- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Şu kısma o kadar katılıyorum ki.sarımsaklı çorba yiyip toplu taşımaya binilmez, kişisel bakım nedir gibi şeyler öğretilmeli. Çünkü bunları ailede öğreten kişi sayısı çok çok az eminim.
Bak bir sonraki seçimlerde aday olacağım. Ter ayak sigara saç yağı kokusuyla dışarı çıkanları ülkeden süreceğim. Beni seçin valla bakKoku olayı bambaşkaaaa bi nokta. Birincisi ter kokusu ikincisi sigara kokusu.
Geçen marketteyim bi çift var adam plajda giyilen atlet tarzı bir şey giymiş. Vücudun yüzde 50 si açık yanımdan geçtiler aaaayyyy suan yine yaşadım o anı koltuk altını yüzümde hissettim.
Direkt elimle tüm ağzımı burnumu kapamışım. Yüce rabbim su sabun vermiş niye suya tepki olarak geziyorsun.
Neyse ki kol gibi sanat eseri bırakmamışEvet evet ben bi 5 saniye tuvaletle yüzen idrarla bakışmıştım.
Daha iyi ifade edilemezdiTürkiye benim için kocaman bir kül tablası.
Bir gün minibüse bindim. Arkamdaki şahıs bol sarımsaklı işkembe yemiş geğirip duruyor. Ben de camı açtım sonuna kadar. Diyor ki hanfendi rüzgar vuruyor kapatır mısınız. Ağzından çıkan koku milleti rahatsız etmeyecek diye mi korktun diye bi çemkirdim daha sesini çıkaramadı.Şu kısma o kadar katılıyorum ki.
Bir gün tramvaya bindim, köşeye geçtim duruyorum. Kadının biri geldi, onca yer boşken dibime durdu. Arkadaş boş tramvayda neden illa gelip ağzıma giriyorsun? Kişisel alan kavramı da yok çoğunda ha. Neyse işte Allah'ım bir koku yayılıyor, buram buram sarımsak. Turşu bidonu açıldı sanırsın yanında, öyle bir koku. Bayılacaktım neredeyse, can havliyle bir kaçtım o köşeden. Bu ne koku beee diye de bağırmış bulundum. Herkes bana baktı tabi, sonra koku yayıldıkça anladılar. Herkes kadından kaçıyor resmen kokudan ötürü. Yani bir insan bu kadar sarımsağı niye yer? Yemekle de açıklayamadım durumu, ezip roll-on niyetine koltuk altına mı sürdün, krem niyetine yüzüne mi sıvadın be kadın!
Migrenim de var, o gün başım çatladı dayanamayıp erken inmeme rağmen.
Kışın bile kokan insanlar var, ter sigara ve pis koku karışımından geçilmiyor. Bıktım bu kokudan ya.
Ya öyle maalesef. Haddi herkes saygısız diyelim ama bu kadar maddi sorunun içinde de kimse sigarasından vazgeçmiyor bunu da aklım almıyor. Nerdeyse içmeyen anormal gibi davranıyorlar bi de yaniDaha iyi ifade edilemezdi
Ooo Wolf neler neler...Yok bir de mangal yapsın davarlar.
Sonra roll on niye kullanmıyorsun? Çok pahalı yeaaa....Ya öyle maalesef. Haddi herkes saygısız diyelim ama bu kadar maddi sorunun içinde de kimse sigarasından vazgeçmiyor bunu da aklım almıyor. Nerdeyse içmeyen anormal gibi davranıyorlar bi de yani
Zıkkım yiyesice kadın da geğirip duruyordu. Ay bir de Ramazandı Wolf anlatamam mağduriyetimi yaBir gün minibüse bindim. Arkamdaki şahıs bol sarımsaklı işkembe yemiş geğirip duruyor. Ben de camı açtım sonuna kadar. Diyor ki hanfendi rüzgar vuruyor kapatır mısınız. Ağzından çıkan koku milleti rahatsız etmeyecek diye mi korktun diye bi çemkirdim daha sesini çıkaramadı.
Ben şimdi sinemada patlamış mısır yemeye bayılıyorum ama şu şekilde. Mısırları ağzımda yumuşatıp öyle çiğniyorumOoo Wolf neler neler...
Serisi olan bir filme gitmiştim, şansıma az kişi vardı salonda sevinmiştim. Ama erken sevinmişim. Önüme üç kişilik bir arkadaş grubu geldi. Torba torba abur cubur almışlar. Ayak kokulu cips de dahil. Adamlar film boyunca piknik yaptılar resmen, evlerindeki salonda gibilerdi. Bir de seri olan filme hiç izlememiş arkadaşlarını da almışlar. Adam film boyunca bu kim bu kim deyip durdu. Yani 6 filmlik külliyat var o filmde, sen neyi öğreneceksin sorarak.
Delirmiştim resmen. Şu sinemada konuşma ve piknik yapma olayını kesseler keşke.
Bu tipleri tespit edip mağarada yaşamalarını sağlamak çok mu zor.Zıkkım yiyesice kadın da geğirip duruyordu. Ay bir de Ramazandı Wolf anlatamam mağduriyetimi ya
Cips kokuyor ve çok ses çıkarıyor ya kesinlikle. O gün ben de sinir olmuştum. Çünkü o filmi gerçekten izlemek istiyordum, o grubun aksine.Ben şimdi sinemada patlamış mısır yemeye bayılıyorum ama şu şekilde. Mısırları ağzımda yumuşatıp öyle çiğniyorumBana da gülüyorlar ama benim için çok önemli insanların rahatsız olmaması. Bi gün yine sinemadayım. Çok tutulan bir film değil. Salon neredeyse bomboş. Ama sesler geliyor haşırt huşurt şapırt... Arkama baktım kimse yok. İyice döndüm bi baktım 7 sıra arkamda bir çift. Film umurlarında değil. Açmışlar 5 çeşit baharatlı cipsi havadan sudan konuşmalar, şapır şupur yemeler. Ön sıraya kadar rahat geliyor sesler de kokular da. Dedim inşallah evlenmezsiniz de kendiniz gibi çocuk yetiştirip salmazsınız.
Ben de öyle düşündüm okudukça.Türkiyenin her yerinde değil bence bunlar çoğunlukla istanbulun sorunları. Küçük şehirlerde bu kadar korkunç değil durum diye düşünüyorum.
Ya kusura bakmayında bunlar hayatın akışında olan şeyler fazla abartılı düşünmeye gerek yok. Biri arabada önümden geçti diye oturup yarım saat düşünemem açıkçasıKızlar son zamanlarda gerçekten tahammül edemiyorum bu kadar kabalığa saygısızlığa.
Arabayla gidiyoruz akan trafiğin ortasında yaya karşıdan karşıya geçiyor umursamadan hem de nasıl olsa durur diye düşünüyor sanırım yavaş yavaş geçiyor
Yine akan trafikte başka bi şoför zınk diye durup arabadan birini yada bir şeyler indiriyor dörtlüyü yakıp bir şeridi tıkıyor.
İki araçlık yere park ediyor.
umumi wc de sifona basmaya tenezzül etmeden çıkıyor
Kamu kurumunda “buraya bakan yok mu “ “ Danısma yok mu” diye avaz avaz bağırıyor.
yine kamu kurumunda telefonla yüksek sesle video izliyor. Etrafında kimse yokmuş gibi konuşuyor.
Çocuğu kurumun içinde çığlık çığlığa koşuyor annesinin umurunda değil telefonla oynuyor.
Karşında konuşurken sakız çiğniyor. En acil işi olan sadece o gibi 50 kişinin önüne geçmek istiyor izin vermeyince kavga etmekten çekinmiyor.
Sokak ortasında sigara içiyor dumanını öylece üflüyor arkadan gelen giden var mı umursamadan..
Ay daha yazsam asla bitmez. Öğretmene memura sağlıkçıya işçiye kimseye saygısı yok çoğu kişinin
en iyisi kendisi en mükemmeli en acil işi olan o kalanlar önemli değil.
cidden işten çıkıp eve gelip yarım saat sessizlikte oturuyorum kimse ile konuşmadan.
bu şekilde nasıl devam edecek nereye kadar dayanırız bu duruma bilmiyorum. Önceden güleryüzle çalışır yardımcı olurdım insanlara. Bugün birisi amirime ne kadar somurtkan demiş. Gülümseyecek hal mi bırakıyorlar.
Ben şimdi sinemada patlamış mısır yemeye bayılıyorum ama şu şekilde. Mısırları ağzımda yumuşatıp öyle çiğniyorumBana da gülüyorlar ama benim için çok önemli insanların rahatsız olmaması. Bi gün yine sinemadayım. Çok tutulan bir film değil. Salon neredeyse bomboş. Ama sesler geliyor haşırt huşurt şapırt... Arkama baktım kimse yok. İyice döndüm bi baktım 7 sıra arkamda bir çift. Film umurlarında değil. Açmışlar 5 çeşit baharatlı cipsi havadan sudan konuşmalar, şapır şupur yemeler. Ön sıraya kadar rahat geliyor sesler de kokular da. Dedim inşallah evlenmezsiniz de kendiniz gibi çocuk yetiştirip salmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?