• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan bir an da degisir mi? Bana ne oldu boyle?

Merhaba arkadaslar...

Daha onceki konularimdan basimda ki sikintilari biliyorsunuz.
Is yerinde ki mobbingden dolayi isten ciktim. Ama, paraya asiri derece skstik. Su an da is bulamiyorum, bulsamda calisamayacak gibiyim sanki.

Bana birseyler oldu :KK43: Kendimi birden kapattim. Esim gozume batiyor her konustugunu savas algilayip gardimi aliyorum. Dolayisi ile buyuk kavgalar cikiyor.
Evin islerini yapamiyorum surekli yatiyorum. Bazen kendimi, kendimle konusurken buluyorum.
Cocuklarima cok bagliyken birden koptum sanki. Odevlerine katilamiyorum cunku anlamiyorum artik. Cocuklar bana birseyi duyurmak icin ya durtukluyorlar ya da bagirarak soyluyorlar ve ben oylece bakip "hi, tamam" gibi karsilik veriyorum.
Bakimlarini yapamiyorum ve bunu farkedincede surekli kendimi sucluyorum.
Cocuklar okula giderken trans olmus gibiyim. Gittiklerinde kendime kiziyor, kendimle kavga ediyorum. "Neden hoscakal demedin? beslenmelerine hazir besin koymalarina neden izin verdin? Aci cektiriyorsun onlara, sen kotu bir annesin" diye diye kendimi yiyorum ama, halen birsey yapamiyorum.
Cocuklarina duskun, onlar icin cabalayan ben nereye kayboldu? :KK43:
Ben ne ara bu kadar bencil ve sorumsuz bir anne oldum? :KK43:
Sanki biri beni aldi goturdu ve yerime baskasini koydu.
Cocuklarim icin cabalayan, bu kadar yoklukla kendimin ihtiyaclarindan vazgecip onlari okutmaya calisan, saclarinin teline zarar gelse dunyalari yakan, kalbimde ve akcigerimde efuzyon varken olum riskimin oldugunu bile bile yokluklarina dayanamayan ve sadece 20 dk. Onlara sarilip bayildigimdan dolayi tekrar yogun bakima kaldirilan ben nerdeyim? :KK43:
Kizlar birden insan bu kadar degisir mi? Ne olur bana bir akil verin yoksa kafayi yemek uzereyim.:KK43:
Halledilebilecek şeyler merak etmeyin kendinizi de yiyip bitirmeyin hemen işin uzmanına başvurun, çok geçmiş olsun şimdiden.

Esim bu sabah nasil oldugumu sordu iyi degilim dedim.
Sen tokezlesen bile yikilmazsin dedi.
Her zaman guclu olmak, olmaya calismak mi yordu beni acaba?
Cevremde ki herkes yikilmayacagima inanmis durumda.
"Sen guclu bir kadinsin" lafi o kadar itici geliyor ki su sira bana.
Kendimle catisiyorum, sorguluyorum. Belki de GUCLU OLMAK beni yordu :(

Tesekkur ederim gidecegim ama, asistana mi yoksa prof. Mi gitsem bilemedim. Prof. E gitmek icin bitce gerekiyor. Asistanlar ne derece basarili acaba?
Bir zamanlar asistan olan bir insan olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum ki asistana gidebilirsiniz, bilgileri çok taze emin olun. Zaten işin içinden çıkılamaz bir durum olduğunda hocalarına danışıyorlar merak etmeyin.

Bir zamanlar asistan olan bir insan olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum ki asistana gidebilirsiniz, bilgileri çok taze emin olun. Zaten işin içinden çıkılamaz bir durum olduğunda hocalarına danışıyorlar merak etmeyin.
Cok tesekkur ederim dun gittim asistana bana ilac yazdi su an da adini unuttum ama depresyonun 1 tik ustu ruhsal bozukluk bana acikladigi kadari ile gecmisle yasama, kendini suclama ve cezalandirmaymis. Bana ilac yazdi ilk hafta dusuk, 2. Hafta doz yukselecekmis 3 hafta sonra kontrolum var.
Ayrica gecenlerde kopek isirmisti ve kimseye soylemeyip, doktorun dedigi gibi kendimi cezalandirma yontemini secmistim.
Derhal enfeksiyona yolladi ve devlet hastanesinde asi takvimine baslandi.
Son donem asiri kilo kaybettigimden dolayi kuduz olasiligi dusuk ama, enfeksiyon yuksek ve kan degerlerim cok dusuk cikti.
Yani ruhsal sagligimi bozmakla beraber beden saglimida bozmusum son aylarda 2 beden dusmustum cunku yemek yemek istemiyordum.

Cok tesekkur ederim dun gittim asistana bana ilac yazdi su an da adini unuttum ama depresyonun 1 tik ustu ruhsal bozukluk bana acikladigi kadari ile gecmisle yasama, kendini suclama ve cezalandirmaymis. Bana ilac yazdi ilk hafta dusuk, 2. Hafta doz yukselecekmis 3 hafta sonra kontrolum var.
Ayrica gecenlerde kopek isirmisti ve kimseye soylemeyip, doktorun dedigi gibi kendimi cezalandirma yontemini secmistim.
Derhal enfeksiyona yolladi ve devlet hastanesinde asi takvimine baslandi.
Son donem asiri kilo kaybettigimden dolayi kuduz olasiligi dusuk ama, enfeksiyon yuksek ve kan degerlerim cok dusuk cikti.
Yani ruhsal sagligimi bozmakla beraber beden saglimida bozmusum son aylarda 2 beden dusmustum cunku yemek yemek istemiyordum.
Geçmiş olsun herkesin yaşayabildiği, yaşayabileceği şeyler bunlar. Sizi çok iyi anlıyorum. Aşıları ve antibiyotiği de ihmal etmeyin, çok önemli :super:

Back
X