- 27 Mart 2023
- 267
- -48
- 16
- 26
28 günde bir oluyorum 34 gün oldu olmadım yaniHii
Ne bileyim genelde geciktiginde sayariz ya
Ama kendisi de onayladi sanirim 34 gun geciktigini
30 gunde bir oluyorsa 4 gun geciktim demesi gerekir mantiken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 günde bir oluyorum 34 gün oldu olmadım yaniHii
Ne bileyim genelde geciktiginde sayariz ya
Ama kendisi de onayladi sanirim 34 gun geciktigini
30 gunde bir oluyorsa 4 gun geciktim demesi gerekir mantiken![]()
Iyi de 28 gunde bir oldugunuzu nerden bilelim ki biz28 günde bir oluyorum 34 gün oldu olmadım yani
Anlamadın mı hala adam seni istemiyorArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Herkes yanlış anladı.34 gün geçti sandı.yanlış anlatmişsiniz.eee koca gün geçti daha yeni mi insanları aydınlatıyorsunuz ? O kadar yorum yaptık.28 günde bir oluyorum 34 gün oldu olmadım yani
Sen evli olmadığın için bilmezsin. Biz her gün kocaminizin p.kunu teste tabii tutuyoruz çubuk falan sokup jcjxjxjDoğru söylemiş. Evlilikte mutluluğunuz eşinizin rahat siçabilmesine bağlı. Böyle b.ktan evliliğe çocuk ne alaka? Sizin şimdi çift onlemli korunmanız lazimken 'olsa da olur' modunda yaşıyorsunuz..hiç normal degil
Siz aksiyondan zevk alıyorsunuz hayatınıza renk mi geliyor nedirNasıl ayrılabilirim
Sanki başıma oldun Cumhurbaşkanı.Ben devlet memuruyum istesem yaptırırım
Ay sizin çocuğunuzmus gibi şımartmayın şu adamları ya.Dün akşam kabızda değildi hani ondan yenemezlik yapmadı keyfen yemiyo
Kabız olunca niye yemesinDün akşam kabızda değildi hani ondan yenemezlik yapmadı keyfen yemiyo
Saçmalamış. Takma boşver sakin bı zamanda alıp karşına konuş.Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
5 yıllık evli olsaydınız derdim ki bu odunla ne işin var.Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
9 yasında cocuk bile acıktıgında dolabı acıp yiyebilir psikomotor gelisimi tamamlanmıs oluyor. Bu aciz bireymşs gibi birinin açlığını bu kadar düsünmek cok anne davranısı değil mi? Gazını, bokunu düşünüyorsunuz… her hatanızda laf yediğiniz, tolere edilmediğiniz affedilmediğiniz evliliği devam ettirmek neden? Sonra 10 sene 15 sene cekip bunun tazminatını almaya calısıp değer biciyorsunuz ömür geçmis oluyor.Bunu karsılayacak hic biArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum