Insan boyle katil oluyor sanirim

Kadinin bu şekilde lakayt davranması sizden yüz bulduğu anlamına gelio zaten işin başında durma gereksinimi hissetmemiştim sizde gördüğünüz halde tepki vermemissiniz oda tepenize çıkmış resmen o kişinin üstü konumdasiniz anladığım kadarıyla ekmeğine mani olmak istemiyorsunuz beraber çalışmayın mümkünse yada bir üstünüze iletip kurtulun kadindan

Sizin astınız olan biri nasıl bu şekilde konuşabilir. Çesitli sektörlerde yirmi seneye yakın iş hayatım var hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Benim çalışanlarından biri yapsa şirket müşterilerinin yarısını giderken götüreceğini bilsem yine de tazminatını tutustururum eline. Olması gereken de budur. Bu kadar gayrı ciddi bir durum olabilir mi. Bence hemen gerekeni yapın.

Katil olmanıza gerek yok, konuşun yeter. Kadın habire laf sokmuş siz patladım kızdım diyorsunuz sadece. Ne dediniz yani? Yöneticiler hazır cevap olmazlar mı ya? Adı üstünde yöneticisiniz, herkesi idare etmeniz lazım bi lafınızla. Kadın kasım kasım kasılıyor sizin boşluğunuzdan.

Konudan yaptığım çıkarım, keşke benim de sizin gibi hiç bir yaptırımı olmayan, sadece kendi kendini yiip bitiren, arada bir laf sokabileceğim, işlerimi yapmadığımda neyse deyip kendisi yapan, bana kızıp kocasına patlayan bi yöneticim olsaydi. Bkn: nasıl yönetici olunmaz.

Eşinizde sizde yöneticisiniz ve çalışanınız bu şekilde davranıyor. Çözüm basit neden katil oluyorsunuz yada neden lafıyla eşinizle birbirinize giriyorsunuz? O müşterilerle salınırken neden işleri siz yspıyorsunuz? Anlamakta güçlük çekiyorum.
Çağırırsınız yanınıza "bunlari şunları halledin x hanım"dersiniz işini yapar.
Müşterinin yanında bu uslupla konuşamaması gerekiyor zaten yöneticisine karşı,bu konuda da ciddi ikaz edersiniz.
Baktınız hala aynen devam ediyor,kapıyı gösterirsiniz. Neden katil oluyorsunuz ki.
Vasfınızı kullanın gereğini yapın. Muadili yok mu bu kadının? Bulunmaz hint kumaşı mı? Değildir ve değilse korkarım siz iyi bir yönetici değilsiniz kusura bakmayın.
Değil elemanım,eşit durumda olduğum çalışma arkadaşım bile benimle bu şekilde konuşamaz müşterinin yanında.
Gereğini yaparım yani.
Siz neden yapamıyorsunuz?

Bende zatwn butun bunlari yapmanin hazirligondayim ama acaba ben mi diyorum . Sonunda vicdan azabi hissetmek istemiyorum. Esimde sen on yargiyla yaklasiyorsun dedigi icin acaba diyorum.
Yönetici ile lakayt seviyesiz ve terbiye sınırlarını aşan bir çalışana acaba diyeni de ilk defa görüyorum siz acaba yönetici misiniz,
Kadının porföyünü kaybetmek mi istemiyorsunuz nedir daha açık olun zira bu yaşananlar iş etiğine aykırı hareketler.
Bir de işveren çalışanın bu kadar yüzgöz olması hakaret edecek bir ortamın olması olacak şey değil. Siz sözde yöneticisiniz galiba, pozisyonunuz gereği böyle bir ortam dahi yaratmadan tedbirinizi almanız gerekirdi. Suç sizde zaten konu başlığından da profesyonel olmadığınız ortaya çıkıyor. Amatör ruhu koruyorsunuz sanırım :)
Neyse mesafenizi koruyun çalışanınıza konumunu hatırlatın tartışma ortamından uzak durun ve asla müşterilerin önünde tartışmayın kim haklı olursa olsun inanılmaz sevimsizlik oluyor

Yönetici olarak yönetmeniz beklenir.en başında da krizleri.bunun için kişiliğinizin ya da şu anda sinirlerinizin uygun olmadığını düşünüyorsanız bir müddet izin alın lütfen.birilerini öldürmek konusunda espri yaptığınızı düşünüyorum elbette.ama kişiliğim yönetmeye uygun,sinirlerim de çelik gibi diyorsanız da eğitim sürecinizi tekrar gözden geçirip bir kaç yönetim seminerine daha katılın başka bir perspektif kazandırır size.insan yönetmek zordur.ama imkansız değildir.olaylar karşısında vereceğiniz tepkiler kariyerinizdeki onca başarıyı siledebilir ya da tam tersi de olabilir.kolaylıklar dilerim.cc ye de eşinizi ekliyorum

ya hatun oyle bir raddeye getiriyor ki nerdeyse ben bile hak vericem kendisine bu konuda hakikaten duayen

Ablacım sen nasıl bir yöneticiyim

Çağıracaksın bu kadına diceksin ki ben yöneticiyim sen bana edepsizlik yapamazsın hele ki müşterinin yanında
Bir daha görürsem kendini kapı çnünde bulursun
Bu kadar!

Eşinize ne yapacaksınız peki
Ya ayar çekin ya da çoluk çocuk yoksa boşayın gitsin
Sizi küçük düşüren birine ihtiyacınız yok

Kadın esinizden cesaret alıyor
Sorumlu olarak kadını atamıyorsunuz
Eşiniz kadından yana
Kadın esinizden yüz buluyor

Eşinizle kadın arasında gereksiz bir bağ yok mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…