İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereye doğru kusuyoruz? Bu nasıl zihniyet ya karisini aldatan sana neler yapar dicem de sende kocani aldatiyosun . Allah akıl fikir versin doğru yola sevk etsin

Nereye doğru kusuyoruz? Bu nasıl zihniyet ya karisini aldatan sana neler yapar dicem de sende kocani aldatiyosun . Allah akıl fikir versin doğru yola sevk etsin
Bu konudan çıktığınızda kusabilirsiniz. Keşke en başından okuyup ona göre yorum yapsaydınız.

Ben burda kolay kolay kimseye boşan demem. Onu anlamadığımı nerden biliyorsunuz?evli misiniz? Değilseniz evlendiğinizde kocanız bir kadına en üzüntülü anında böyle yardmcı olsun ister msnz???

Evli değilim birlikte yaşıyorum. Kocamin zayıf anındaki bı kadına yaklasicak kadar aşağılık biri olmasını istemem. Konu sahibinin yerinde olsaydim da kocama ah vah edilmesini değil benim yaralarının sarilmasini, yanlıştan kurtulma yardım edilmesini isterdim. Anliyo olsaydınız böyle önyargılı yorumlar yapmazdiniz

Bu konudan çıktığınızda kusabilirsiniz. Keşke en başından okuyup ona göre yorum yapsaydınız.
Nasil bir tavsiye bekliyorsunuz ki ya da burada verilen tavsiyelerin hangi birine uyacaksiniz

Vicdaniniz rahat ki hala esinizle berabersiniz ama oteki adamdan destek bekliyorsunuz sozun bittigi yer daha da kimseye bisey demek dusmez

Esinizin aglama demesinden de nemalanip o yuzden aldattim demek kadar sacma birsey yok uygun sartlar saglandiginda herkes herseyi yapabilecek potansiyele sahiptir..

Mideniz bulandıysa yazmayın hanımefendi. İnsan beşer şaşar ben düştüm böyle bir hataya. Ve yardım istedim. Buraya midem bulandı iğrençsiniz yazarak ne ispat etmeye çalışıyorsunuz. Bir insanı çıkmazdan çıkarmak yerine düşene tekme atıyorsunuz. Yapmayın lütfen okuyup geçin.
Sizin çıkmazdan kurtulmaya niyetiniz yok ki. Kaç tane mesaj yazdım bu konuya bakın sadece buna cevap verdiniz.
Önceki mesajlarımda da dediğim gibi, o adam gel dese koşar gidersiniz, kocanıza üzüldüm sadece size değil.

Artık denilecekler dendi. Yaptığın şey çok yanlış biliyorsun zaten. Mune den rica edip konunu kapattır. Tel. No nu değiştir. Sosyal medya hesaplarını kapat. Af dile Allahtan. Asla yazma o adama artık

Cocugunu kaybetmek insani bu duruma düşürmez bence.sen duygusal bosluktasın.esin sana destek olmadimi o arada veya su an araniz nasıl.bi umut ışığı yokmu iliskinizin kurtulmasi icin.esinle konuşsan sana daha cok sevkat merhamet göstermezmi.asik oldugun adama gelirsek.tam bir şerfsz.en bastan beri seni kullanmak istemiş.sana terfi vermesi falan bunu gösteriyor.sen msj atincada icimde kalmasin demis buluşmuş.merakini giderincede pismanim demiş.eşine soylemenden korkuyo bence.depresyon yaşamış bir insan olarak söylüyorum; birine saril.bu sarildigin eşin, annen, baban varsa çocuğun olsun.ama boyle karaktersizler olmasin.depresyondan ancak gercek sevgi ve destekle çıkarsın.boyle senin kullanacak sahte sevgilerle degil

Herkesin bir sebebi vardır.
Tecavüzcüler bile kendilerince bir sebep bulurlar ama tecavüzüne pembe bakmamıza yetmez değil mi?

Ne yaşamış olursanız olun yaptıklarınızı haklı çıkarabileceğiniz hiç bir duygu durumu bulamazsınız.
Eşim yanımda olmadı, soğukluk vardı bla bla derseniz boşansaydınız o zaman deriz.

Hem eşinize ihanet ediyorsunuz hem bir başka yuvaya zarar veriyorsunuz.
Masum insanlara zarar vermeye ne hakkınız var?

Onurla yaşayamayacaksanız yaşamayın zaten.
Bunu da yazdığıma inanamıyorum ama cidden eğer böyle yaşamaya devam edecekseniz, etmeseniz daha hayırlı olur.

Bunu da yazdığıma inanamıyorum ama cidden eğer böyle yaşamaya devam edecekseniz, etmeseniz daha hayırlı olur.

Cidden bunu daha önce intihar girişimine bulunmuş birine yazıyorsunuz ya pes. Kadin hatalı tamam, ama biraz düşünüp yorum yapın.

Cidden bunu daha önce intihar girişimine bulunmuş birine yazıyorsunuz ya pes. Kadin hatalı tamam, ama biraz düşünüp yorum yapın.

Böyle yaşamaya devam etmeyin.
Bunu değiştirmek için elinizden geleni yapın.
Değiştirmek elinizde.
Kendisini bu derece iyi ifade eden, tüm yanlışların farkında olan insanın elindedir.
Seviyorum, onsuz yaşayamıyorum gibi zırvalıklara diyecek başka bir şeyim yok.

Onursuzca, masum insanlara zarar vererek yaşayacaksanız yaşamayın.
Bunu herkese söylerim.
Ciddiyim.
Kendi yorumunuzu yapın,
Benden çok düşünen insan tanımıyorum hayatta.
İyi forumlar.

Arkadaş boşanın sonra ne bok yerseniz yeyin… bırakın şu evli adamları veya kadınları kocanda ne eksikti de o herife gittin hayır onda olan kocanda da var yok her psikolojisi bozulan kendini başka erkeğin kollarına atsın.. HAYA denen şey çok önemli bakıyorum ki o sizde zaten yok.. umarım kocanızda size aynı şeyleri yaşatır o ne duruma düştüyse inşallah sizde düşersiniz burada ettiğimi biçtim diye topik açarsınız bende kocanızı kutlarım burdan...

Bosan tavsiyesini cok duydukta yani bi insana yasamama tavsiyesi vermekte pes dogrusu..

Hamilesiniz yarin bi gun sizinde cocugunuz olacak o ayni hatayla karsiniza gelse ona da “boyle yasamaya devam edeceksen yasamaman daha hayirli” mi diyeceksiniz

Burada bir yorum gormustum asiri dogru anne-baba olan insanlar pesin hukumlu konusamazlar diye cok hakliydi

Bütün mesajları Okumadınız sanırım tabii ki de pişmanım. Ama onun da benim boşluğumdan faydalanması zoruma gidiyor. İlk yazdığım da konuşmayabilirdi. Çevrenizde ki insanlar kim bilemiyorum ama ben birdaha yapıcak kadar karaktersiz değilim.

Off konu sahibi off.
Hala ''beni kullandı'',''nasıl bir adam bu'' diye kendinizi kurban gösteriyorsunuz,yahu yapmayın şunu.Yaptığınız şey dünyanın hiçbir yerinde kabul gören bir şey değil,ama siz adamın hala sizinle takılıp gitmesine bozuluyorsunuz,her sayfada aynı yorum ''üzülüyorum ama adam beni kullandı'',öyle mi ? Konuda eşinizden,karşıdaki kadından bahseden doğru dürüst bir cümle bile yok,gerçekten eşinize mi üzülüyorsunuz yoksa devam etmiyor oluşuna mı ? Adam sizinle anlık bir şey yaşamak istemiş hiç mi karşınıza böyle insanlar çıkmadı hayattan bu kadar mı izole bir şekilde evlendiniz ?

Her sayfada yazılıyor size ''uzman yardımı alın'' diye,ısrarla ''beni yargılamayın,bana kötü bir şey demeyin,ben zaten çok pişmanım'' yazıyorsunuz da konudan o kadar uzaksınız ki inandırıcı gelmiyor şu yazdıklarınız.Pişmanlık çok başka bir şey 2 sene boyunca bir insanı evde tutmaz anlatabiliyor muyum ? Siz adama aşık mı oldunuz,takıntı mı yaptınız orasını bilmem ama eşinizi daha fazla aptal yerine koymayın tüm bu olanlardan sonra.Yazık o adama,konuda üzüldüğüm tek insan o.Aldattınız diye dünyanın en kötü insanı falan değilsiniz,hayat yani bu olabilir,hata yapabilirsiniz,başka birini sevebilirsiniz,ama üslubunuz o kadar ''gerçekten pişman''lıktan uzak ki ( sürekli adama isyan edişinizden diyorum ) eşinize ekstra üzülüyorum.Biraz dürüst olun kendinize,eğer bırakıp gitmeseydi adam siz hala devam edecektiniz,hadi haksızsam haksızsın deyin.Siz kendiniz yazmışsınız boşluktayım ihtiyacım var diye,bu ihtiyaç hiç bitmeyecek siz buna sığınırsanız hala mı görmüyorsunuz ? Yazmayın,konuşmayın,bir süre başka şeylerle meşgul olun,aşk acısından kimse ölmez bu kadar arabesk kafalı olmayın.Mental sağlığınızı düzeltin,kendi hatalarınızı biraz görün gerçekten ''pişman'' olun,evli olduğunuz insandan özür dileyin.Karar ona kalsın.

Son düzenleme:
Bosan tavsiyesini cok duydukta yani bi insana yasamama tavsiyesi vermekte pes dogrusu..

Hamilesiniz yarin bi gun sizinde cocugunuz olacak o ayni hatayla karsiniza gelse ona da “boyle yasamaya devam edeceksen yasamaman daha hayirli” mi diyeceksiniz

Burada bir yorum gormustum asiri dogru anne-baba olan insanlar pesin hukumlu konusamazlar diye cok hakliydi

İnanın derim.
Ben hayatı böyle yaşayan biriyim.
Annem bizi ''Seni mutlu edecek bir şey başkasını üzecekse o mutluluğu istemeyin. '' diyerek yetiştirdi.
Çok şükür öyle yaşamak için kendimi paralıyorum.
Çoğu zaman mutsuz oluyorum ama vicdanım rahat oluyor.

Aksini rabbim nasip etmesin. Allah hayırlısıysa versin evladı.
Hayatta ille olsunlarım yoktur.

Dansözlüğü sevmem.

Aldatan adama burada karısı ağladığında ölesice pislik diyorsam, kadına da derim.
Sevmiyorum bu ikili tavırları.

Bu arada doğru, namuslu yaşamak bu kadar zor değil.
Neden ille ölmeye odaklandınız anlamadım. :)

Ben konu sahibine onurluca yaşamayacak olan yaşasa ne yaşamasa ne dedim.
Böyle düşündüğüm için beni suçlayamazsınız.
Ben vakti zamanında eşime bile bunu söylemiş biriyim.
Fikrim bu, doğrum bu çünkü.

Ben pişmanlığımı belirttiğim halde hala bana inanmayanlar var. Eşim hakkında konuşmak istemiyorum çünkü haklısınız. Ne diyebilirim savunulacak bir tarafı yok bunun. O yüzden eşimi bu konuya dahil edip adını bile lekelemek istemiyorum eşim haketmedi. Kimse haketmez. Onun eşi de dahil. Benim burda ruhsal olarak girdiğim bir travma var. Siz onu kolay atlatırsınız ama ben gibi güçsüz ve aciz insanlarda böyle iğrenç yola başvurur. Ben bundan sonrası için çözüm istiyorum farklı fikirler, ön yargısız tekrardan burdan bana yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim 🙏

Herkese merhaba.
İçinden çıkamadığım defalarca intiharı düşündüğüm bir derdin içine düşmüş durumdayım. 4 yıl önce 8.5 aylık bebeğim karnımda öldü ve sezeryan ile doğum yaptım. Eşyalarını herşeyini hazır etmiştim. Ama kaybettim bebeğimi. Büyük bir boşlukla işe girdim. Depresyonun en dibindeydim. Kafamı boşaltmak için işe girdim. Ve o dönem çalıştığım işyerinde üretim müdürü olarak gelen kişiye resmen aşık oldum.
Olmuyordu sürekli aklıma geliyordu çıkmıyordu kafamdan beynimden. Fake bir hesap açıp kendimi bekar olarak tanıtıp konuşmaya başladım aynı işyerinde olduğumuzu bilmiyordu. Daha sonra benim kim olduğumu öğrendi. Ben kovulacağımı beklerken o beni çağırıp terfi alıcağımı söyledi. Ben işyerinden çıkmak istedim ama eşim kabul etmedi. Mecburen o utançla çalışmaya devam ettim. Ama ona karşı duygularım hiç bitmiyordu. İnanın ne yaptıysam onu unutamadım. Bu şekilde 2 yıl çalışmaya devam ettik. Ne ben ne de o aramızda geçen şeyleri işe yansıtmadık. Ama o onu unutmama hiç izin vermedi. Olur olmadık yerlerde beni savunması bana karşı konuşması bakışı gülümsemesi hep farklıydı. Ben birazda iş için hak ne ise onu savunurdum ve çok tartışırdık. Ama arkadaşlarım bile onun bana karşı davranışlarının hep farklı olduğunu söylerdi.
2 yıl sonra işyeri Manisa'ya taşındı. O da evini götürdü. Evlenmişti zaten. Ben her gün onu görmeyeceğim diye seviniyordum. Çünkü unutucaktım. Ama yapamadım hiç unutmadım. Sürekli rüyamda görüyordum onu. Hep aklımda. En son rüyamda gördüm ve ağlayarak uyandım. Ne olursa olsun bu akşam yazıcam ona dedim yazdım da. Psikiyatriye gidip antidepresan kullanıyorum zaten. Konuştu benimle o gece sabah 4 e kadar konuştuk. Onu sevdiğimi ve unutamadığım anlattım. Ve biz buluştuk. Ve o an ki duygu ile el ele tutuştuk. Bundan sonra birlikteyiz dedi bana. Ve dudağımdan öptü beni. Çok şaşırmıştım. Ondan istediğim yardım çağrısı fiziksel temasla sonuçlandı.
Sonra ne oldu beyfendi eve gidince pişman oldu. Yaptığımızın yanlış olduğunu söyledi. Ben ve duygularım darma duman. 2 kere intihara kalkıştım. Ama olmadı. Şu an onun yaptığı çok zoruma gidiyor. Resmen beni kullandı. Ve ben hala onu deli gibi seviyorum. Lütfen yardım edin bana nasıl unutucam ben onu. Güya benim tedavi sürecim bitene kadar bana destek olucak. Hergün konuşuyoruz ama sanki benimle zoraki konuşuyor. Unutmak istiyorum hayattan zevk alamıyorum. Sürekli ölümü düşünüyorum ama onu da yapamıyorum...

Evet bence olabilir evlilik demek ömrüm boyu aynı kişiyi sevmek aşık olmak değil öyle olsaydı zaten boşanmalar olmazdı ama kırmızı bir çizgi var oda şu eşinize karşı sevginiz bittiği an bunu dürüstçe söyleyip evlilik sonlandırmak gerekir kadın için de erkek için de bu şekilde olduktan sonra sıkıntı yok ama siz ne kadar duygusallaştırarak anlatırsanız anlatın şu an yaptığınız karaktersizlik evliyken başkasıyla görüşmek nedir bir de adam beni kullandı demişsiniz güldüm kahkaha attım ne bekliyordunuz evdeki kocasını aldatan kadını alıp kraliçe mi yapacaktı baş üstünde mi taşıyacaktı kadın erkek fark etmez aldatmak gerçekten karakter yoksunluğu şu eşinizden ayrılın da adama yazık olmasın

o kişiyle görüşerek unutamazsınız, bence ilk etapta o kişiyle olan tüm iletişiminizi kesmenizi öneririm.
sonrasında hayatınızı gözden geçirin , eğer mutsuzsanız ve eşinizi sevmiyorsanız boşanmayı düşünebilirsiniz. yaşananlardan sonra sağlıklı bir evlilik süreci devam eder mi bilmiyorum.

İnanın derim.
Ben hayatı böyle yaşayan biriyim.
Annem bizi ''Seni mutlu edecek bir şey başkasını üzecekse o mutluluğu istemeyin. '' diyerek yetiştirdi.
Çok şükür öyle yaşamak için kendimi paralıyorum.
Çoğu zaman mutsuz oluyorum ama vicdanım rahat oluyor.

Aksini rabbim nasip etmesin. Allah hayırlısıysa versin evladı.
Hayatta ille olsunlarım yoktur.

Dansözlüğü sevmem.

Aldatan adama burada karısı ağladığında ölesice pislik diyorsam, kadına da derim.
Sevmiyorum bu ikili tavırları.

Bu arada doğru, namuslu yaşamak bu kadar zor değil.
Neden ille ölmeye odaklandınız anlamadım. :)

Ben konu sahibine onurluca yaşamayacak olan yaşasa ne yaşamasa ne dedim.
Böyle düşündüğüm için beni suçlayamazsınız.
Ben vakti zamanında eşime bile bunu söylemiş biriyim.
Fikrim bu, doğrum bu çünkü.
O evladi kucaginiza alip gozunun icine baktiginiz gun diyemeyeceginizi anlarsiniz

Hayirli veya degil Allah’a kalmis yasayip goreceksiniz iyisiyle veya kotusuyle, hatalari oldugu zaman dogruyu gostermek icin kendinizi paraladiginizda bu yorumunuz akliniza gelsin

Sizin hayatinizdaki dogrulari esinizin ve sizin yasam biciminizi suclayamam ama intihari denemis insana “yasamaman daha hayirli” demenizi suclarim kusura bakmayin

O evladi kucaginiza alip gozunun icine baktiginiz gun diyemeyeceginizi anlarsiniz

Hayirli veya degil Allah’a kalmis yasayip goreceksiniz iyisiyle veya kotusuyle, hatalari oldugu zaman dogruyu gostermek icin kendinizi paraladiginizda bu yorumunuz akliniza gelsin

Sizin hayatinizdaki dogrulari esinizin ve sizin yasam biciminizi suclayamam ama intihari denemis insana “yasamaman daha hayirli” demenizi suclarim kusura bakmayin

Ya Allah aşkına ben bu iki yüzlülükten nefret ediyorum.
Herkes haksızlıktan, namussuzluktan şikayetçi!
Ama kendi canı, kardeşi, evladı yapınca sanki o durum pembeleşiyor.
Neymiş ''Diyemeyeceksiniz, yapamayacaksınız.''

Yapmalısınız efendim yapmalısınız.
Doğrunun yanında durmalısınız her daim, canınızın yanında değil!!

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek iyi insan olamazsınız.
İyi insan rolü yapmış olursunuz.

Zaten bu b.ktan hayatı b.ktan yapan insanların şu dansöz tutumudur!

Ben de sizi suçlayamam, eşimden, ailesine kadar herkeste o dansözlüğü görürken...
Ohooo.. Allah benim gibi azınlığın yardımcısı olsun. Hayat bize çok zor vallahi..

Konu sahibinin pişmanlığı falan yok.
Kullanıldım cart curt diyor hala.

Ölme isteği duyuran şey de Nasıl böyle onursuz oldum mutsuzluğu değil, neden beni reddediyor mutsuzluğu..
Adam bugün arasa ikinci kişi olarak gizliden gizliden devam eder o ilişkiye.
Zavallı eşinin hayatında kalmaya devam eder, masum bir kadın onun yüzünden ne acılar çeker.
O masum kadın burada konu açsa, pek çok kişi ona yorum olarak bu konu sahibi için
''Vayy sürtük vay, Allah eşinin de o sürtüğün de cezasını versin geberesiceler. '' der.
Ama işte bir intihar draması ekleyince haklı, haksız birbirine karışıyor.
Oysa bu bencil kişilikler yaşamayı, bencilce yaşamayı çok severler biliyor musunuz?
Yeterki istedikleri her şey olsun! Bencilce olsun.

Gerçekten hayatlarından vazgeçme noktasına gelenler ise pis bencil, kötü insanlar yüzünden o noktaya geliyor.
Hayat işte budur!

Bu çelişkilerden midem bulanıyor benim artık.

Daha fazla alıntı yapmayın benden. Anlaşamayacağız kesin.
Yamuklarla dolu şu hayatta, gerçek doğrunun çok az olduğunun bilincinde yaşıyorum ben zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X