• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan eşinden cekinir mi ?

Bizim toplumumuz kızlara herşeyi ayıp günah olarak dayattığı için küçüklüğümüzden beri böyle büyüyoruz özellikle küçük ilçedeki kızlar ,bilinçaltımıza bu tarz şeyler erkeklerden uzak dur erkekler yanlış anlar gülme kısa giyinme bilmem ne bunlar dönüp dolaşıp çekingen erkekleri ayıp gören kocaman düşünceyi alıp bilincimize yerleştiriyo sizde de böyle bi çekingenlik var gibi evlenmenize rağmen ayıp düşüncesi kalkmamış bilinç altınızdan,eşinizle daha romantik anlar yaratın birlikte hoşlanacağınız şeyler yapın birde eşiniz şu giymeye çekindiğiniz geceliklerden hoşlanıyor mu kimisi dantelli şeylerden hoşlanmaz eğer hoşuna gidiyosa giyin ve şey kadınları gibi olmazsınız düşündüğünüz gibi onuda belirtim :)) size tavsiyem düşünce tarzınızı değiştirin genç kız değilsiniz evlilikte ayıp olmaz bu düşünleri yerleştirin bilincinize.

Kizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm :KK43:
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya :110:

NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten
kasma kendını canım hareketlerınle, sozlerınle bellı et, ben adamın ellenmedık yerını bırakmam mesela operım koklarım o anlar ;)

Evli değilim ama 9-10 ay sonra evleneceğim kısmetse
Ben kendimi düşünüyorum evlendikten sonra hiç bir şeyden çekinmem herhalde
Sonuçta ben onun nikahlı eşi, helali olacağım
Dolayısıyla bu ilişkinin içinde cinsellik Allahın emri
Bunda çekinilecek hiç bir şey yok diye düşünüyorum
Hatta aksine sizin bu yakınlaşma hareketleriniz eşinizin hoşuna bile gidebilir :KK45:

Ya bende bir anormallik var o zaman ben niye utaniyorm ya o yönde birsey istediğimde adam anlayacak diye donuk donuk duruyorm utancmdan aslnda utanacak ne varki o benm esim ama o an onu kesinlikle belli bile edemiyorn psikolojik bir durum mu acaba ya

Valla ne yalan söyleyeyim ben de iki senelik evliyim aynı senin gibiydim... Hala da öyleyim ama biraz daha aştım... Tek aşamadığım ben istediğimde yine belli edemiyorum söyleyemiyorum ama onun dışında ben yatakta her şeyi utanarak yüzüm kızararak yapıyordum... İstediğim şeyleri onun gibi rahat söyleyemiyordum... O da aksine çok rahat ve renki bir cinsel hayatı seviyor öyle de yapıyor.. Nasıl biraz aştım yüzyüze konuşamayacağımı farkettim.. Ailemin yanında tatile gittiğimde mesajla konu açıldı karşılıklı güzel konuşarak açtı beni ben de rtahatlıkla ne istiyorsam neyden çekiniyoırsam söyledim yazarken bile yüzüm kızarmıştı ama çok iyi de oldu... En azından mesajla da olsa herşeyi söyleyebildim.. Şimdi çok daha güzel bir cinsel hayatımız var... En azından ben istediğimde direk belli etmesem de yanına oturuyorum saçlarıyla oynuyorum ışığı kapatıyorum güzel gecelik ya da tayt ı çok sever onu giyiyorum dolanıyorum vs. : ) :oops:

yanlışla elle taciz et canım
frikik verip dönüp gülümse
yanlışlıkla üstüne düşmüş gibi yap ama eşinin en sevdiği parfümü sık

Hmm bak ama bu ciddi sorun.
İnternetten oku bir şeyler.
Mesela üstte sen ol, o zaman sen daha aktif olursun mecburen.
2 yıl olmuş olaya el atman şart.
Çekiniyorum, yapamıyorum yok yani olmaz..

el atma derken
eli nereye atması lazım onuda söyle bence :KK24:

hiç çekinmiyorum kocamdan.
koca benim koca.
az önce mesaj attım öğlen sendeyim sevişelim diye.
öyle akşam olmasını falan da bekleyemem ben.

Çekinmemen gerek bence
sal kendini

işyerinden bir kız anlatıyordu, eşi arada dürtüp yaşıyorsun değil mi diye soruyormus :KK70:
taktik istiyordu o da, düzeltti mi bilmiyorum.
ama cidden sorun yani, kadın için de erkek için de, insan kendini kötü hisseder karşısındaki öylece durursa hiç sevişme girişiminde bulunmazsa, istenmiyormuş, sevilmiyormuş gibi hissederdim ben sanırım...
ciddimisin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evde bazen dizine yatıp tv izliyorum.
sonra başımı diğer yöne çevirip fermuarı açıyorum :KK68:

OTORURKEN YADA YATARKEN YANINDAN GEÇERKEN SEN ONA KEDİ GİBİ SÜRTÜNE SÜRTÜNE GEÇ O ARADA BİDE SIRIT PİS PİS SONRADA ODAYA GELSENE DE GERİSİNİ ONA BIRAK HERŞEYİ SÖYLEYEBİLİRSİN RAHAT RAHAT NEDEN ÇEKİNECEKSİN Kİ EDEPSİZ OL BOŞVEEER :D

GECELİĞİMİ GİYİP BİRAZDA MAKYAJ YAPIP SAÇIMI HAFİF MAŞALAYIP TOPLAYIP SALONUN KAPISINDAN İÇERİ GİRİNCE GÖZLERİ KAMAŞMIŞTI Bİ KERESİNDE TELEİZYON İZLİYODU O SIRADA GİDİP DİREK KUCAĞINA OTURUP ÖPMEYE BAŞLAMIŞTIM GERİSİNİ HİÇ ANLATMIYIM =) TABİ İLK EVLENDİĞİMİZ SIRALAR YAPMIŞTIM BUNU BİDE NEFESİ KESİLMİŞTİ. ERKEKLER GENELDE DUYMAKTAN DAHA ÇOK HAZ ALIRLAR İLK ZAMANLAR BENDE ÇOK ÇEKİNMİŞTİM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM TABİİKİ AMA Bİ ŞEKİLDE TABULARINI YIKMAN LAZIM BEN YAPAMAM EDEMEM DEME Bİ KERE CESARETİNİ TOPLA Bİ HAMLE YAP SONRA ALIŞIRSIN SENDE :KK15::KK74:

GECELİĞİMİ GİYİP BİRAZDA MAKYAJ YAPIP SAÇIMI HAFİF MAŞALAYIP TOPLAYIP SALONUN KAPISINDAN İÇERİ GİRİNCE GÖZLERİ KAMAŞMIŞTI Bİ KERESİNDE TELEİZYON İZLİYODU O SIRADA GİDİP DİREK KUCAĞINA OTURUP ÖPMEYE BAŞLAMIŞTIM GERİSİNİ HİÇ ANLATMIYIM =) TABİ İLK EVLENDİĞİMİZ SIRALAR YAPMIŞTIM BUNU BİDE NEFESİ KESİLMİŞTİ. ERKEKLER GENELDE DUYMAKTAN DAHA ÇOK HAZ ALIRLAR İLK ZAMANLAR BENDE ÇOK ÇEKİNMİŞTİM AMA ŞİMDİ ALIŞTIM TABİİKİ AMA Bİ ŞEKİLDE TABULARINI YIKMAN LAZIM BEN YAPAMAM EDEMEM DEME Bİ KERE CESARETİNİ TOPLA Bİ HAMLE YAP SONRA ALIŞIRSIN SENDE :KK15::KK74:

Ben bir keresinde eşim duş alırken
Banyonun ışığını kapattım.
Elektrikler kesildi tüh diye bana seslenirken
Duşakabini açıp içeri girdim. Artık karanlıkla kim kimin neresini tuttuysa :KK33:

Yaaaa nolcak allah aşkına :KK8: Kemal Sunal ın filmde Emine'in üstüne koşarak atladığı gibi yap, geri çekil koşarak üstüne atla :rolleyes: 2 yıl olmuş...

"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?

süpersin tuttum bunları :cool:

Hahah çok komiksin canım yaaa niye cekiniyorsun ki kocan o senin bi yerde en yakinin :) giy geceligini gel o mesajı alır ya da hiç gerek yok öyle otururken bi anda yakınlaş sirnas devamı geliyor zaten yatak odasinda :))

Ben bir keresinde eşim duş alırken
Banyonun ışığını kapattım.
Elektrikler kesildi tüh diye bana seslenirken
Duşakabini açıp içeri girdim. Artık karanlıkla kim kimin neresini tuttuysa :KK33:
BİZİM KABİN YOK KÜVET O BANYODAYKEN BENDE SIRTINI SABUNLAMA BAHANESİYLE GİRİYORUM E GERİSİ MALUM =)

ben annemin yanında giyinip soyunamazdım ayıp olacak bişey yok ki insanın eşinden daha yakını yok gerçektende

Back
X