zamanın hemen gelsın olmuor dıye strese gırıp olucagı varsada olmuyor ama elımızden bısey gelmıorkı olsun ıstıoruz strese gırıorz ıns senınde benımde dualarım kabul olur...:nazar::nazar:

Aynı dert bende de var malesef. 1 yıldır bebek çalışmaları hızla devam ediyor. 1 aşılama yapıldı ocak ayında. tutmayınca dktorumu değiştirdim. bu doktorumdan çok ümitliyim. Allahım inşallah bebek isteyen herkese verir.....

Bebek yok mu diye soranlara, hadi ama sizde yapın artık diyenlere bi tane çakasım geliyo o kadar sinir oluyorum artık.

ah ah sankı olsada bız cıkarmaya nazlansak degılmı bende gıcık oluorum ınan evden cıkmas oldum sınırımden:30:

Canım , Cyclo- Progynova 'nın kaldırıldığını sanıyordum. Bir arkadaşım kullanmıştı ve hiç memnun değildi. Başka bir ilaç veremezmiy miş doktoruna sorar mısın ? Ben bilemedim gerçi ama. Ve tek doktor da kalma derim.
Hormon bozukluğu, kısırlık değildir ki artık kısırlığın bile çözümleri var diye biliyorum.
Allah en hayırlı zamanda bebeğini gönderecektir lütfen rahatla ...​

cnm bılmıorum doktorumda tanıdık esım aynı hastanede calısıor bı zararı olsa sanırım vermezdı ama genede sorayım ben tesekur ederım bılgın için

Back
X