Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kendimi ezik hissediyorum. Normalde hic boyle biri degilim, sadece esime karsi boyleyim. Bende ona aynilarini diyorum ama o resmen guluyor pis pis. Kac gundur bisey demiyordu yine basladiUmarım fakesindir değilsen aşırı ezik bir insansın üzgünüm.adam resmen sana tekmeyi basıcam biraz bekledr o zamana kadar seni sömürmeye devam edeyim diyor açık açık.
Herşeyin farkındasın madem herşeyini topla git.bu adam sana kötülük eder yakında kandırır birşekilde kredi çektirir altınlarını da yer kapının önüne koyar.Bende kendimi ezik hissediyorum. Normalde hic boyle biri degilim, sadece esime karsi boyleyim. Bende ona aynilarini diyorum ama o resmen guluyor pis pis. Kac gundur bisey demiyordu yine basladi
Bi sene once felan araba icin sakayla sormustu ama kabul etmedim. Banka kredisinide sormustu tefeciye borcu vardi ama ozamanda yapmadim. Birazda olsa acimistim ama yinede yapmamistim. Iyiki yapmamisim allahim yoksa maf olmustum. Altinlari annemler vermistim dugunden sonra cok sukur. Annem bana bile vermez esimin altinlara taktigini biliyorHerşeyin farkındasın madem herşeyini topla git.bu adam sana kötülük eder yakında kandırır birşekilde kredi çektirir altınlarını da yer kapının önüne koyar.
Hala aynı evde yaşıyorsun ya şu adamla, böyle bir kadının var olduğuna inanasım gelmiyor.Bende kendimi ezik hissediyorum. Normalde hic boyle biri degilim, sadece esime karsi boyleyim. Bende ona aynilarini diyorum ama o resmen guluyor pis pis. Kac gundur bisey demiyordu yine basladi
Yoo gayet eziksin.Bende kendimi ezik hissediyorum. Normalde hic boyle biri degilim, sadece esime karsi boyleyim. Bende ona aynilarini diyorum ama o resmen guluyor pis pis. Kac gundur bisey demiyordu yine basladi
Normal insanlar sektir git der evden atar.Es kisisi bosanma olurken ailen senin ne o.. oldugunuda ogrenecek onlarda sana o.. diycek dedi. Aileme neler anlatacak diye dusunmuyor degilim cok iyi yalan soyler ve bu beni birazda olsa tedirgin ediyor. Boyle bi durumda nasil davranmam gerek kizlar![]()
Evet gercekten gurur felan kalmadi ben boyle bir insan degildim bende kendimi anliyamiyorum. Isinden gelen para gidiyor ve bi kac aydir bisey odemiyor eve neredeyse. Bana bosanirken veya bosandiktan sonra sunuda dHala aynı evde yaşıyorsun ya şu adamla, böyle bir kadının var olduğuna inanasım gelmiyor.
Onca yaptığına, söylendiğine rağmen bugün düzelme emaresi olsa, hepsini yok sayacak kadar da gurursuzsun. Allah şifa versin tez zamanda.
Evet gercekten gurur felan kalmadi ben boyle bir insan degildim bende kendimi anliyamiyorum. Isinden gelen para gidiyor ve bi kac aydir bisey odemiyor eve neredeyse. Bana bosanirken veya bosandiktan sonra sunuda diyebilir. Ben benden vazgec diye yaptim bunlari felan diye topu bana bile atabilir
Sizin dusunceniz tabi yazdiklarimdan ve konularim yuzunden. Gercekte boyle bir insan olmadigimi beni taniyanlar biliyor ve inanamiyorlar. Esimin annesi buyu felanda biliyor. Arkadasim sana yapmis olabilirlermi diyor ama ben pek inanmiyorum oyle seylere. Umarim kendime gelip kurtulurum artik bu hayattan surekli ayni seyleri yasamaktanYoo gayet eziksin.
Ağır eziksin hem de.
Ben reelde de ezik olduğunu düşünüyorum. Sadece eşin kadar öküz olmadıkları için yüzüne karşı ezik demiyorlar.
Kac kere dedim ama gitmiyor. Ben gitmeden gitmiycekmisNormal insanlar sektir git der evden atar.
Sen izlersin sadece.
Sana bu kadar ağır yazmamın nedeni, tokat yerine geçsin diye.Sizin dusunceniz tabi yazdiklarimdan ve konularim yuzunden. Gercekte boyle bir insan olmadigimi beni taniyanlar biliyor ve inanamiyorlar. Esimin annesi buyu felanda biliyor. Arkadasim sana yapmis olabilirlermi diyor ama ben pek inanmiyorum oyle seylere. Umarim kendime gelip kurtulurum artik bu hayattan surekli ayni seyleri yasamaktan
Polise ihbar et. O gitmezse sen çık git.Kac kere dedim ama gitmiyor. Ben gitmeden gitmiycekmis
Sen git o zaman, gitmiyor diyerek boşuna kendini oyalıyorsun. O. u ve benzeri lafları duyup oturmak daha kolay geliyor demek ki.Kac kere dedim ama gitmiyor. Ben gitmeden gitmiycekmis
Kocasının namusuna,iffetine ettiği onca lafın üstüne tek bir adım atmayan kadına ne desek boş aslında began. Ya Rabbi şükur deyip kaldığı yerden devam etmeye alışık çünküSana bu kadar ağır yazmamın nedeni, tokat yerine geçsin diye.
Hani bir insan bayılır da kendine gelsin diye tokat atarız ya, öyle işte.
Çünkü normal konuşmak sana fayda sağlamıyor.
Ben gitmeden o gitmiycekmis baska gidecek yeri yokmus beyefendinin. Neguzel bedava ev kac aydirPolise ihbar et. O gitmezse sen çık git.
Ev mi önemli sen mi?
Yahu senin ömrün gitmiş ömrün.Ben gitmeden o gitmiycekmis baska gidecek yeri yokmus beyefendinin. Neguzel bedava ev kac aydir
İnsan acıyor yine deKocasının namusuna,iffetine ettiği onca lafın üstüne tek bir adım atmayan kadına ne desek boş aslında began. Ya Rabbi şükur deyip kaldığı yerden devam etmeye alışık çünkü