Insan en cok sevdikleriyle sinaniyor :(

Yine de bu kadar çok düşünmemeye çalışın
Tevekkül edin
Allah ölümünde hayırlısını versin.
Aldığınız gün için sevdikleriniz yanında olduğu gün için şükredin

Yorumunuz.icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun insallah agir imtihanlardan.gecmeyiz :(

Yardim almaniz sizin icin iyi olabilir.bir cok kisiyi topraga vereceksiniz omrunuz oldugu surece bu kisir dongu birileri dogar birileri olur yapacak birsey yok

Topraktan geldik tpraga donecegiz ama ben 1 gun gelen misafirin arkasindan bile uzuluyorum :( insallah sinavlarimiz kolay olur

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Bu hayatta her şey bizim için derler ya gerçekten de öyle.
23 yaşımda üniversite dönemimin tam ortasında gencecik annemi kaybettim.
Annemsiz ölürüm sandım ertesi gün derse gittim okula,güç veriyor rabbim bende güçlü olup mezun olmak zorundaydım.
Bizim hayatta başımıza gelmez türk filmlerinde olur dediğimiz bir hastalığı çıktı doktor annemi dışarı çıkarıp bize annemin yaşama şansı olmadığını söylemişti,elime bi dolu yabancı makaleleri tıkıştırıp. yer ayağımın altından kaydı, yığılırım sandım,dışarı çıkınca anneme gülümseyip teskin ettim.
Bu korkularla hayatımızı karartmak anlamsız. Şu an ailen yanında ya, onlarla yaşadığın her saniyenin kıymetini bil.
Her şey anlık, geriye bi tek o güzel anılar kalıyor.
Şu anın kıymetini bil ve en güzel şekilde yaşa.
Rabbim herkesin sevdiklerini korusun.

Allahım her şeyin hayırlısını versin ölümünde yaşamında
Bende eskiden çok korkardım sevdiklerimi kaybetmekten ama ne oldu bilmiyorum baya azaldı
Zaten öleceğiz iyi yaşayalım iyi ölelim inşallah....

insanlık hali işte arada bir düşünüp korkuturdum kendimi. Babam ölse ne yaparız, ablam ölse nasıl olur hayatımız, ya kardeşim (fidan gibi delikanlıdır kendisi)... Ama annemin ölümünü düşünmeye bile tahammül edemezdim. Bir gün hiç bişey yokken daha annem çok gençken, yaşanacak çok fazla şeyimiz varken çaldı ölüm kapımızı.Yüzüne baktığımda içimi titreten annemi kendi ellerimle yıkadım, mezar yeri beğendim ona, otopsi raporunu bekledim günlerce adli tıp kapısında. Hala bilmem ben annem neden öldü.Rapor da tertemiz çıktı. Belki o yüzden kabullenmiyorum ben.En sevdiğimle öyle bir sınandım ki... Hala toparlayamadım, gidik bişeyler içimde. Kabullenmedim. Her Allah'ın sabahı anneme uğramadan güne başlamasam da yok kabullenmedim. Evlendim üstüne, toparlamadım. Şimdi çocuk istedim sırf hayata tutunayım diye, bakalım inşallah.

insanlık hali işte arada bir düşünüp korkuturdum kendimi. Babam ölse ne yaparız, ablam ölse nasıl olur hayatımız, ya kardeşim (fidan gibi delikanlıdır kendisi)... Ama annemin ölümünü düşünmeye bile tahammül edemezdim. Bir gün hiç bişey yokken daha annem çok gençken, yaşanacak çok fazla şeyimiz varken çaldı ölüm kapımızı.Yüzüne baktığımda içimi titreten annemi kendi ellerimle yıkadım, mezar yeri beğendim ona, otopsi raporunu bekledim günlerce adli tıp kapısında. Hala bilmem ben annem neden öldü.Rapor da tertemiz çıktı. Belki o yüzden kabullenmiyorum ben.En sevdiğimle öyle bir sınandım ki... Hala toparlayamadım, gidik bişeyler içimde. Kabullenmedim. Her Allah'ın sabahı anneme uğramadan güne başlamasam da yok kabullenmedim. Evlendim üstüne, toparlamadım. Şimdi çocuk istedim sırf hayata tutunayım diye, bakalım inşallah.

Icimi oyle yaktiniz ki aglattiniz beni :(
Cooooook cooook coook uzuldum kiyamam uzulme canim benim rabbim onu daha cok.srvmis yanina almis :( keske annelere omur bicilmese :( Rabbim sabir veriyor evet ama coo.buyuk bi aci diyorum ya rabbimden en cok.kimi seversek onla sinaniyoruz.
Bazen allahim annemden once okuyum diyorum ama o da benim acima dayanamaz.biliyorum.:(

Allahim bebeginizide.insallah hayirlica kucaginiza.almayi.nasip.eder. hayirli.uzun omur versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Bu hayatta her şey bizim için derler ya gerçekten de öyle.
23 yaşımda üniversite dönemimin tam ortasında gencecik annemi kaybettim.
Annemsiz ölürüm sandım ertesi gün derse gittim okula,güç veriyor rabbim bende güçlü olup mezun olmak zorundaydım.
Bizim hayatta başımıza gelmez türk filmlerinde olur dediğimiz bir hastalığı çıktı doktor annemi dışarı çıkarıp bize annemin yaşama şansı olmadığını söylemişti,elime bi dolu yabancı makaleleri tıkıştırıp. yer ayağımın altından kaydı, yığılırım sandım,dışarı çıkınca anneme gülümseyip teskin ettim.
Bu korkularla hayatımızı karartmak anlamsız. Şu an ailen yanında ya, onlarla yaşadığın her saniyenin kıymetini bil.
Her şey anlık, geriye bi tek o güzel anılar kalıyor.
Şu anın kıymetini bil ve en güzel şekilde yaşa.
Rabbim herkesin sevdiklerini korusun.

Allahim ne.buyuk aci gercekci olmak istemiyorum annem ailen gidecek duaunmek.istemiyorum.nasil dayandiniz nasil gidebildiniz hayat devam.ediyor olenle olunmuyor tabiki ama :( o anlari yasamaktan cok korkuyorum

Allahım her şeyin hayırlısını versin ölümünde yaşamında
Bende eskiden çok korkardım sevdiklerimi kaybetmekten ama ne oldu bilmiyorum baya azaldı
Zaten öleceğiz iyi yaşayalım iyi ölelim inşallah....

Benmde gecer.belki zamnla gecsin istyorum korkmaktan basima gelcek diye dahada fazla korkuyorum :(

Icimi oyle yaktiniz ki aglattiniz beni :KK43:
Cooooook cooook coook uzuldum kiyamam uzulme canim benim rabbim onu daha cok.srvmis yanina almis :KK43: keske annelere omur bicilmese :KK43: Rabbim sabir veriyor evet ama coo.buyuk bi aci diyorum ya rabbimden en cok.kimi seversek onla sinaniyoruz.
Bazen allahim annemden once okuyum diyorum ama o da benim acima dayanamaz.biliyorum.:KK43:

Allahim bebeginizide.insallah hayirlica kucaginiza.almayi.nasip.eder. hayirli.uzun omur versin
ahhh keşke biçilmese. Anne gidince çok şey gidiyor çünkü. Baba-kardeş acısı yaşamadım bilmiyorum (Allah yaşatmasın) ama bir evden anne gidince sistem çöküyor, kapı bile çalınmıyor kadın gidince evden. Çok farklı çok berbat bi durum. Ama başa gelince öyle ya da böyle yarım da olsa yaşıyorsun. Sen o korkuları sil aklından ve hazır yanındayken herkes güzelce yaşa hayatını.Tek avantajım annemle o kadar dolu dolu zaman geçirdim ki (anne kuzusuydum:) ) O yüzden keşkelerim olmadı. Bakalım bebek gelince belki her gün ağlama krizleri geçer, içimin yangını hafiflese yine yeter :/

Ben daha.bu sevgiyi.tatmadim ama baskalarinin cocugunu annem diye sevesim geliyo Rabbim.her kadina anne duygularini bahşediyo :)

Hayirlica bebeginizi.kucahiniza alirsiniz.insaAllah, rabbim.acisini gostermesin
Sevdiklerimizi.bize.bagislasin :KK43: dusunmekten.kafam agriyor:KK43:

İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin, çok teşekkürler.

Amin inşallah hepimizin sevdiklerini bağışlasın Allah.

Ben de aynı duyguları yaşıyorum, ama bir gün olacak ve elden hiçbirşey gelmiyor. Derdi veren Allah sabrı da verir mutlaka :(

ahhh keşke biçilmese. Anne gidince çok şey gidiyor çünkü. Baba-kardeş acısı yaşamadım bilmiyorum (Allah yaşatmasın) ama bir evden anne gidince sistem çöküyor, kapı bile çalınmıyor kadın gidince evden. Çok farklı çok berbat bi durum. Ama başa gelince öyle ya da böyle yarım da olsa yaşıyorsun. Sen o korkuları sil aklından ve hazır yanındayken herkes güzelce yaşa hayatını.Tek avantajım annemle o kadar dolu dolu zaman geçirdim ki (anne kuzusuydum:) ) O yüzden keşkelerim olmadı. Bakalım bebek gelince belki her gün ağlama krizleri geçer, içimin yangını hafiflese yine yeter :/

Allah sabır versin, geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...

Bebek gerçekten bir umut ve bir güç. Belki de bu yüzden evlat sevgisi herşeyden üstün oluyor, bir hikmeti var. Allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin, onun güzel günlerini göstersin...

Allah sabır versin, geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin...

Bebek gerçekten bir umut ve bir güç. Belki de bu yüzden evlat sevgisi herşeyden üstün oluyor, bir hikmeti var. Allah kucağına sağlıkla almanı nasip etsin, onun güzel günlerini göstersin...
amin inşaallah. bu bilinçle istedim bebeği, yoksa evliliğim için erkendi ama bakalım kısmet.Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Benim de hayattaki en büyük korkum bu. Onlardan önce bile ölmeyi isterdim bazen. Ama bu sefer de onlara bu acıyı nasıl yaşatırım diye üzülürdüm. Zaman zaman daha atağa geçiyor bu korku bende. Düşünüp ağlıyorum. Halbuki ne kadar yersiz bir korku olduğunu, daha da önemlisi korkunun ecele faydasının olmadığını çok iyi biliyorum. Ama söz konusu annem ve babam olunca aklımı yitirecek gibi oluyorum. O gün gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum, bilmek de istemiyorum :KK43:

Telefonum geceleri hep yanımda. Sanki birşey olacak, beni arayacaklar gibime geliyor. Evlenince çok arttı bu bende.

Gerçi şu an hamileyim. Sevgilerin en büyüğü evlat sevgisiymiş. Allah evlat acısıyla sınamasın derler hep... Sanırım o dünyaya geldiğinde ben de öyle hissederim, bilmiyorum...
Ben de aynı sizin gibiyim .. En mutlu anlarımda bile , aklıma gelır durulurum .. Sankı her sey anlamını yitirirmiş gibi hissediyorum.. Sizin de annenız babanız size cok düşkün mü? Benımkıler öyleler hıc kıyamazlar , evlendım bebegım var hala aynılar .. Onlar öyle oldukca ben daha da düşkün oldum aileme..büyüdükçe daha iyi anlıyor ınsan .. Eskıden her anne baba aynıdır zannederdim , zamanla aslında hiç öyle olmadıgını gördüm .. Sizin gibi ben de hamıleyken aynı seyı dusunuyordum , bebegım olunca ona yogunlasırım azalır dıyordum ama azalmadı .. Eskiden onlar olmasa nasıl yasanır dıyordum , şimdi bebegım var güçlü olmalıyım dıyorum ama her aklıma geldıgınde kı onlara bir sey olursa dıye dusunmedıgım tek gecem yok kalbım yerınden cıkacak gibi oluyor.. Telefon calsa gece aklım cıkıyor, arayıp ulasamazsam ulasana kadar her seyı yapıyorum.. Eşim de anlam veremıyor bu hallerime ama elımde degıl cok cok sevıyorum onları.. Öyle iyiler ki...en büyük gücüm onlar benim ...

Ben de aynı sizin gibiyim .. En mutlu anlarımda bile , aklıma gelır durulurum .. Sankı her sey anlamını yitirirmiş gibi hissediyorum.. Sizin de annenız babanız size cok düşkün mü? Benımkıler öyleler hıc kıyamazlar , evlendım bebegım var hala aynılar .. Onlar öyle oldukca ben daha da düşkün oldum aileme..büyüdükçe daha iyi anlıyor ınsan .. Eskıden her anne baba aynıdır zannederdim , zamanla aslında hiç öyle olmadıgını gördüm .. Sizin gibi ben de hamıleyken aynı seyı dusunuyordum , bebegım olunca ona yogunlasırım azalır dıyordum ama azalmadı .. Eskiden onlar olmasa nasıl yasanır dıyordum , şimdi bebegım var güçlü olmalıyım dıyorum ama her aklıma geldıgınde kı onlara bir sey olursa dıye dusunmedıgım tek gecem yok kalbım yerınden cıkacak gibi oluyor.. Telefon calsa gece aklım cıkıyor, arayıp ulasamazsam ulasana kadar her seyı yapıyorum.. Eşim de anlam veremıyor bu hallerime ama elımde degıl cok cok sevıyorum onları.. Öyle iyiler ki...en büyük gücüm onlar benim ...

Ah ahh aynı beni anlatmışsınız... Benimkiler de bana çok düşkünler, ben de onlara. Tek çocuğum zaten, bu da büyük bir etken. Kardeşler bu tür zor günlerde aynı acıyı yaşadıkları için biraz olsun destek görüyorlar. Bense tek başımayım.

Ben de eskiden öyle sanırdım hatta çatışırdım bile onlarla. Ama şu an anlıyorum ki, hele de insanları tanıdıkça, eşimin ailesini tanıdıkça şaşırıyorum. Benim ailem ne kadar iyiymiş meğer diye... Anneme bazen dert yanarım mesela kayınvalidem böyle yaptı diye. Bana hak verir, yanımda olur ama arkadan da olsun kızım sen iyilikten vazgeçme der.

Demek bebek de kar etmiyor desene :)) Bilmiyorum biz mi çok takıyoruz anlamadım valla, ama elde değil ki... Ben de hamileyim bazen babam uğruyor, bir ihtiyacın var mı diye. Bakışlarını yakalıyorum dalıp gitmiş. Belli ki hala beni küçük kızı olarak görüyor, istersem 10 çocuk annesi olayım, farketmiyor.

Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin ya Rabbimmm...

Back
X