Insan çekeceği çileye mi aşık olurmuş ¿

Oriess

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
242
101
13
32
Aklın her an düşüncelerle, bir insanla dolu olması, yemeden içmeden kesilmek, her an bişey yazar mı umuduyla gözü telefonda kalmak, görünce dünyanın en ozguvensiz insanı gibi tek kelime edememek, konuşunca sacmalayacagini bilerek mümkün mertebe az kelime sarfetmek......

Bütün bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ne olur aşk olmasın..Hoslanti olsun, gelip geçici olsun, gulerek hatirlayayim. Ama aşk olmasın.

Çok korkuyorum aşık olmaktan. Aslında yanlıs kişiye aşık olmaktan korkuyorum demeliyim. Çünkü o bana benim ona duyduğum kadar ilgi duymuyor çok açık. Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum. Kendimi daha fazla kaptirirsam sonu benim için hüsran olacak.

Uber mantıklı, özgüvenli ve kendinin değerini bilen kadınlar! Bişey diyin, senin peşinde koşanlara dönüp bir kez bakmazken buna bu kadar prim yaptırma diyin. Kalbim kıpır kıpır bir o kadar da üzgünüm.

Bak yanliş kisiye aşik oldugunu zannettiginde doģru kisiyi bulmaya daha iyi ilerliyorsun bunu bi tecrube gibi kalbinden cikartip hooop cebine koyuyorsun ve insallah guzel seyler de oluyor :) yani insallah yanlis kisi cikmaz karsina ama.hayat insana yasayarak ta ogretiyor bazen sadece mantikli dusunuyorum demekle olmuyor.. sadece ders almasini bil.. hakkinda hayirlisi:;)

ne güzel iciniz heyecanla dolu ilerdede keske tekrardan bu duygulari hissetsem dersiniz xD

Bak yanliş kisiye aşik oldugunu zannettiginde doģru kisiyi bulmaya daha iyi ilerliyorsun bunu bi tecrube gibi kalbinden cikartip hooop cebine koyuyorsun ve insallah guzel seyler de oluyor :) yani insallah yanlis kisi cikmaz karsina ama.hayat insana yasayarak ta ogretiyor bazen sadece mantikli dusunuyorum demekle olmuyor.. sadece ders almasini bil.. hakkinda hayirlisi::KK66:
Yanlış olduğunu biliyorum. Ama kalbim öyle demiyor heyecanlanıyor onun için. Keşke bunu engelleyebilsem

yasiniz kac bilmiyorum ama ben 18 yasinda bunun gibi birsey yasamistim simdi geriye dönüp baktigimda ay ne güzeldi diyorum... o tertemiz sevgi gibisi yok. ama iikide o olmamis diyorum.

Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum.
Bir taraf daha fazla severmiş derler :)
Bu kadar karalar bağlamaya ne gerek var? Aşk çok yoğun duygu olsa da sizi korkutsa da her zaman yaşayacağınız bir şey de değil tabii en güzeli karşılıklı olanı :)

yasiniz kac bilmiyorum ama ben 18 yasinda bunun gibi birsey yasamistim simdi geriye dönüp baktigimda ay ne güzeldi diyorum... o tertemiz sevgi gibisi yok. ama iikide o olmamis diyorum.
Yaşım 25, ilk de değil. Çocukça da değil aslında.

Bir taraf daha fazla severmiş derler :)
Bu kadar karalar bağlamaya ne gerek var? Aşk çok yoğun duygu olsa da sizi korkutsa da her zaman yaşayacağınız bir şey de değil tabii en güzeli karşılıklı olanı :)
Daha fazla seven taraf daha fazla acı cekermis. Ama ben aşktan yana acı kotami doldurdum geçmişte. Artık mutlu olmak istiyorum

Daha fazla seven taraf daha fazla acı cekermis. Ama ben aşktan yana acı kotami doldurdum geçmişte. Artık mutlu olmak istiyorum
Bu kadar derin düşündükçe daha mutlu olamazsınız ben size diyeyim negatifliğiniz bu yorumdan bile hissediliyor.
Ay bu aşk mı ben aşık mı oldum ya o olmazsa ya evlenemezsek ya ayrılırsak ya mutsuz olursam diye doğmadık çocuğa don biçerseniz mutlu olamazsınız biraz akışına bırakın

Öyleyse söyleyecek söz yok.. Bu duygular bir yandan hoş bir yandan da acı verici
asik oldum ama hic bu hale gelmedim
en fazla 2 gun surmustur acisi
ben bunu anlayamiyorum , baska bir insan icin bu kadar perisan olmayi..
yoksa ask tabi ki cok guzel , cok heyecanli bir duygu

Aklın her an düşüncelerle, bir insanla dolu olması, yemeden içmeden kesilmek, her an bişey yazar mı umuduyla gözü telefonda kalmak, görünce dünyanın en ozguvensiz insanı gibi tek kelime edememek, konuşunca sacmalayacagini bilerek mümkün mertebe az kelime sarfetmek......

Bütün bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ne olur aşk olmasın..Hoslanti olsun, gelip geçici olsun, gulerek hatirlayayim. Ama aşk olmasın.

Çok korkuyorum aşık olmaktan. Aslında yanlıs kişiye aşık olmaktan korkuyorum demeliyim. Çünkü o bana benim ona duyduğum kadar ilgi duymuyor çok açık. Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum. Kendimi daha fazla kaptirirsam sonu benim için hüsran olacak.

Uber mantıklı, özgüvenli ve kendinin değerini bilen kadınlar! Bişey diyin, senin peşinde koşanlara dönüp bir kez bakmazken buna bu kadar prim yaptırma diyin. Kalbim kıpır kıpır bir o kadar da üzgünüm.

Aşk hakkında sayfalarca yazarım bana kalsa.
Sanırım aşık olmanın ingilizce karşılığı bu durumun tam anlamını verir "fall in love" yani aşka düşmek.
Burada şu nokta var düşmek mi kolay yoksa tutunmaya çalışmak mı?
Ben aylarca tutunmaya çalışıp sonrasında düşenlerdenim.
Söyleyeceğim şu ki umutsuzsanız düşmemeye gayret etmeyin, düşüşünüzü kolaylaştırır.
Sanırım en iyisi düşünmemek. Hisleri reddetmek. Mümkünse tabi.

Hemen hemen aynı duyguları yaşıyorum korkarak. Korkum yanlış kişi olmasından değil, bu durumun dengemi daha da bozması. Uyku düzenim bozuldu, geceleri telefonuma ondan mesaj gelmiş gibi sevinerek uyanıp telefonuma bakıyorum. Her gece aynı durum...

Kendime bazen soruyorum: Bu duyguları hayatımda kaç kere yaşadım ve daha kaç kere yaşayacağım ki? Benim için öyle kıymetli ki bu duygular... Şu an bunları yazarken bile yanaklarım kızarmış ve kalp atışlarım hızlanmış durumda. Hayatımda ilk defa bir insanı hem ruhen hem de bedenen istiyorum. Benim olsa ne olur(du) ki?

Aşık olmaktan, bir aşk için yaşadığım şehri yüreğimde koca bir enkazla terk etmekten hep korktum. :KK43:

Aşk hakkında sayfalarca yazarım bana kalsa.
Sanırım aşık olmanın ingilizce karşılığı bu durumun tam anlamını verir "fall in love" yani aşka düşmek.
Burada şu nokta var düşmek mi kolay yoksa tutunmaya çalışmak mı?
Ben aylarca tutunmaya çalışıp sonrasında düşenlerdenim.
Söyleyeceğim şu ki umutsuzsanız düşmemeye gayret etmeyin, düşüşünüzü kolaylaştırır.
Sanırım en iyisi düşünmemek. Hisleri reddetmek. Mümkünse tabi.
Sanırım en iyi siz anladınız beni.. mümkün olur umarım

Sanırım en iyi siz anladınız beni.. mümkün olur umarım

Tüm kalbimle dilerim ki olur ve sizi hiç.üzmeden olur.
Anladım ben sizi yaşadım ve hatta yaşıyorum. Bana sorsanız herkes kavuşsun birbirine.
Hakkınızda hayrlısı.

Back
X