İnsan doğum gününde bile ağlar mı?

Eminim öyledir ama yapamıyorum işte
Ben suna inaniyorum.Zamanla doğru insani ve doğru arkadaslari elbette bulacagiz.Hatasiz kul olmaz bunu biliyorum.Mukemmel olduğumu da savunmuyorum ama gerçekten karşıdaki kotuyse yapacak bir sey yok.Tek kalemde sileceksin.Yapabilirsin de.Bugun senin dogum gününu soguk soguk kutlayan iletdr nasil davranir sana.

Doğum günün kutlu olsun :) üzülme bence bu dönem de arkadaşlarını hiç mi aramadın onlar seni aradı mı eğer onlar da seni aramadıysa kendini suçlama Yeni arkadaşlar bulmaya çalış bu arada insanın arkadaşı kalmayınca sanki herkesin çok arkadaşı var da bir tek senin yokmuş gibi geliyor maalesef ben de aynı durumdayım :((

Arkadaşlarının doğum günü,arkadaşlarının sevgililerinin doğum günü hepsi önemli onun icin. Belki de ben değersizim bilmiyorum.
o zaman durum değişir. ben genel olarak böyle bir tip olduğunu düşünerek yazdım. ama herkese önem verip sana yapmıyorsa sıkıntı var. son zamanlarda aranız mı bozuktu? bu konuyu onunla konuşmalısın.

Ben suna inaniyorum.Zamanla doğru insani ve doğru arkadaslari elbette bulacagiz.Hatasiz kul olmaz bunu biliyorum.Mukemmel olduğumu da savunmuyorum ama gerçekten karşıdaki kotuyse yapacak bir sey yok.Tek kalemde sileceksin.Yapabilirsin de.Bugun senin dogum gününu soguk soguk kutlayan iletdr nasil davranir sana.
Haklısın cok haklısın umarım bende senin gibi olabilirim.

Ben okuyup çalışan biriyim bu nedenle bazı zamanlar dolunca girip yazabiliyorum anca. Sanırım içimi dökebildiğim tek yer burası.
Evet bugun benim doğum günüm. Ne kadar güzel bi gün olmasını isterdim... Üzülmemin sebebi de yalnız oluşum. Önceleri 00:00 da telefonum susmazdı,gün içinde yarım saatte bi mesaj alırdım. Şimdi ise bütün hepsini kaybettim. Yola çıktığımı yolda bulduğuma değiştim diyebilirim. Sevgilim bile el gibi kutladı. Zaten bi beklentim de yoktu ama doğum günüm bu benim ya yılda bir kere geliyor. Sanırım epey bi üstümden atamıcam bu durumu ben sectim cünkü simdi de cefasını çekiyorum..
Herkese teşekkür ederim okuduğu için.
Tüm Müslam aleminin kandili mübarek olsun.

Allah başka dert vermesin :) mutlu yıllar.

Doğum günün kutlu olsun :) üzülme bence bu dönem de arkadaşlarını hiç mi aramadın onlar seni aradı mı eğer onlar da seni aramadıysa kendini suçlama Yeni arkadaşlar bulmaya çalış bu arada insanın arkadaşı kalmayınca sanki herkesin çok arkadaşı var da bir tek senin yokmuş gibi geliyor maalesef ben de aynı durumdayım :KK43:(
Arkadaşlarımla tamamen görüşmüyorum. Bi selamımız bile olsaydı eminim kutlarlardı. Aynen öyle sanki bütün herkes gözüme soka soka arkadaşlarıyla buluşuyor,takılıyor gibi hissediyorum :(

o zaman durum değişir. ben genel olarak böyle bir tip olduğunu düşünerek yazdım. ama herkese önem verip sana yapmıyorsa sıkıntı var. son zamanlarda aranız mı bozuktu? bu konuyu onunla konuşmalısın.
Son zamanlarda aramız bozuk değil ama biraz sorunu var ve bende sürekli yanında olmaya çalışan biriyim. Ve bunu bilmesine rağmen bi mesajı çok görmemeliydi bana. Dediğim gibi içten bir mesaj yazsaydı ben o kadar çok mutlu olurdum ki...

Teşekkür ederim. Hatamın en başından beri farkındayım da yüzüm yok cesaretim yok. Ve erkek arkadaşım da istemiyor

Bir sonraki doğum gününde de aynı pişmanlığı yaşamamak için biraz cesur olmanızı öneririm. Partnerlerimiz dışında da bir çevremiz olması gerekiyor sonuçta.

Bazen kabullenemiyoruz ama arkadaşlarını çevrenden soyutlayan erkek arkadaş senin mutluluğunu düşünmüyor. İnsan hayatta sadece eşle mutlu olamaz ki. Dost gerek iki sohbet edecek. Yoksa işte böyle ondan gelecek bir mesaja hasret kalır insan.

Bazen kabullenemiyoruz ama arkadaşlarını çevrenden soyutlayan erkek arkadaş senin mutluluğunu düşünmüyor. İnsan hayatta sadece eşle mutlu olamaz ki. Dost gerek iki sohbet edecek. Yoksa işte böyle ondan gelecek bir mesaja hasret kalır insan.
Aynen öyle :(

Back
X