Insan çekeceği çileye mi aşık olurmuş ¿

Hemen hemen aynı duyguları yaşıyorum korkarak. Korkum yanlış kişi olmasından değil, bu durumun dengemi daha da bozması. Uyku düzenim bozuldu, geceleri telefonuma ondan mesaj gelmiş gibi sevinerek uyanıp telefonuma bakıyorum. Her gece aynı durum...

Kendime bazen soruyorum: Bu duyguları hayatımda kaç kere yaşadım ve daha kaç kere yaşayacağım ki? Benim için öyle kıymetli ki bu duygular... Şu an bunları yazarken bile yanaklarım kızarmış ve kalp atışlarım hızlanmış durumda. Hayatımda ilk defa bir insanı hem ruhen hem de bedenen istiyorum. Benim olsa ne olur(du) ki?

Aşık olmaktan, bir aşk için yaşadığım şehri yüreğimde koca bir enkazla terk etmekten hep korktum. :KK43:
Gamsız olmak en iyisiydi, nerden çıktı şimdi bu dedirtiyor :D

aşk güzel bir duygu şahsen bende yaşamak istiyorum aslında çok şanslısın hemen olumsuz şeyler düşünme kendini yıpratma akışına bırak tadını çıkar hergün aşık olmuyoruz

Adam bosta ise sansini dene tabi. Kaybedecek ne var ki?

Ama sevilmedigini anladiktan sonra hala ölüp biter, aciya, damardan drama devam edersen, bu benim de anlayacagim bir sey degil. Iki taraf severken kavusamamak aci verir de, beni sevmeyen icin iki gunden fazla asla kafa yormam.

ben bunlari yaşadım. ilk aşkımdı. çok güzel, dramatik,aşk....tutku...

sonuc:ayrıldık. şimdi yıllar sonra nişanlıyım ve dünyanın en mutlu kadınıyım. iyiki onunla olmamış ama iyiki o benim ilk aşkım olmuş.
fazla takma, aşk yaşanınca güzel. sonu hüsran olsa bile tatmaya değer

Adam bosta ise sansini dene tabi. Kaybedecek ne var ki?

Ama sevilmedigini anladiktan sonra hala ölüp biter, aciya, damardan drama devam edersen, bu benim de anlayacagim bir sey degil. Iki taraf severken kavusamamak aci verir de, beni sevmeyen icin iki gunden fazla asla kafa yormam.
Boşta ama, ilgili değil. Ne yapabilirim ki?

Sonuçta ikimiz de bekariz, çok uygunuz birbirimize. Birlikte vakit de geçirdik bir kaç kez, mesajla vs arada sohbet de ettik. Fırsatı var yani yazabilir, tanımaya çalışabilir. Yapmıyor. Ben iki gidiyorsam o bir geliyor.

Sanırım yapabileceğim pek bişey yok. Drama da gerek yok evet. Unutulur inşallah.

Boşta ama, ilgili değil. Ne yapabilirim ki?

Sonuçta ikimiz de bekariz, çok uygunuz birbirimize. Birlikte vakit de geçirdik bir kaç kez, mesajla vs arada sohbet de ettik. Fırsatı var yani yazabilir, tanımaya çalışabilir. Yapmıyor. Ben iki gidiyorsam o bir geliyor.

Sanırım yapabileceğim pek bişey yok. Drama da gerek yok evet. Unutulur inşallah.
Niye ya, bu iliski olmazsa cok iyi bir arkadasi kaybederim demiyorsan, acilan taraf sen de olabilirsin bence. Ya da bir sekilde daha fazla ikili aktivite yaratirsin ve belki zamanla yakinlasirsiniz, ya da baktin kendini geri cekiyor, sen de vazgecersin.

Niye ya, bu iliski olmazsa cok iyi bir arkadasi kaybederim demiyorsan, acilan taraf sen de olabilirsin bence. Ya da bir sekilde daha fazla ikili aktivite yaratirsin ve belki zamanla yakinlasirsiniz, ya da baktin kendini geri cekiyor, sen de vazgecersin.
Önceki iliskimde yaptım. Sonuç çok seven taraf bendim ve kaybettim. Terkedildim. Sevildikce simardi simardikca harcadı beni. Ha şimdi pişman ama geçti o günler. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

ben de çok özgüvenli biri olarak yorum yapayım.
aşk muhteşem bir duygu.
ve asla mantık içermeyen bir şey. etrafımdaki insanlarda da, medyada da görüyorum ki aşık olan kişiler hiç olmadık hareketler yapabiliyor. bambaşka insanlara dönüşebiliyorlar aşkın gücüyle.
bu iş delilik yani.

ve olağanüstü güzel hisler yaşattığı için bitişinde de aynı ölçüde bir acı yaşatıyor.
ya da seninki gibi hiç başlama ihtimali olmaması da aynı oranda çok acı veriyor.
ama ne olursa olsun gönülde kıpırtı olmuşsa tadını çıkarıp akışa bırakmalı.
bir yere kadar tabii ki. delilik diyoruz ama bunu da yerine göre sınırlamak bizim elimizde.
ben olsam bir süre içimdeki heyecana göre takılırdım ama baktım ki oluru yok uzaklaşırdım.
zamanla zaten duygular da azalır böylece.
odak noktasını değiştirmeye başlayınca iyileşirsin.
çok düşünmeye gerek yok. milyonlarca kişi bunları yaşıyor dünyada. gözünde büyütme.
korkacak bir şey de yok.

ben de çok özgüvenli biri olarak yorum yapayım.
aşk muhteşem bir duygu.
ve asla mantık içermeyen bir şey. etrafımdaki insanlarda da, medyada da görüyorum ki aşık olan kişiler hiç olmadık hareketler yapabiliyor. bambaşka insanlara dönüşebiliyorlar aşkın gücüyle.
bu iş delilik yani.

ve olağanüstü güzel hisler yaşattığı için bitişinde de aynı ölçüde bir acı yaşatıyor.
ya da seninki gibi hiç başlama ihtimali olmaması da aynı oranda çok acı veriyor.
ama ne olursa olsun gönülde kıpırtı olmuşsa tadını çıkarıp akışa bırakmalı.
bir yere kadar tabii ki. delilik diyoruz ama bunu da yerine göre sınırlamak bizim elimizde.
ben olsam bir süre içimdeki heyecana göre takılırdım ama baktım ki oluru yok uzaklaşırdım.
zamanla zaten duygular da azalır böylece.
odak noktasını değiştirmeye başlayınca iyileşirsin.
çok düşünmeye gerek yok. milyonlarca kişi bunları yaşıyor dünyada. gözünde büyütme.
korkacak bir şey de yok.
Karşılığı olmayacağı hissi acı veren. Cok anlam yuklememek lazım belki de.

Yanlış biri mi neden korkuyorsun? Aşık olmamak insanın elinde değil, sen kendini geri çektikçe ona doğru gittiğini biliyor musun? Farkında mısın yani? O ne kadar ilgisiz olursa sen okadar tutulacaksın. Ayrılsanız o çabuk unutacak sen yanacaksın. Çünkü hep bi taraf daha fazladır. Aşktan kaçış yok, aşkta mantıkta yok.

Kendini ne çok sık nede akıntıya bırak....

Attilla Şanbay der ki;

Bazı şeyler, kötü sonlara rağmen yaşanacak kadar güzeldir.

Yüzyıllardır oynanmasına rağmen, hiçbir seyirci sahneye fırlayıp, Romeo'nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır.

Sonunda geminin batacağı bilindiği halde, Titanic filmi defalarca izlenmiştir.

''Bitecektir'' korkusuyla aşktan kaçanlar, eğer dünyaya gelmeden önce kendilerine danışılsaydı, sonunda öleceklerini bildikleri için, hiç doğmamayı seçerlerdi.

Böyle yaşanmaz...

Romeo ölmeli,
Titanic batmalı
Ve aşk
Her şeye rağmen yaşanmalı...

Yanlış biri mi neden korkuyorsun? Aşık olmamak insanın elinde değil, sen kendini geri çektikçe ona doğru gittiğini biliyor musun? Farkında mısın yani? O ne kadar ilgisiz olursa sen okadar tutulacaksın. Ayrılsanız o çabuk unutacak sen yanacaksın. Çünkü hep bi taraf daha fazladır. Aşktan kaçış yok, aşkta mantıkta yok.

Kendini ne çok sık nede akıntıya bırak....

Attilla Şanbay der ki;

Bazı şeyler, kötü sonlara rağmen yaşanacak kadar güzeldir.

Yüzyıllardır oynanmasına rağmen, hiçbir seyirci sahneye fırlayıp, Romeo'nun zehirli iksiri içmesine engel olmamıştır.

Sonunda geminin batacağı bilindiği halde, Titanic filmi defalarca izlenmiştir.

''Bitecektir'' korkusuyla aşktan kaçanlar, eğer dünyaya gelmeden önce kendilerine danışılsaydı, sonunda öleceklerini bildikleri için, hiç doğmamayı seçerlerdi.

Böyle yaşanmaz...

Romeo ölmeli,
Titanic batmalı
Ve aşk
Her şeye rağmen yaşanmalı...
Neden korkuyorum, kötü sonlardan çok yoruldum.

Aslında bundan ziyade, ben sırılsıklam aşık olacağım onda tık olmayacak düşüncesi beni korkutuyor.

Bence yaşadığınız duygu mükemmel.
Bir benzerini birkaç sene önce yaşadım,duygularım aşırı yoğundu ve karşılıksızdı.Evet üzüldüm,çok ağladım ama dönüp bakınca iyi ki tanımışım,iyi ki sevmişim diyorum.Ne bileyim o heyecan bile o kadar özel ki,herkese karşı hissedemiyorsunuz o yoğun heyecanı,bunu zamanla fark ettim ben.Belki çok bir zaman geçmedi üzerinden ama tatlı bir anı gibi benim için,saygı duyuyorum şu an o kişiye de.
Bence tadını çıkarın.Acınızı da yaşayın.Psikolojiyi bozmadığı,takıntı seviyesine gelmediği sürece sevmek güzel şey bana göre.

Bence yaşadığınız duygu mükemmel.
Bir benzerini birkaç sene önce yaşadım,duygularım aşırı yoğundu ve karşılıksızdı.Evet üzüldüm,çok ağladım ama dönüp bakınca iyi ki tanımışım,iyi ki sevmişim diyorum.Ne bileyim o heyecan bile o kadar özel ki,herkese karşı hissedemiyorsunuz o yoğun heyecanı,bunu zamanla fark ettim ben.Belki çok bir zaman geçmedi üzerinden ama tatlı bir anı gibi benim için,saygı duyuyorum şu an o kişiye de.
Bence tadını çıkarın.Acınızı da yaşayın.Psikolojiyi bozmadığı,takıntı seviyesine gelmediği sürece sevmek güzel şey bana göre.
Ben bunu hiç yaşamadım. Geçmiş iliskilerimde de hep önce karşı taraf peşimde kosardi, sonra işler değişirdi :) Bu kez hüzün de hissediyorum beraberinde. Keske biraz daha ilgili olsa, sevse :))

Ben bunu hiç yaşamadım. Geçmiş iliskilerimde de hep önce karşı taraf peşimde kosardi, sonra işler değişirdi :) Bu kez hüzün de hissediyorum beraberinde. Keske biraz daha ilgili olsa, sevse :))
Öyle olsaydı sen bu kadar tutulmazdın :)

Ben itiraf etmiştim duygularımı :-) Karşılıksız olduğunu bildiğim halde,içimde kalmasın dedim.O da kibarca karşılıksız olduğunu söyledi zaten.Ondan sonra öyle kaldı,zorlamadım,daha fazla rahatsız etmek istemedim.Görmedikçe,konuşmadıkça zamanla azalıyor zaten o hisler.

Güzeldi ya,yeniden o heyecanı hissetmek isterim açıkçası.

Ben itiraf etmiştim duygularımı :-) Karşılıksız olduğunu bildiğim halde,içimde kalmasın dedim.O da kibarca karşılıksız olduğunu söyledi zaten.Ondan sonra öyle kaldı,zorlamadım,daha fazla rahatsız etmek istemedim.Görmedikçe,konuşmadıkça zamanla azalıyor zaten o hisler.

Güzeldi ya,yeniden o heyecanı hissetmek isterim açıkçası.
Ben bu hissi sevmiyorum, karşılıklı güzel aşkta. Bitecek inşallah :)

Aklın her an düşüncelerle, bir insanla dolu olması, yemeden içmeden kesilmek, her an bişey yazar mı umuduyla gözü telefonda kalmak, görünce dünyanın en ozguvensiz insanı gibi tek kelime edememek, konuşunca sacmalayacagini bilerek mümkün mertebe az kelime sarfetmek......

Bütün bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ne olur aşk olmasın..Hoslanti olsun, gelip geçici olsun, gulerek hatirlayayim. Ama aşk olmasın.

Çok korkuyorum aşık olmaktan. Aslında yanlıs kişiye aşık olmaktan korkuyorum demeliyim. Çünkü o bana benim ona duyduğum kadar ilgi duymuyor çok açık. Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum. Kendimi daha fazla kaptirirsam sonu benim için hüsran olacak.

Uber mantıklı, özgüvenli ve kendinin değerini bilen kadınlar! Bişey diyin, senin peşinde koşanlara dönüp bir kez bakmazken buna bu kadar prim yaptırma diyin. Kalbim kıpır kıpır bir o kadar da üzgünüm.
Henuz 19 yaşında bile değildim. Üniversite 2. sınıftayım..Tam da aynın yaşadım anlattığınız duyguların. 3-4 ay kadar görüştük sanırım..Karşındaki kişinin duygu yoğunluğunun benimki kadar yoğun olup olmadığından emin olamamakla birlikte, sanırım en çok da sosyo-ekonomik farklar nedeniyle (kalbur üstü ve sosyetik sayılabilecek bir ailenin çocuğuydu, ben ise mütevazi yaşayan, emekçi anne- babanın kızıydım) kendimi hep eksik ve de ezik hissettim onun yanında nedense.. Oysa şimdi anlamsız geliyor o hissettiklerim.. Bu hislerle başa çıkamayınca; Birbirimize göre olmadığımızı, çok farklı yaşantılarımız olduğunu ve kendisine ısınamadığımı!! söyleyerek fakat ona belli etmesem de çok üzülerek görüşmeye son verdim. Belki fikrim değişir düşüncesiyle çok aradı sonraları. 'Bize' şans vermediğimi dile getirdi, sitem etti defalarca. Baktı benim niyetim yok, yavaş yavaş vazgeçti. Benim için öyle bir anı olarak kaldı sadece.. Bu gece bana ilk aşkımı hatırlattınız.

Son düzenleme:
Back
X