• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insallah birdaha iletisime gecmez:-(

pinari84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
7
1
3
40
2 yillik mutlu bir evliligim var. gecen ay isle ilgili bir beyle tanistim gecen ay whatsup tan isle ilgili biseyleri soruyordu bende cevap veriyodum, isle ilgili konumuz bitti bu sefer napiyosun nerelerdesin ugrasana gibilerinden yazmaya basladi direkt engelledim whatsupptan.2 haftadir falan sesi yoktu simdi fatura mevzusundan mesaj atti isle ilgili olunca cevap yazdim. sonra yine nerelerdesin yazdi cevap vermedim. bu sabah konuyu arastirip cevap yazdim faturanin yarisinin benle alakasi oldugunu gerisinin onun oldugunu benle ilgili kismi gonderecegimi yazdim. gerek yok ufak bisey sen nerelerdesin yazmis deli olucam. yine cevap vermedim bu sefer bos mesaj atip aradi acmadim tabi. yanimdaki elemanla para yolladim izah ettirdim bu seferde elemana benle ilgili yok sizin fatura demis. bende butun faturayi yatir dekontu da gotur ver dedim. arayip itiraz edip muhatap olmami istiyor galiba.cok sinirim bozuldu insallah kacan kovalanir deyip pesime dusmez

Son düzenleme:
2 yillik mutlu bir evliligim var. gecen ay isle ilgili bir beyle tanistim gecen ay whatsup tan isle ilgili biseyleri soruyordu bende cevap veriyodum, isle ilgili konumuz bitti bu sefer napiyosun nerelerdesin ugrasana gibilerinden yazmaya basladi direkt engelledim whatsupptan.2 haftadir falan sesi yoktu simdi fatura mevzusundan mesaj atti isle ilgili olunca cevap

devamı var mı :KK51:

2 yillik mutlu bir evliligim var. gecen ay isle ilgili bir beyle tanistim gecen ay whatsup tan isle ilgili biseyleri soruyordu bende cevap veriyodum, isle ilgili konumuz bitti bu sefer napiyosun nerelerdesin ugrasana gibilerinden yazmaya basladi direkt engelledim whatsupptan.2 haftadir falan sesi yoktu simdi fatura mevzusundan mesaj atti isle ilgili olunca cevap
Dewa mı :KK69:

2 yillik mutlu bir evliligim var. gecen ay isle ilgili bir beyle tanistim gecen ay whatsup tan isle ilgili biseyleri soruyordu bende cevap veriyodum, isle ilgili konumuz bitti bu sefer napiyosun nerelerdesin ugrasana gibilerinden yazmaya basladi direkt engelledim whatsupptan.2 haftadir falan sesi yoktu simdi fatura mevzusundan mesaj atti isle ilgili olunca cevap yazdim. sonra yine nerelerdesin yazdi cevap vermedim. bu sabah konuyu arastirip cevap yazdim faturanin yarisinin benle alakasi oldugunu gerisinin onun oldugunu benle ilgili kismi gonderecegimi yazdim. gerek yok ufak bisey sen nerelerdesin yazmis deli olucam. yine cevap vermedim bu sefer bos mesaj atip aradi acmadim tabi. yanimdaki elemanla para yolladim izah ettirdim bu seferde elemana benle ilgili yok sizin fatura demis. bende butun faturayi yatir dekontu da gotur ver dedim. arayip itiraz edip muhatap olmami istiyor galiba.cok sinirim bozuldu insallah kacan kovalanir deyip pesime dusmez
Adama evli olduğunu hatırlat, iş dışındaki sohbetleri kesmesini söyle, kişisel telefonunuda iş ile ilgili olan muhabbetlerde kullanma. Adamla başka muhattap olacak kimse yok mu?

Iyide adami engellemek yerine rahatsiz oldum olur olmaz msj atiyorsun hoslanmam diyebilirsin.

Çok rahatsız etmeye dewam ediyorsa eşine söyle...
Ya da git yüzüne karşı deki, bana bir daha iş ile ilgilide olsa mesaj göndermeyin, iş yerinde iken gelip masama öyle söyleyin de dik dik yüzüne bakarak.
Baktın yine dewam ediyorsa, ozaman eşini devreye sokabilirsin..

Evli olduğunuzu ve iş haricinde eşimle beraberim diyerek ve bu türlü özel konuşmalardan hoşlanmadığınızı belirtin.Herşeyi devletten beklemeyin :D

Evli olduğunuzu ve iş haricinde eşimle beraberim diyerek ve bu türlü özel konuşmalardan hoşlanmadığınızı belirtin.Herşeyi devletten beklemeyin :D
Muhatap olmamak icin benim olmayan faturayi bile yatirdim zaten artik konu kalmadi diye dusunuyorum. Yanimda calisan elemanada bisey olursa beni aAra abi diye numarasini verdirttim.bi daha iletisim kurarsa soyliycem artik ama hos degil yani illa terslemek mi gerekiyor, belli degil mi tavrim illa lafi yiyecek yani, hicte tarzim degil boyle seyler

Nerelerdesin yazdiginda "Esimle Yemekteyiz, iyi günler size" yazin, dahada israrci olursa uyarin acin acik... Bide is hattinizmi? Eger özel nunaranizsa neden veriyorsunuz ki? Isle alakali seyler, is saatleri icerisinde isyerinde konusulur...:ssz:

Muhatap olmamak icin benim olmayan faturayi bile yatirdim zaten artik konu kalmadi diye dusunuyorum. Yanimda calisan elemanada bisey olursa beni aAra abi diye numarasini verdirttim.bi daha iletisim kurarsa soyliycem artik ama hos degil yani illa terslemek mi gerekiyor, belli degil mi tavrim illa lafi yiyecek yani, hicte tarzim degil boyle seyler

Yanlış yapmışsınız. Öncelikle fatura ne faturası ? Size ait değil ise neden ödediniz ? Adamı başınızdan savmak için uyguladığınız yöntem yanlış. İlgili kişi ile iş yapmaya devam edecekseniz : ilerleyen zamanlarda biraz üstünüze geldiğinde faturayı dahi ödeyen bir kadın imajı çizdiniz.

İş , iştir ve doğru şekilde yapılmalıdır. Kişisel sınırlarınızı daha net çizmelisiniz.

Bazen bazı durumlarda terslemek lazım.Bazı mallar bundan anlıyor.Çünkü damarlarında edepsizlik dolaşıyor

Evet terslemeniz gerekebiliyor.

Sapiklik, sapkinlik boyle bir sey zaten...

Evli bile olsa kendisine ters davanilmasini kacip kovalanma istegi olarak algilar bazisi...

Keske dunya insanlarin istenmedigini sadece tavirlarinizla anlatabileceginiz bir yer olsaydi.

O zaman her sey cok kolay, cok daha rahat olurdu... :ssz:

iş sınırını korumayı bilemiyor böyleleleri sanki 40 yıllık arkadaşıymış gibi nerelerdesin diye yazmak neyin nesi?

İlk nerelerdesin diye sordugunda nerede oldugunuzu söylemiş olsaydınız,belkide bu kadar ısrarla sormazdı..

Bu tarz insanlarla muhattap olsan bi dert olmasan bi dert bir daha ararsa tersleyin bana cep telefonumdan ulasmayin diyin

neden bu fatura yada diğer işle ilgili işlerinizi işte halletmiyorsunuz da evde akşam telle hallediyorsunuz.bir daha işle ilgili bir şey yazarsa aynen bunu yazın yarın işte halledelim den kestirip atın ...

Back
X