• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan çok dürüst olsa da hep yalan söyleyebilir mi?

inanılmaz gibi gelecek ama evet yalan konuşmamak diye bir derdim var,doğru söylenmeyecek bir şeyse susmak gibi bir yolum var!
aynısını yazacaktim, ben de cevap vermek istemiyorsam susarim. Karsimdaki de beni taniyan biriyse anlar ne demek istedigimi.
Kucuk yalan denen seylere inanmiyorum, onu soyleyen digerini de soyler kiz arkadaslarimdan baskalarina yalan soyleyenlerden de uzaklastim mesela yoruyor insani cunku hicbir soylediklerine inanamiyor insan.

aynısını yazacaktim, ben de cevap vermek istemiyorsam susarim. Karsimdaki de beni taniyan biriyse anlar ne demek istedigimi.
Kucuk yalan denen seylere inanmiyorum, onu soyleyen digerini de soyler kiz arkadaslarimdan baskalarina yalan soyleyenlerden de uzaklastim mesela yoruyor insani cunku hicbir soylediklerine inanamiyor insan.

ben de susuyorum benim üstüme yemin et dese karsındaki.sanki ben yalan söylemeye hazırım hep.

Sadece bu olay olsa emin ol kimse kimseye laf söylemez.
Ama siz daha önceden yalan konusunda sabıkalıymışsınız.
Büyük ihtimal sevgilinin yanında annenin sesini kısıyorsan
Sevgilin eski sevgilinle buluştuğunu onun aramasının sessize aldığını düşünüyor.
Güven zor,geri kazanılır mı bilmiyorum.

gürültülü bir ortamda sessize aldım sadece.yapmam anaormal mı bunu.ama siz cezamı kestiniz.sabıkalıyım kelimesini uygun bulmuyorum eski sevgili ile münasebetim yok yabancı bir numara aradıgında ben direk arkadasıma veririm böyle bir numara aradı diye.size karsı konusurken erkek arkadasımla konusur gibi hissettim.

Bazi insanlarin yalan agzina yapisir. O kadar normal olmustur ki artik, farkina bile varmaz. Ayni sizin gibi.
Yalanin arkasinda durmayip kucumsuyorsunuz yaptiginiz seyi. Ya da baskalarina atiyorsunuz "siz hic soylemediniz mi" diye. Biz soylesek sizin yalaniniz daha mi kabul olacak? Bahaneleriniz de hep hazir masallah.

Yalanin kucugu buyugu olmaz. Soyluyormussunuz iste. Bir kerelik degilmis. Hem ayrica konusmak istemiyorum demenin nesi kotu? O da hatasini anlardi. Siz yalan olsun diye yalan soylemissiniz. Adamin guveni kaybolduysa demek ki birseyler yapiyorsunuz da kayboluyor.
siz once hatanizi kabul edin. Kendinizi savunarak bir yere varamazsiniz. :ssz:

Bazi insanlarin yalan agzina yapisir. O kadar normal olmustur ki artik, farkina bile varmaz. Ayni sizin gibi.
Yalanin arkasinda durmayip kucumsuyorsunuz yaptiginiz seyi. Ya da baskalarina atiyorsunuz "siz hic soylemediniz mi" diye. Biz soylesek sizin yalaniniz daha mi kabul olacak? Bahaneleriniz de hep hazir masallah.

Yalanin kucugu buyugu olmaz. Soyluyormussunuz iste. Bir kerelik degilmis. Hem ayrica konusmak istemiyorum demenin nesi kotu? O da hatasini anlardi. Siz yalan olsun diye yalan soylemissiniz. Adamin guveni kaybolduysa demek ki birseyler yapiyorsunuz da kayboluyor.
siz once hatanizi kabul edin. Kendinizi savunarak bir yere varamazsiniz. :ssz:

kendimi kesinlkle savunmadım.aksine pişmanım agzıma falan yalan yapışmadı.sadece sizlere bir soru sordum.sürekli yalan söyleyen bir insan muamelesi gördüğüm için üzülüyorum suan.herkesin hayatı düsürtlüğü kendine.tamam hepiniz benden daha dürüstsünüz varsın ben yalancı olayım.Allah beni bildkten sonra yazdıgım seyler yanlış degil saygısız değil.yaptıgım yanlıştır ceremesini cekiyorum zaten sadece sizlerden bir cozum istedim sabıkalı yalancı muamelesi görmek değil.

Merhaba arkadaşlar.buraya açtıgım kacıncı konu.konu erkek arkadasım yine.biz onunla sık kavga eden bir çiftiz.ama o gidiyor şırnak a ve aramız düzeldi sanki daha bağlandık.cuma gidiyor.son 2 gün yani.neyse gelellim konuya.biz onunla bazen tartıştıgımızda ben çagrısını gördügüm halde açmıyorum çunku beni kırmıs oluyor konusmak istemyorum o anda bir de işyerindeyim tartışmak istemıyorum her neyse.birkaç tartışmamızda ben bunu yaptım açmadım ama sonra konustugumuzda duymadım dedim.çünkü biliyorum ki ben konuşmak istiyorum desem yüzüme kapatıp ne halin varsa gör diyecek.ben de bunu demesin diye duymadım dedim ama 2 ya da 3 kez.dün bunu öğrendi bana kendi üstüne yemin ettiriyor her konuda artık inanmıyor.sana güvenm kalmadı .yalanın büyüğü küçüğü olmaz.sana hakkım haram olsun dedi.ben de bunu savunacak değilim ama ben ona hep dürüst oldum ama böyle bişey yaptım.korktuğumdan.şimdi soruyorum kızlar yalanın büyüğü küçüğü olmaz mı?ben hayatımı dürüstlükle yaşıyorum ama korkudan oldu.ama bunu ona açıklayamıyorum anlamıyor.daha ne olsun haram olsun dedi.kızlar kalbım acıdı.ben öyle biri değilim ama yazık oldu geçen hafta da yüzük takmıştık.artık bana zerre güvenmiyor ayrılalım dedim ben böyle ilişki istemyorum dedim.çünkü agzımdan cıkan her sey yalan gelıyor ona.ve bu bir işkence.ben öyle biri değilim kendimden eminim ama artık kara leke gibi yapıştı.siz hiç yapmadınız mı??

ya yalanın büyüğü küçüğü tabiki olmaz ama bazen böyle ufak tefek şeylere ihtiyaç oluyor hepimiz yapmışızdır yapıyoruzdur erkek arkadaşn hiç yalan söylemediğine yemin etsin bakalım çok meraklıysa:ssz::ssz:

kendimi kesinlkle savunmadım.aksine pişmanım agzıma falan yalan yapışmadı.sadece sizlere bir soru sordum.sürekli yalan söyleyen bir insan muamelesi gördüğüm için üzülüyorum suan.herkesin hayatı düsürtlüğü kendine.tamam hepiniz benden daha dürüstsünüz varsın ben yalancı olayım.Allah beni bildkten sonra yazdıgım seyler yanlış degil saygısız değil.yaptıgım yanlıştır ceremesini cekiyorum zaten sadece sizlerden bir cozum istedim sabıkalı yalancı muamelesi görmek değil.

arkadasımın güveni de benim sürekli yalan söylemelerimden kaybolmadı .ben zaten pişman oldum özrdiledim bu bakıs acısıdır ve emin olup sevgilim de benimle konusmak istemeyıp duymadıgım dediği vakit coktur bunu anlayabiliyorum ama üstelemedim olablr dedim amasuclu oldum hepinizin gözünde de öyleyim sanırım.sadece dertlşmek istedim acımasızca eleştrilmek istemedim.yalandan değil de düürüstlüğümden cekmişimdir hep erkek arkadasımla bunları yasamak zorunda kaldgm içinde utanıyorum

Cok siradan bisey.. Hatta günümüzde herkesin yaptigi birsey. Bence yalan degil de durumu kurtarma diyelim. Simdiden böyle yapiyorsa ilerde daha büyük sorunlar yasayabilirsiniz.

ya yalanın büyüğü küçüğü tabiki olmaz ama bazen böyle ufak tefek şeylere ihtiyaç oluyor hepimiz yapmışızdır yapıyoruzdur erkek arkadaşn hiç yalan söylemediğine yemin etsin bakalım çok meraklıysa:ssz::ssz:

biliyor musun yemin etmek aslında iyi bir şey değil ben ona hiç demedim üstüme yemin et diye demem de ama o benim bozgazima sarılıyor nerdeyse yemin et diye

biliyor musun yemin etmek aslında iyi bir şey değil ben ona hiç demedim üstüme yemin et diye demem de ama o benim bozgazima sarılıyor nerdeyse yemin et diye

tabiki de iyi değil bende ölüm kalım meselesi olmadıkça asla yemin etmem ettirmem hem bu nasıl ilişki ya sevgilin çocuk gibi açıkcası:ssz:

tabiki de iyi değil bende ölüm kalım meselesi olmadıkça asla yemin etmem ettirmem hem bu nasıl ilişki ya sevgilin çocuk gibi açıkcası:ssz:

cocuk mu takıntılı mı anlamadım.bu konuda asırı hassas.hani bazı düşünen arkadasların aksine herseyi de söylerim ona.mecbur kalmak kötü bir sey.ilk yalanım korku ve mecburiyetti.bu yalanda da kavga etmek istemedim duymadım dedim.yalanı ben de sevmiyorum aynı seyi o yapsa ben de kızarım ama her lafına da bu da mı yalan bu da mı yalan demem.sürekli yalan söyleyen bir karakterim olsa o zaman üzülmem pişmiş pişmiş gezirim etrafta onu yapmıyorum ki

cocuk mu takıntılı mı anlamadım.bu konuda asırı hassas.hani bazı düşünen arkadasların aksine herseyi de söylerim ona.mecbur kalmak kötü bir sey.ilk yalanım korku ve mecburiyetti.bu yalanda da kavga etmek istemedim duymadım dedim.yalanı ben de sevmiyorum aynı seyi o yapsa ben de kızarım ama her lafına da bu da mı yalan bu da mı yalan demem.sürekli yalan söyleyen bir karakterim olsa o zaman üzülmem pişmiş pişmiş gezirim etrafta onu yapmıyorum ki

vala tatlım önceki konunu bilmiyorum da sen biraz ayar ver buna bu ne böyle habire yemin yemin ay bunaltı geldi :20:

gürültülü bir ortamda sessize aldım sadece.yapmam anaormal mı bunu.ama siz cezamı kestiniz.sabıkalıyım kelimesini uygun bulmuyorum eski sevgili ile münasebetim yok yabancı bir numara aradıgında ben direk arkadasıma veririm böyle bir numara aradı diye.size karsı konusurken erkek arkadasımla konusur gibi hissettim.

Telinizin sesini kısmanız anormal mi demişim.
Sadece telin sesini kısma olayı olsa sadece kimse kimseye bundan ötürü laf söylemez dedim.

Sabıkalı ne demektir? O suçu daha önce işlemiş demektir.
Siz ilk mesajınızda eski sevgilimle ilgili yalan söyledim dediniz.
Sonra açmıyordum duymadım diyormuşsunuz bu da 2. yalan
Yanı bu ilk yalan değil o zaman sabıkalısınız.

Eski sevgilinle münasebetin var demedim.
Ama sen teli açmadığında sevgilin öyle düşünüyor.
Çünkü annen aradığında sessize alman onun ya bana da böyle yapıyorsa, yanında başkası olduğu için sessize alıyorsa diyedüşünmesine sebep olur.
Bunu düşünmek için erkek olmama gerek yok.
Empati yapmak yeterli.

Son düzenleme:
Öncelikle başlık yazınıza yorum yapayım eğer insan dürüstse hiç yalan söylemez, yalan söyleyen dürüst olmaz size göre ufak pembe yalan gelen durum sevgilinize göre hoş olmayan bir yalan konumunda ,bazı insanlar pembede olsa yalan söylenmesine tahammül edemez siz o gün kavga etmemek için telefonu açmadınız ama sonrasında gene kavga çıktı bende yalanın ufağına yada büyüğüne tahammül edemem güvenim zedelenir yalan söylemezmisin dersen yalanın hiçbir türünü sevmem söylemem sonunda çok büyük olaylarda yaşasam doğruları söyleme taraftarıyımdır.

Öncelikle başlık yazınıza yorum yapayım eğer insan dürüstse hiç yalan söylemez, yalan söyleyen dürüst olmaz size göre ufak pembe yalan gelen durum sevgilinize göre hoş olmayan bir yalan konumunda ,bazı insanlar pembede olsa yalan söylenmesine tahammül edemez siz o gün kavga etmemek için telefonu açmadınız ama sonrasında gene kavga çıktı bende yalanın ufağına yada büyüğüne tahammül edemem güvenim zedelenir yalan söylemezmisin dersen yalanın hiçbir türünü sevmem söylemem sonunda çok büyük olaylarda yaşasam doğruları söyleme taraftarıyımdır.

tamam bakıs acımız farklı dürüstüm ama duymadım dedim.tamam yalan pembe siyah diye yalan ayrımına ben de girmiyorum baska acılardan bakıyorum sadece.neyse erkek arkadasım da sizin gibi düşünüyor haklısınız

Back
X