M modemsi Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2025 22 5 1 44 Pazartesi 11:01 Konu Sahibi Konu Sahibi modemsi #1 Merhaba arkadaşlar bugün kalbimde Delik olduğunu öğrendim Şu an çok tedirginim Yardımcı olacak birileri var mı
Merhaba arkadaşlar bugün kalbimde Delik olduğunu öğrendim Şu an çok tedirginim Yardımcı olacak birileri var mı
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.747 En iyi cevaplar 1 6.309 198 Pazartesi 17:17 Konu Sahibi Konu Sahibi modemsi #2 modemsi .!.: Merhaba arkadaşlar bugün kalbimde Delik olduğunu öğrendim Şu an çok tedirginim Yardımcı olacak birileri var mı Genişletmek için tıkla... deliğin boyutu onemlı dıye bılıyorumdogustan oluyor ve cogunlukla kapanıyordaha bebeklıkten cocukluga gecerken. kalp yetmezlıgıı falan yasıyor musun? ne dedı doktor?
modemsi .!.: Merhaba arkadaşlar bugün kalbimde Delik olduğunu öğrendim Şu an çok tedirginim Yardımcı olacak birileri var mı Genişletmek için tıkla... deliğin boyutu onemlı dıye bılıyorumdogustan oluyor ve cogunlukla kapanıyordaha bebeklıkten cocukluga gecerken. kalp yetmezlıgıı falan yasıyor musun? ne dedı doktor?