- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunların hepsi iş saatlerinde oluyor zaten gün içerisinde.akşamları adamdan hiç ses yok biliyor çünkü evli olduğumuneden bu fatura yada diğer işle ilgili işlerinizi işte halletmiyorsunuz da evde akşam telle hallediyorsunuz.bir daha işle ilgili bir şey yazarsa aynen bunu yazın yarın işte halledelim den kestirip atın ...
İş yerine ait mail adresin yok mu?Neden watsaptan görüşüyorsun.2 yillik mutlu bir evliligim var. gecen ay isle ilgili bir beyle tanistim gecen ay whatsup tan isle ilgili biseyleri soruyordu bende cevap veriyodum, isle ilgili konumuz bitti bu sefer napiyosun nerelerdesin ugrasana gibilerinden yazmaya basladi direkt engelledim whatsupptan.2 haftadir falan sesi yoktu simdi fatura mevzusundan mesaj atti isle ilgili olunca cevap yazdim. sonra yine nerelerdesin yazdi cevap vermedim. bu sabah konuyu arastirip cevap yazdim faturanin yarisinin benle alakasi oldugunu gerisinin onun oldugunu benle ilgili kismi gonderecegimi yazdim. gerek yok ufak bisey sen nerelerdesin yazmis deli olucam. yine cevap vermedim bu sefer bos mesaj atip aradi acmadim tabi. yanimdaki elemanla para yolladim izah ettirdim bu seferde elemana benle ilgili yok sizin fatura demis. bende butun faturayi yatir dekontu da gotur ver dedim. arayip itiraz edip muhatap olmami istiyor galiba.cok sinirim bozuldu insallah kacan kovalanir deyip pesime dusmez
bunların hepsi iş saatlerinde oluyor zaten gün içerisinde.akşamları adamdan hiç ses yok biliyor çünkü evli olduğumu
şöyle anlatayayim canım:)ben kendi işimi yapıyorum bi dükkanım var,ben dükkanımı taşırken bu kişide benim çıktığım yeri tuttu,fatura elektrik faturası gelen miktarda 40 lira gibi bişey,faturanın 15 günü adamın tuttuğu tarihi kapsıyor ben o yüzden yarısını ben ödiyeyim dedim.mesajda gerek yok ben hallederim dedi,ben yine de yolladım parayı ama telini açmayıp mesaja cevap yazmayınca elemanıma faturanın yarısıda benim değil demiş bende yatırdım faturayı yolladım dekontu görsün fatura konusunun hallolduğunu iletişim kurmasın diyene kadar ısrar etmiş yahu.Cehennemin dibindeyim gelicen mi diyesim geldi.Lakin iş için ayrı hat kullanın kafanız rahat olsun.Birde siz niye gelen faturayı ödediniz?o fatura kimin ?dekontun adamda işi ne?
Anlayacağınız kafamda deli sorular
Oh be öğrendim durumu.:)Yapılan tabiki terbiyesizlikten başka birşey değil.Bir daha msj atarsa sizinle muhatap olacağım bir durum da kalmadı ortada rahatsız etmeyin dersin olur biter sıkma canını.şöyle anlatayayim canım:)ben kendi işimi yapıyorum bi dükkanım var,ben dükkanımı taşırken bu kişide benim çıktığım yeri tuttu,fatura elektrik faturası gelen miktarda 40 lira gibi bişey,faturanın 15 günü adamın tuttuğu tarihi kapsıyor ben o yüzden yarısını ben ödiyeyim dedim.mesajda gerek yok ben hallederim dedi,ben yine de yolladım parayı ama telini açmayıp mesaja cevap yazmayınca elemanıma faturanın yarısıda benim değil demiş bende yatırdım faturayı yolladım dekontu görsün fatura konusunun hallolduğunu iletişim kurmasın diye
hat konusunda da iş hattım vardı ama yanımda çalışan elemana verdim artık yetişemiyorum diye,ne farkederki ha o hat ha başka hat olması sonuçta yapılan terbiyesizlik
2 yillik mutlu bir evliligim var. gecen ay isle ilgili bir beyle tanistim gecen ay whatsup tan isle ilgili biseyleri soruyordu bende cevap veriyodum, isle ilgili konumuz bitti bu sefer napiyosun nerelerdesin ugrasana gibilerinden yazmaya basladi direkt engelledim whatsupptan.2 haftadir falan sesi yoktu simdi fatura mevzusundan mesaj atti isle ilgili olunca cevap yazdim. sonra yine nerelerdesin yazdi cevap vermedim. bu sabah konuyu arastirip cevap yazdim faturanin yarisinin benle alakasi oldugunu gerisinin onun oldugunu benle ilgili kismi gonderecegimi yazdim. gerek yok ufak bisey sen nerelerdesin yazmis deli olucam. yine cevap vermedim bu sefer bos mesaj atip aradi acmadim tabi. yanimdaki elemanla para yolladim izah ettirdim bu seferde elemana benle ilgili yok sizin fatura demis. bende butun faturayi yatir dekontu da gotur ver dedim. arayip itiraz edip muhatap olmami istiyor galiba.cok sinirim bozuldu insallah kacan kovalanir deyip pesime dusmez
katıldımEvli olduğunuzu ve iş haricinde eşimle beraberim diyerek ve bu türlü özel konuşmalardan hoşlanmadığınızı belirtin.Herşeyi devletten beklemeyin![]()
katılıyorumIsle ilgili konularda mesaj atmak yerine telefonla görüşmek yahut e-posta göndermek daha uygun bence.
Bu size bir tecrübe olmuş. Tavrını sürdürürse açıkca uyarabilirsiniz.