insan bu kadar mı iyimser ve mükkemmel olur??

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Slm bayanlar size danismak istedim.Benim sevgilim cok mükemmel bir insan karakteri,fizigi,yüreği,dini inancı,huyu suyu ve daha yazmadiklarim bu kadar mükemmel olmasi beni rahatsiz ediyor.icinizden cogu kisi bana gercekten rahatsizsin insan ne isterki der muhakak ama bilemiyorum.Ben aşkımı cok seviyorum oda beni cok seviyor evlilik karari aldik.çok iyimser güzel gören güzel düşünen biri böyle birini bulmak binde bir gercekten.Benimki şımariklik mi bilemiyorum yada kötü yanlarinida görmek istiyorum.ufak tefek kusurlari vardir muhakkak kusursuz insan yok ama bana o kadar baglanmiski hic kizmaz üzmez dikkat eder.Bende cok sevdigim icin dikkat ediyorum.Ama küçükte olsa sorunlar yasamak ister insan hep mükemmel ve iyi olunmaz ki..

Adamlar da şaşırdı ne yapacaklarını kötü olsalar suç, iyi olsalar suç

Canım bence sen karşındaki insanı taşıyamamaktan korkmuşsun biraz. Evet bazı ilişkiler kavga olmadığı için sorunludur fakat o iki tarafın da alttan almasından kaynaklanır. Sen onu gözünde mükemmel görüyosun bu yüzden de bi hata yaparım da mahvederim diye korkuyosun. Ama unutma mükemmel olan o ya da sen değil, aranızdaki aşk. Bence hiçbişey düşünme ve yaşamaya devam et, yarın ne olucağını kim bilebilir ki? Bazen düşünmekten anı yaşayamazsın. Anın bi parçası olmayı dene, ya da ta kendisi

daha dur bu fragman
bir evlen de sonra tekrar yaz buraya olur mu

evlenmeden çok emin olma derim insallah bozulmaz tabii

Böylesine bir aşkı bulmuştum ikimizde sevdalanmistik ailem mesafeler yüzûnden kabul etmedi.Severek ayrildik hayatimiz boyunca unutamayacagiz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…