İnşallah hamile değilsindir dedi evden çıkıp gitti

Hii
Ne bileyim genelde geciktiginde sayariz ya
Ama kendisi de onayladi sanirim 34 gun geciktigini
30 gunde bir oluyorsa 4 gun geciktim demesi gerekir mantiken 🤔
28 günde bir oluyorum 34 gün oldu olmadım yani

Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Anlamadın mı hala adam seni istemiyor

Kocalarınıza anne gibi davranmayin. Yemiyosa aç kalsın. Sonra böyle ergen gibi atarlarını çekersiniz. Konularınızı bilmiyorum genel bir sorun varsa karşılıklı konuşun gerekirse terapiste gidin

Doğru söylemiş. Evlilikte mutluluğunuz eşinizin rahat siçabilmesine bağlı. Böyle b.ktan evliliğe çocuk ne alaka? Sizin şimdi çift onlemli korunmanız lazimken 'olsa da olur' modunda yaşıyorsunuz..hiç normal degil
Sen evli olmadığın için bilmezsin. Biz her gün kocaminizin p.kunu teste tabii tutuyoruz çubuk falan sokup jcjxjxj

Ben devlet memuruyum istesem yaptırırım
Sanki başıma oldun Cumhurbaşkanı.
Bacım konuna yazanlarin bazıları öğretmen bazıları da farkli kurumlarda memur.
Bir kaç üye tanıyorum ben.
Ancak senin gibi afra tafrasi olanı da ilk kez gördüm..
Ne memurluğu ki bu 🤔
Bir heyt desen Karsiki dağlar yıkılacak sanki.
Açılın,ben memurum !!!

Dün akşam kabızda değildi hani ondan yenemezlik yapmadı keyfen yemiyo
Ay sizin çocuğunuzmus gibi şımartmayın şu adamları ya.
Kocaman adam,sanki 3 yasında bebek gibi kendini aç bıraktı şu bu diyorsunuz.
Teklif edin yemezse paşa gönlu bilir.
Şımarta şımarta tepenize çıkarmissınız.

Dün akşam kabızda değildi hani ondan yenemezlik yapmadı keyfen yemiyo
Kabız olunca niye yemesin😂 kocanın pohuna baglı olusan sorunlar mı bunlar? kendisi zaten sorunlu gbi duruyor

Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Saçmalamış. Takma boşver sakin bı zamanda alıp karşına konuş.

5 yıllık evli olsaydınız derdim ki bu odunla ne işin var.
5 aylık evlisiniz, evliliğin ilk 1-2 yılı bana da çok zor geldi, bir düzen kurmak ve insanı önceden ne kadar tanırsan tanı asıl şimdi tanışmaya başlıyorsunuz. Ettiği laf çok kötü gerçekten, fakat belki başka bişeye sinir olmuş olabilir, sizinle alakası olmayan.
Ben olsam , korunurum ve çocuk yapmadan biraz beklerim 1 yıl gibi.
Çocuk geldikten sonra hiç bir ilşki düzelmiyor, aksine iyice kocalardan nefret eder oluyoruz çocuk 1 yaşına gelene kadar 😅
Ayrıca herşeyini hemen affetmeyin ( ama çocuk gibi küsüp de oturmayın, küsmek moda olmuş çok saçma )

9 yasında cocuk bile acıktıgında dolabı acıp yiyebilir psikomotor gelisimi tamamlanmıs oluyor. Bu aciz bireymşs gibi birinin açlığını bu kadar düsünmek cok anne davranısı değil mi? Gazını, bokunu düşünüyorsunuz… her hatanızda laf yediğiniz, tolere edilmediğiniz affedilmediğiniz evliliği devam ettirmek neden? Sonra 10 sene 15 sene cekip bunun tazminatını almaya calısıp değer biciyorsunuz ömür geçmis oluyor.Bunu karsılayacak hic bi
Değer yok yeryüzünde. Adam acık acık sizden cocuk dahi istemediğini söylemis…
Annem yaptı diye mi lafı da gülerek söylenmez bu arada. Ben lafımı sokayımda yalandan güleyime getirmissiniz😃

Çoğu evlilik çok da sevsen 2 yıldan önce oturmuyor. Güç gösterisi, kendi huyunu suyunu kabullendirmeye çalışma, hala anne babasını aile sanma, kendisinin bir aile kurduğunu idrak edememe,Eşleri ailelelere onaylatma çabası,ailelerin de çalışan 5 aylık evli gelinin yanında 2 hafta durarak mum dikmeleri olayları bu noktaya taşımış. Yeni evli insanlara gitmeyin, müsait oldukları zaman onlar gelmek istesinler. ZAten artık herşey yeterince zor, iki insanın senelerce evli kalmaları hayal gibi gelmeye başladığı şu zamanlar da gençleri birarada tutmak için yardımcı olun. Her önüne gelen boşan diyor. Merak ediyorum kim bu adamlar sürekli boşandığımız? Aileler karışmadan önce sevgiliyken mutlu mesut insanlar evlendikten 2 ay sonra neden canavara dönüşüyor? Bu kadın -Adam nasıl bir anda değişiyor? Bunların eğitimleri verilse yeridir bu toplum da.

hergün yeni konu. sıkıntılı evliliğiniz

ay yemezse yemesin, zıkkım yesin :D tövbe ya o bana yedirsin be ben ne yedircem.
kabızlıktan konu nerelere gelmiş :D kocanız daha çok küçük büyümesi lazım.

yahu neresinden tutarsan tut elinde kalıyor konu en başta kocana neden çocuğun gibi davranıyosun önce bi evliliğinizi oturtun çocuğu da ondan sonra düşünün bence

Back
X