insan gebeliğini hiç 10.haftada öğrenir mi ?

piucolsunhocam

A perfect lie...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
32
0
86
Ankara
öğrenir efenim bendeniz o şekilde öğrendim...aşırı kanamam olmasaydı herhalde doğum da falan anlayacaktım...1 hafta geçti haberi alalı hala şaşkın hala endişeliyim nedir ne değildir nasıl olacak diye düşünüyorum...tecrübeli arkadaşlardan tavsiyeler ne yapayım ne yapmayayım öneriler rica ediyorum...

bende hala beklıyorum hamıle mıyım degıl mıyım dıye adet gunumun gecmesını bklıyorumm

eğer gebeliğin sağlıkla ilerlerse ki inşallah öyle olur çok şanslısın ben 3 haftalıkken öğrendim dolayısıyla bu zamana akdar yıl geçmiş gibi geldi sen az bekliceksin büyük ihtimalle üstüne görmüşsün canım..

valla olsunda 20. hafta bile öğrenmeye razıyım arkadaşım.tebrik ederim.sağlıklı doğum yaparsın inşalah.bak ben 3 senedir senin yasadığın bu duyguyu yasayabilmek için bekkliyorum.

benimde adet düzensizliğim var hatta 1 ay olmadığımı bilirim
bu ayda aynısı olucak diye düşündüm veee
sabah adet söktürücü içmek istedim ama öncesinde gebelik testi alıp yaptım
iyikide yapmışım pozitif
adet söktürücü içmeyi düşünmeseydim bende uzun süre anlamazdım hamileliğimi
çünkü belirti yoktu

adetlerim zaten düzensiz olduğundan ve de ocak ayında kürtaj olduğumdan hiç beklediğim bişey değildi valla sürpriz oldu bugün de kontrole gittik işte herşey normal dedi doktorumuz...

ocak 5 te 8 haftalık gebeliğimi ki zaten çokta istememiştik aşırı kanama sebebiyle sonlandırdık doktor adetin 40 güne kadar uzayabilir panik olma dedi ben zaten düzensiz gördüğümden çokta sallamadım mart ayında ufak bir kanamam oldu ama adet kanamasından pek ayırt edilir gibi değildi doktoru aradım sordum 40 günü geçti dedim normal olabilir dedi bana ne mide bulantısı ne rahatsızlık en ufak birşey dahi hissetmedim hatta bu arada deli gibi göbek attım koştum oynadım hiçbirşey olmadı nisan ayında da yine 3 gün kanamam oldu ama yine adet kanaması şeklinde mayısın 13 ünde şiddetli kanama ve parça düşürme üzerine zekai tahirin aciline gittim ultrasonda bana 10+3 günlük hamilesiniz tebrikler falan dediler şok geçirdim resmen şu an da rutin kontrollere gidiyorum bir sıkıntı görünmüyor

ilginc edgil mi :)

ama ne güzel sonucta hamilesin

Ogreniyor canim walla ben sahit oldum bir arkadasima. Etine dolgundur kendisi. Karni felan herzaman vardi. Bunun ilk ayi adeti gecikmisti test yapti negatif cikti. Diger aylar hep duzenli oldu. Bu arada cok halsizlikten ve kilo almaktan sikayetciydi ve karninda tuaf biseyler kimildiyo diyodu bizlere. Cok gulmustuk kiza. Kilo ver yaglarin dir kimildayan diyoduk. Bu sikayetlerle doktora gitti ve 6 aylik hamile oldugunu ogrenmisti.

Nası yani yaa inanamıyorum

ay bikaç ay daha gitmezse doğuma gidicekmiş yaniii

ne kadar tuhaf bende bundan korkuyorum hep ya ilaç içerim ya dişçiye giderim ya radyasyona maruz kalırım hamile olabilirmiyim acaba diye düşünmekten artık gebelik testlerine güvenmiyorum çünkü pek sağlıkla alın bebeginizi kucagınıza

hayy maşallahhhh...Allah ne kadar büyük işte bak herşeye rağmen bebişin seninle,bazıları yerinden kıpırdamıyo ama yinede düşüyo, bebişin sana sıkı sıkı tutunmuş annesi:) maşallah onaa

kizlar bnm annemin kueznin gelini aônlar hayvancilik ypardi kizda cok calisir bi cocugu vardi karin agrisi sikayeti uzerine dra gitmis ve kontrolde dogum baslamis demisler ve sok olmus kadin artik kilodan ahmile oldugunuda anlamamis:))) eve cocukla gelmisss oyleleride var yaniiii

e bu daha iyiymiş canımmm bizde bebek tutar tutmaz öğreniyoruz nerdeyse 15 günlükken biliyorum bebişleri,bu arada ben hamileyim biliyomusuuunn :)) sen nslsn??

ilk çocuğuma hamile kaldığımda hiç hamile gibi değildim,yani ne bulantı,ne ağrı nede aşereme..zaten ilk çocuğumu 6 haftalıkken öğrenmiştim:))) ve ilk çocuğumu emziriyorum hala ve doğum sonrası yaşanan adet düzensizliğini yaşıyorum..Ramazan ayındayız bu arada,neyse orucumu tutuyorum ama sahur yemeğinden sonra midem bulanıyor,sağ kasığımda şiddetli ağrı...bu sırada komşu kızıda apandisitten ameliyat oldu ve onunla konuşuyorum,kızın yaşdıklarını ben yaşıyorum ve kesin apandisitim dedim ve doğruuu genel cerraha.neyse genel cerraha durumumu anlattım,elle muayene etti,yani karnıma kasığıma eliyle bastırıp acı var mı diye sordu v.s..sonra ultrasonda bakalım dedi ve baktı..ama ne bakma ,hiç bir dr bana ultrasonda öyle bakmamıştı:)))) 12 haftalık gebesiniz deyince şok oldum,bebek bıcır bıcır içimde hareket ediyordu.inanmıyorum dedim,eşime çevirdi ekranı,oda şok oldu..3 aylık hamileydim ve yeni öğrendim.kalan 6 ayın geçmesi kolay oldu o yüzden.şimdi yine hamileyim ama bunu hemen öğrendim..darısı dileyen herkese olsun,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…