- Konu Sahibi omrumcehep
Merhaba arkadaşlar.buraya açtıgım kacıncı konu.konu erkek arkadasım yine.biz onunla sık kavga eden bir çiftiz.ama o gidiyor şırnak a ve aramız düzeldi sanki daha bağlandık.cuma gidiyor.son 2 gün yani.neyse gelellim konuya.biz onunla bazen tartıştıgımızda ben çagrısını gördügüm halde açmıyorum çunku beni kırmıs oluyor konusmak istemyorum o anda bir de işyerindeyim tartışmak istemıyorum her neyse.birkaç tartışmamızda ben bunu yaptım açmadım ama sonra konustugumuzda duymadım dedim.çünkü biliyorum ki ben konuşmak istiyorum desem yüzüme kapatıp ne halin varsa gör diyecek.ben de bunu demesin diye duymadım dedim ama 2 ya da 3 kez.dün bunu öğrendi bana kendi üstüne yemin ettiriyor her konuda artık inanmıyor.sana güvenm kalmadı .yalanın büyüğü küçüğü olmaz.sana hakkım haram olsun dedi.ben de bunu savunacak değilim ama ben ona hep dürüst oldum ama böyle bişey yaptım.korktuğumdan.şimdi soruyorum kızlar yalanın büyüğü küçüğü olmaz mı?ben hayatımı dürüstlükle yaşıyorum ama korkudan oldu.ama bunu ona açıklayamıyorum anlamıyor.daha ne olsun haram olsun dedi.kızlar kalbım acıdı.ben öyle biri değilim ama yazık oldu geçen hafta da yüzük takmıştık.artık bana zerre güvenmiyor ayrılalım dedim ben böyle ilişki istemyorum dedim.çünkü agzımdan cıkan her sey yalan gelıyor ona.ve bu bir işkence.ben öyle biri değilim kendimden eminim ama artık kara leke gibi yapıştı.siz hiç yapmadınız mı??