İnsan davranışları2

Aysusuay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
49
9
1
38
Tekrar merhaba ben yengec burcu hassas yapıda biriyim ve malesef çözemedim ya pskolojik olarak bir sorun yaşıyorum ya gönül gözüm açık hislerim cok fazla insanların her hareketinden aslında başka birşey demek istediğini anlayıp kafama takıyorum kendimi yiyorum iyi birşey der gibi görünüp laf sokan can yakan insanlar çok fazla bunu ben asla yapamıyorum ama bana yapıldıgı zamanda hemen anlıyorum sadece bir kez nişanlımla paylaştım bunu eltimin aslında söylediğimin dışında birşey söylediğini yani görünen denizin üstü ama bunun dibi var dediğimde beni aşırı alınganlıkla hatta fesatlıkla sucladı oysa bu kelimeyi hakedecek en son insanlardan biriyim öaleaef malesef diyorum çünkü hassas kalpler için bu dünya cehennem Şubat ayında evlenicem bissürü eltim de olacak artık korkuyorum insanların kıskanc ve kötü niyetli olmasından en acısı da niyetlerini birtek benim görebilmem görünce de benim suclu olmam ben ne yapmalıyım sıkıntımı tam anlamıyla anlatabilmişimdir umarım

Valla yapacak pek bişey Yok gibi eşin olacak kişinin görmesi gerek bazı şeyleri tek tavsiyem çok yüz göz olma olabildiğince mesafeli ol

Valla yapacak pek bişey Yok gibi eşin olacak kişinin görmesi gerek bazı şeyleri tek tavsiyem çok yüz göz olma olabildiğince mesafeli ol
teşekkür ederim. Yani irdeleme diyorsun ama bu kezde aklıma şu söz geliyor hiç birşeyin farkında olmadan aptal gibi yaşamaktansa bilinçli olup üzülmek daha iyi  Ama gerçekten artık bıktım birde bende şu var bunu da eklemek zorundayım yanlıs anlasılmasın kendimi övmüyorum Allah yaratmıs beni Allahı överim ancak ama ben ortalamanın biraz üstünde bir kızım güzellik olarak bu nedenle mi onu da bilmiyorum ama insanlara iyi birşey söylediğim zaman espri yaptıgım zaman bile batıyor laf sokuyorum sanılıyor bi tavır oluyor bana karşı ama aynısını başkası yapsa ötneğin gülerler sadece cok sasırıyorum bu da benim sınavım heralde ama bir çözümü yok mu

Az önce ki konunda nişanlının isteklerini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam bu kadar şey üst üste gelmişken emin misin evlilik konusunda ?

Az önce ki konunda nişanlının isteklerini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam bu kadar şey üst üste gelmişken emin misin evlilik konusunda ?
evet evet dogru az önce de yardımcı olmuştun aslında bu konu tamamen benimle ilgili olduğu için bunda nişanlımı sorumlu tutmuyorum çünkü genel olarak benim yaşadıgım sorun bu Ama isterdim tabi bunları konusabileceğim beni derdim sacmada olsa dinleyip derman olmasını hafife almamasını ama bu derdimi dert olarak görmez bile

Ortalamanın üzerinde güzel değilim ama beni de öyle anlıyorlar bazen. Başkası yapsa başka ben yapınca başka, anlamdıramıyorum. Benim de duruşumdan belki ama gerçekten içtenlikle söylemişimdir, kurduklarıyla alakası olmaz.
Bu insanlar böyle, biz ne kadar taksak da bitmiyor... Ben de takıyorum maalesef.
O dediğiniz sözü ben de çok düşünüyorum, kendimi bildim bileli bazı şeyleri kabul etmek konusunda hep inatlaştım hayatla.
Ama yıllar geçtikçe bir önceki yıl gibi de olmuyorsun, daha bir alışıyorsun mecburen.
Gerçekten seni anlayacak, duygularını düşüncelerini önemseyecek, kendin gibi birini bulmak önemli hayatta bence...
Aşk olmaz da dost olur...
Çözümünü bulamadım ben. Kendimi insanlardan daha bir geri çektim sadece...
Bilinçli olmak ama üzülmemek lazım... İnsanları fazla önemsiyoruz.

Ama bak gercekten oyle her hareketin ve her lafin altinda bi anlam arayan insanlar gercekten sıkıcı oluyor. Ben oyle insanlarin yaninda otururken bile tedirgin oluyorum, yan baktim bi anlam cikarir mi diye .

Eltiler hallolur. Kocandan kork bence. Eltilere kapini kapatir bayramdan bayrama faalan gorusursun. Kocayla ayni evi paylasacan. Senin yaninda durmayan fesatlikla suclayan adamla omur gecermi bunu dusun. Kopruden once son cikisi kacirma

Bence kiskanc insan laf sokarak konusur.benimde bi yakinim surekli laf sokarak konusuyor, cok rahatsiz oluyorum. Malesef tek cozumu yok saymak ve uzak durmak.

iyide bu tip insanlar var mı evet var..
e sizde cevabınızı verin ona buna şikayet etmeyin çocuk gibi kendi işinizi kendiniz halledin..
ancak bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi..

özelliklede bu cümlenizden.. çok fazla derken herkes böyle değil .. arkadaşlarınızı zaten kendiniz seçiyorsunuz diğer aile bireyleri ile de mesafe koyarsınız oldu bitti.. herşeyi kafaya takarak ömür geçmez.. bak nişanlıymışsın daha evleneceksin ohooo daha neler duyacaksın kimbilir..

insanların her hareketinden aslında başka birşey demek istediğini anlayıp kafama takıyorum kendimi yiyorum
Çok yorucu ve alıngansınız. İnsanların her dediğinin altında başka anlamlar aramak sağlıklı değil. Tabii ki imalarda bulunanlar vardır ama herkesin her hareketinden, sözünden başka şeyler çıkarmak neredeyse paranoyaklık.

Üstelik "ben söylediğimde yanlış anlıyorlar" diyorsunuz ya, eğer bir iki kişi değil herkes yanlış anlıyorsa muhtemelen kendinizi doğru ifade edemiyorsunuzdur.

Olabilir peki bunun çözümü için sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Çok çok çok iyi düşün.. Ben bu evlilikten hiç iyi sinyaller almıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…