- 4 Ekim 2023
- 57
- 7
- 16
- 29
- Konu Sahibi esmerkiz09
Çocukluğumdan beri hep annemle babamla iyi olmaya çalışıyorum ama olmuyor 5 kardeşiz en büyükleri benim benim küçüğüm erkek hep ona daha iyiler o kötü söz söylese de ona küsmezler hep beni suçlu bulurlar.Babam 2 aydır işsiz ben çalışıyorum evliyim elimden geldiğince destek oluyorum erkek kardeşimden para istedim ailem için aradım mesaj attım hep sonra şimdi yok deyip durdu bende göndereceksen gönder yoksa başımızın çaresine bakalım dedim erkek kardeşim bana bidaha yazma sahip çıkma dedi benim çok zoruma gitti ben elimden geldiğince maddi manevi hep yardım ettim ama annem sen kardeşine neden öyle yazdın diye bana laf söyledi sizin için yazdım dedim onun evinde sıkıntısı olabilir belki parası yoktur dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü annemi ertesi günü aramadım benimle küstü dün aradım açmadı telefonumu insan evladına böyle yapar mı vicdanım çok rahat ben elimden geleni yaptım ama değer görmedim hiçbir zaman bundan nasıl kurtulmam gerek o benim annem evet atamam ama artık umursamak istemiyorum