ilk çocuğuma hamile kaldığımda hiç hamile gibi değildim,yani ne bulantı,ne ağrı nede aşereme..zaten ilk çocuğumu 6 haftalıkken öğrenmiştim:))) ve ilk çocuğumu emziriyorum hala ve doğum sonrası yaşanan adet düzensizliğini yaşıyorum..Ramazan ayındayız bu arada,neyse orucumu tutuyorum ama sahur yemeğinden sonra midem bulanıyor,sağ kasığımda şiddetli ağrı...bu sırada komşu kızıda apandisitten ameliyat oldu ve onunla konuşuyorum,kızın yaşdıklarını ben yaşıyorum ve kesin apandisitim dedim ve doğruuu genel cerraha.neyse genel cerraha durumumu anlattım,elle muayene etti,yani karnıma kasığıma eliyle bastırıp acı var mı diye sordu v.s..sonra ultrasonda bakalım dedi ve baktı..ama ne bakma ,hiç bir dr bana ultrasonda öyle bakmamıştı:)))) 12 haftalık gebesiniz deyince şok oldum,bebek bıcır bıcır içimde hareket ediyordu.inanmıyorum dedim,eşime çevirdi ekranı,oda şok oldu..3 aylık hamileydim ve yeni öğrendim.kalan 6 ayın geçmesi kolay oldu o yüzden.şimdi yine hamileyim ama bunu hemen öğrendim..darısı dileyen herkese olsun,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah