• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan eşinden cekinir mi ?

Gecelik ben de giymem. Ben de hoşlanmıyorum eşim de hoşlanmıyor o tip şeylerden. Ama istek üzerine kostüm giyebilirim belki.
İşte bunlar eşler arasında konuşularak anlaşılacak şeyler. Cinselliğin %50 si kelimeler ve gözlemdir. Eşini iyi gözlemlemeli, anlayamadığın yerde sormalısın neden hoşlanıp hoşlanmadığını. Birbirimizi yönlendirmezsek cinsellik çok yavan olur.

Geceliği, kostümü bir tarafa bırak aranızdaki iletişim problemini çözmeye odaklan öncelikle. Bence en büyük sorun bu konuda iletişim kuramıyor olmanız.
Iletisim benm yüzumden saglanamiyor ki adam söylüyo istek ve beklentilerini ama yapamiyorm

Düsün iki seneye kadar hem bu illet vardi aci ve isteksizlik de cabasi. Simdi gördügüm yerde üzerine atlayan ben oluyorum. Sen de basarabilirsin diye söylüyorum. Senin isin psikolojik. Kendinde bitiyor is
Sen nasil astin bu skintiyi ? Kendi kendine mi ? Bi uzmana mi gitsem :( yahu gitsem ne dicem onada anlatamam ki derdimi utanctan

ar damarin catlamamis anlasilan :KK70:
bol isikta bi striptiz tavsiye ederim utanman falan kalmaz :KK70:
Ayyy düsünmesi bile beni inanilmaz geriyo aman ben almiyim

"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
allah seni napmasın emi... vay bee... maşallah sana.. kim tutar senii:D

Onu ben bile yapamadım ya daha çekingen olmadığım halde. :)
Arkadaşı ufak ufak başlatmak lazım bence :KK70:
:D
yok bi anda cat diye catlasin o damar :27:

sevismek istedigini belli edemeyen kadinlar tuhafima gider. hadi seviselim demeye gerek mi var?
ben ne zaman yatakta esimi dudagindan opsem olayi oraya getiriyor.
B birisii sen opmeye de mi cekiniyon yoksa?

Şu an geyiğine konuşuyoruz ama adam şikayetlerini açıkça anlatıyor ilerde üslubu da sertlesecektir, eşim benimle put gibi sevişse ben de söylenirim, gecelik fantazi kostüm falan senin için uzak şu an, öncelikle düz takılın kıyafet önemli değil, kendiliğinden gelişsin sen başlat, karanlık bir ortamda daha rahat olabilirsin, atıyorum adam pc başındadır odaya gir ışığı kapat oturduğu koltuğu hafifçe çek ve kucağına otur gerisi gelir diye düşünüyorum

Bu yazın komedisi ben de "Yemek yaparken, masa hazırlarken, ev içinde dolanırken" pis pis sırıtıp kaşımı gözümü oynatıp :KK8: Haaaadi gel yine benim ooool benim olmazsannn şarkısını söyleyip öhöööm öhömmö öhm :-):-):-)

Ay getirmez mi tabi sikayet ediyo sen hic bsy hissetmiyosn bence biseyler yasiyorz ama sirf ben istiyorm diye yasiyorz niye hic gecelik tarzi seyler giymiyosn felan filan iste sikayetler arka arkaya sıralanmış durumda

:KK70::KK70::KK70:
Ouuuv, o zaman cok dusunme canim ya. Ne istiyorsan eyleme gecir, kafandaki acabalar seslerini bile cikarmaya firsat bulamasin. Aklina ay, uff yapamam geldiginde, amaaan helalim ya neden olmasin de, atla olaya :KK30:

Sen nasil astin bu skintiyi ? Kendi kendine mi ? Bi uzmana mi gitsem :KK43: yahu gitsem ne dicem onada anlatamam ki derdimi utanctan

Kendimle yüzlestim ve problemimin üzerine gittim. Kendi terapistim oldum yani. Ben sizlanmaktansa sorunu cözme taraftariyim. Bence sen de bir silkelen ve degismeya calis. Ne olacak ki ne bir kere kendine. Senden önemli ne var ki..

Ya bende bir anormallik var o zaman ben niye utaniyorm ya o yönde birsey istediğimde adam anlayacak diye donuk donuk duruyorm utancmdan aslnda utanacak ne varki o benm esim ama o an onu kesinlikle belli bile edemiyorn psikolojik bir durum mu acaba ya

Gülünüyor ama durum cidden içler acısı ya. Üzüldüm ben şahsen.

Toplumumuzdaki kadın böyle şeyleri düşünmez, kadın istemez, kadın sadece erkeğe itaat eder, zevk almaz, görev olarak böyle şeyler yapar gibi hastalıklı düşünceler sebebiyle bu hale gelmiş olabilirsin.

Geçen gün bir hemcinsimiz olan tanıdık "kadının duygusu mu olur ya, kadınların öyle ihtiyaçları olamaz." şeklinde bir cümle kurdu.
Bir de kendisini görsen, kimseyi beğenmez, akıllı geçinir ama aklı örümcek ağından görünmez olmuş farkında bile değil.
Böyle ucubeler çok oldu etrafında herhalde.
Sen de o yüzden kadınlığını ortaya çıkaramıyorsun.
Ayrıca eşin de herhalde açık açık seninle konuşmuyor. Öyle olsaydı, seni rahat hissettirebilseydi, sen de atak davranabilirdin.

Arkadaşım bak git yatak odasına mesaj at, odamıza gelsene diye mesela.
Çekirdek yemeye çağıracak halin yok anlar adam :KK70:

Sonra o işteyken mesela olur ya aklına düşer yine mesaj at akşam için planın var mı benim çok özel planlarım var gece için de bak adam nasıl heyecanlanıyor. :KK70:

Sen mesajla başla bu çağrılara sonra yüz yüze eğitime geçelim :KK53::KK53:
Gözlermden yaş geldi ya Allahmm bizim bu kk hatunlari neymis böyle ya :KK70::KK70:

Bu yazın komedisi ben de "Yemek yaparken, masa hazırlarken, ev içinde dolanırken" pis pis sırıtıp kaşımı gözümü oynatıp :KK8: Haaaadi gel yine benim ooool benim olmazsannn şarkısını söyleyip öhöööm öhömmö öhm :-):-):-)

Ev ici kocasini taciz edenler cikti hemen ortaya. Ben de sezen den gel gel sarisinimi aciyorum bazen :KK76:

Iletisim benm yüzumden saglanamiyor ki adam söylüyo istek ve beklentilerini ama yapamiyorm

Sen nasil astin bu skintiyi ? Kendi kendine mi ? Bi uzmana mi gitsem :KK43: yahu gitsem ne dicem onada anlatamam ki derdimi utanctan

O iletişime biz bişey yapamayız. Sen çabalayacaksın, yapacak bişey yok.
Eşin zamanla sıkıntı duyacak bu işten ona göre.

Ah tolincm sadece is cinsellik degil ki mesela bir sürü geceligm var yok arkadas kesinlkle giyemiyorm kendmi kötü hssediyorm burda diyemeyecegm hani bazi bayanlar vardr ya onlar gibi hissediyrm ya
Canim benim o guzelim gecelikleri giymeyincede,o bazi bayanlarada ne yazikki kapi acmis oluyoruz zaten:KK59:bide bu tarafindan dusun bakalim bence as artik bu utanma duygusunu ilk zamanlar normaldir anlarim ama iki sene olmus artik erkekler heyecan ister isteklerni belli eden kadinlari ister bi bakis yeter aslinda alttan alttan bi gulus iki yanas tamamdir o is:KK14:

Eee sen sevişme esnasında öylece yatıyor musun?
Hiç mi yön vermiyorsun olaya anlamadım?

Önce neden çekindiğini bul. Bende ilk zamanlar çekiniyordum. Çünkü eşim o anda yaptıklarımı daha sonra dile getiriyordu.'sende az değilmişsin' filan şeklinde. Aslında bu durumun hoşuna gittiğini ifade ediyordu ama o böyle deyince ben utanıyordum. Dedim o an olanlar orda kalsın utanıyorum diye.şimdi söylemiyor.
Sende öncelikle neden çekindiğini bul. Vücudunu mu beğenmiyorsun yada eşin mi beğenmiyor. Kendini eşinin yerine koy. Adam onu sevmediğini bile düşünebilir. Yavaş yavaş başla. Önce televizyon izlerken filan dizine yat. Başka gün sarıl başka gün .... aklıma gelmedi yap işte bişeyler

Kizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm :KK43:
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya :110:

NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten

üstüne atlıyorum :D

Back
X