teşekkür ederim. Yani irdeleme diyorsun ama bu kezde aklıma şu söz geliyor hiç birşeyin farkında olmadan aptal gibi yaşamaktansa bilinçli olup üzülmek daha iyi Ama gerçekten artık bıktım birde bende şu var bunu da eklemek zorundayım yanlıs anlasılmasın kendimi övmüyorum Allah yaratmıs beni Allahı överim ancak ama ben ortalamanın biraz üstünde bir kızım güzellik olarak bu nedenle mi onu da bilmiyorum ama insanlara iyi birşey söylediğim zaman espri yaptıgım zaman bile batıyor laf sokuyorum sanılıyor bi tavır oluyor bana karşı ama aynısını başkası yapsa ötneğin gülerler sadece cok sasırıyorum bu da benim sınavım heralde ama bir çözümü yok muValla yapacak pek bişey Yok gibi eşin olacak kişinin görmesi gerek bazı şeyleri tek tavsiyem çok yüz göz olma olabildiğince mesafeli ol
Az önce ki konunda nişanlının isteklerini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam bu kadar şey üst üste gelmişken emin misin evlilik konusunda ?teşekkür ederim. Yani irdeleme diyorsun ama bu kezde aklıma şu söz geliyor hiç birşeyin farkında olmadan aptal gibi yaşamaktansa bilinçli olup üzülmek daha iyi Ama gerçekten artık bıktım birde bende şu var bunu da eklemek zorundayım yanlıs anlasılmasın kendimi övmüyorum Allah yaratmıs beni Allahı överim ancak ama ben ortalamanın biraz üstünde bir kızım güzellik olarak bu nedenle mi onu da bilmiyorum ama insanlara iyi birşey söylediğim zaman espri yaptıgım zaman bile batıyor laf sokuyorum sanılıyor bi tavır oluyor bana karşı ama aynısını başkası yapsa ötneğin gülerler sadece cok sasırıyorum bu da benim sınavım heralde ama bir çözümü yok mu
evet evet dogru az önce de yardımcı olmuştun aslında bu konu tamamen benimle ilgili olduğu için bunda nişanlımı sorumlu tutmuyorum çünkü genel olarak benim yaşadıgım sorun bu Ama isterdim tabi bunları konusabileceğim beni derdim sacmada olsa dinleyip derman olmasını hafife almamasını ama bu derdimi dert olarak görmez bileAz önce ki konunda nişanlının isteklerini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam bu kadar şey üst üste gelmişken emin misin evlilik konusunda ?
teşekkür ederim. Yani irdeleme diyorsun ama bu kezde aklıma şu söz geliyor hiç birşeyin farkında olmadan aptal gibi yaşamaktansa bilinçli olup üzülmek daha iyi Ama gerçekten artık bıktım birde bende şu var bunu da eklemek zorundayım yanlıs anlasılmasın kendimi övmüyorum Allah yaratmıs beni Allahı överim ancak ama ben ortalamanın biraz üstünde bir kızım güzellik olarak bu nedenle mi onu da bilmiyorum ama insanlara iyi birşey söylediğim zaman espri yaptıgım zaman bile batıyor laf sokuyorum sanılıyor bi tavır oluyor bana karşı ama aynısını başkası yapsa ötneğin gülerler sadece cok sasırıyorum bu da benim sınavım heralde ama bir çözümü yok mu
gönül gözüm açık hislerim cok fazla insanların her hareketinden aslında başka birşey demek istediğini anlayıp kafama takıyorum kendimi yiyorum iyi birşey der gibi görünüp laf sokan can yakan insanlar çok fazla
Çok yorucu ve alıngansınız. İnsanların her dediğinin altında başka anlamlar aramak sağlıklı değil. Tabii ki imalarda bulunanlar vardır ama herkesin her hareketinden, sözünden başka şeyler çıkarmak neredeyse paranoyaklık.insanların her hareketinden aslında başka birşey demek istediğini anlayıp kafama takıyorum kendimi yiyorum
Olabilir peki bunun çözümü için sizce nasıl bir yol izlemeliyimÇok yorucu ve alıngansınız. İnsanların her dediğinin altında başka anlamlar aramak sağlıklı değil. Tabii ki imalarda bulunanlar vardır ama herkesin her hareketinden, sözünden başka şeyler çıkarmak neredeyse paranoyaklık.
Üstelik "ben söylediğimde yanlış anlıyorlar" diyorsunuz ya, eğer bir iki kişi değil herkes yanlış anlıyorsa muhtemelen kendinizi doğru ifade edemiyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?