insan dayısının ölmesini istermi istermiş evet

kraliceeee

Hayırlısı....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
24
2
29
Arkadaşlar derdimiz çok büyük elim ayam titriyo yazarken bu her zaman oluyo ve yine yaptı
Allah böyle bi dayiyi kimseye vermesin
Dayim var 45 yaşını aştı içkici pislik bi adamın teki. Karisi da bıraktı gitti kaç sene önce dovuyodu içiyordu sürekli, kızı da kocaya kaçtı, oğlu var o da onun gibi bi pislik oldu onunda karisi çıktı gitti.. 4 katli binada oturuyoruz dedeme ait annemin babası yani.. Birinci katında biz kalıyoruz dedemlerde bizim binada kalıyordu..
Bu sene dedemde anneanemde öldü ama onun yüzünden çektiklerini yzsam yetmez.. İciyo borç yapiyo onlar oduyo zaten onun ve oğlu yüzünden onların kahri sıkıntısı yüzünden öldüler bunu herkes biliyo..
Onlar öldü dayım maaş günü gelince içip içip eve geliyo o da yetmezmiş gibi kapıları vuruyo evde gürültü yapiyo bagriyo cagriyo küfür ediyo herşeyi saçıp deviriyo bi haftada parayı yiyo bu şekilde sonra erkenden eve damliyo bidaki maaş gününe kadar..
Öyle yaptığı zaman ev başımıza geçiyor çok korkuyorum hele annem sus pus oluyo sıkılıyo korkmuyorum ama öyle yaptıkça sıkılıyorum huzurum kaciyo diyo ama halini görüyorum zaten onun yüzünden hasta oldu kimse bize onun yüzünden bize gelemiyo 7 kardeşler hic biri onu istemiyo.. Taşınalım diyorum her defasında bida bisi yparsa gideriz diyolar ama yok hep ayni olay Allah boyle birini kimsenin başına vermesin .. Napcz ne çare var bilmiyorum

Harekete gecin bulundugunuz evi satın tasının.Baska da kimse hasta olmasın o manyak yüzünden.Böyleleriyle konus desen konusulmaz.Sen yinede bi dene insanlık vazifesi.Ama tasının yani.

Harekete gecin bulundugunuz evi satın tasının.Baska da kimse hasta olmasın o manyak yüzünden.Böyleleriyle konus desen konusulmaz.Sen yinede bi dene insanlık vazifesi.Ama tasının yani.
Evin tapusu dedem ait o da ölünce hepsine o sahip çıkmaya kalkiyo annemde ona bulasmamak için ne tapu için bisi istiyo nede satabiliyo çünkü yine bi kötülük cikarcagni biliyoruz.. Bende diyorum taşınalım diye ama Nie hala taşınmayıp bu adamı cekiyoruz anlamıyorum

Polisede haber vermez dime kardesi yani nede olsa kiyamaz..Oyle oldugunda polis dayansa kapiya bir gozunu korkutsa nasil olur acaba

Arkadaşlar derdimiz çok büyük elim ayam titriyo yazarken bu her zaman oluyo ve yine yaptı
Dayim var 45 yaşını aştı içkici pislik bi adamın teki. Karisi da bıraktı gitti kaç sene önce dovuyodu içiyordu sürekli, kızı da kocaya kaçtı, oğlu var o da onun gibi bi pislik oldu onunda karisi çıktı gitti.. 4 katli binada oturuyoruz dedeme ait annemin babası yani.. Birinci katında biz kalıyoruz dedemlerde bizim binada kalıyordu..
Bu sene dedemde anneanemde öldü ama onun yüzünden çektiklerini yzsam yetmez.. İciyo borç yapiyo onlar oduyo zaten onun ve oğlu yüzünden onların kahri sıkıntısı yüzünden öldüler bunu herkes biliyo..
Onlar öldü dayım maaş günü gelince içip içip eve geliyo o da yetmezmiş gibi kapıları vuruyo evde gürültü yapiyo bagriyo cagriyo küfür ediyo herşeyi saçıp deviriyo bi haftada parayı yiyo bu şekilde sonra erkenden eve damliyo bidaki maaş gününe kadar..
Öyle yaptığı zaman ev başımıza geçiyor çok korkuyorum hele annem sus pus oluyo sıkılıyo korkmuyorum ama öyle yaptıkça sıkılıyorum huzurum kaciyo diyo ama halini görüyorum zaten onun yüzünden hasta oldu kimse bize onun yüzünden bize gelemiyo 7 kardeşler hic biri onu istemiyo.. Taşınalım diyorum her defasında bida bisi yparsa gideriz diyolar ama yok hep ayni olay Allah boyle birini kimsenin başına vermesin .. Napcz ne çare var bilmiyorum

Kimisi dayısına, kimisi babasına o duayı ediyor..
Ama baba sanki daha zor..
Bi yandan vicdanın acırken bi yandanda için o duayı destekler. :KK43:

.

Böyle korkarak yaşayamazsınız ki. Hiç devreye girmeden verin bir avukata evleriniz satılsın. Ev bulup çıkın, bence bazı şeyleri yaşayıp yaşamamak sizin tercihiniz daha doğrusu annenizin. Mesela eşi bu yaşamı tercih etmemiş ve gitmiş. Zor biliyorum böyle söylemekte kolay ama kendi ailem dahil kızıyorum böylece bekleyenlere...

Valla suç annenizde acımasın acınacak duruma düşer böyleleri köpek gibi sürüne sürüne yaşamayı hak ediyor kendine acımıyor ki siz acıyasınız...
Annesi babasına bile acımamış ahir ömürlerinde neler yaşatmış...
Polis çağırın her seferinde, defolsun gitsin kaç kardeş bir araya gelip hakkından gelemiyorlar mı
kötüye kötü olmak sadakadır...

Kira parasını ödemek mi zor geliriniz az mı yoksa niye kalınır ki
huzursuz ortamda?

ev anneanne dedeninse sizin de mirasta hakkınız var.
nasıl konacakmış evlerin üstüne.
veraset ilamı çıkarın. herkes hakkını almış. dede Hakkın rahmetine kavuşmuş.
sonra da hakkınızı alınca satar gidersiniz kurtulursunuz.

bu şekilde sinir stres içinde yaşanır mı ha bulaştı ha bulaşacak diye, yazık...

Babanız ne diyor bu durumda.Alkol insanları ne hale getiriyor adam gibi içemiyolar şunu

Dayı var candır dayı var beladır ... Sizin ki bela evet ama annenin düşüncesi 'atsan atılmaz,satsan satılmaz' mantığı sonuçta kardeş... Rabbim yardımcınız olsun.

Dayı değil ayı o
Kimin maaşı için her ay evinize geliyor. Babanız ne diyor bu işe?

annemin akrabasının oğluda aynıydı canım evlerimiz yanyana olduğu için her içkili geldiğinde evde yaşananlar sanki bizim evde oluyor gibiydi. konu komşu herkes ayağa kalkıyordu. sokağa eline ne geçse fırlatıyordu. annesini falan dövüyordu hatta birgün annem kalp hastası bağırışlardan birşeyleri kırmasından korkarak bayıldı evde ayıltamadık hastaneye koştuk gecenin bir vakti hastanedeki polise gittim direk şikayetçi oldum sabah polis geldi götürdü 2 hafta nezarette kaldı ve eve girememe cezası aldı gitti başka bir yere kendisine ev tuttu öylelikle kurtulduk sizde şikayet edin. zaten ismini söylemiyorlar merak etme

Allah hidayet versin hidayetten nasibi yoksa ıslah etsin.
Erkek evlat diye tutturanlara"Allah hayirlisini versin oglan kız farketmez" dedikleri bu olsa gerek...

Başlığı okudugumda icimden verdigim cevap : ( insan cocugunun babasını bile ölmesini isteyebiliyor sen ne diyorsun :KK43: ....) oldu

Baban yok sanırım.
Dede anneanne öldüyse,veraset çıkarıp herkes haklarını paylaşacak.Yok tapu istemiyorum yok bilmem ne diye birşey olamaz.Annen kendi hakkını savunamıyorsa,evlatlarını düşünmek zorunda.Hakkınızı alın ve çıkın.Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz.Sindikçe sustukça arsız güçlü olur.

Babam var ama o hic bisi demiyo yapmıyo bizi toplayıp haydin taşınalım demiyo sorun orda

X