• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan hayatindan 1 dk calmak

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
Bu dert benim degil aslinda hepimizin derdi.Bugun baskasina diye bakip umursamadigimiz o 1dk bizim basimiza geldiginde seneler gibi gelebilir.
Su an trafikteyim avcilar e-5'den bakirkoy istikametine gidiyorum 3 ambulans siren cala cala geliyor emniyet seridini kapatan suruculer yol vermiyor. Hergun nelerle karsilasiyorum arkasinda ambulans siren caliyor sofor kirmizi isigin yesile donmesini bekliyor ustelik ambulansin gecis ustunlugu var. İett otobusleri yanyana gelip muhabbet ediyor arkada ambulans bagiriyor umrunda degil. Bu kadar nasil duyarsiz vicdansiz olduk insan hayati bu kadar mi degersiz . Emniyet seridinde arac kullanan, ceza yememek icin yesil isigi bekleyip Ambulansa yol vermeyen, koca otobusle yolu kapatip muhabbet edip ambulansi umursamayan tum suruculer 1 dk sizinde sonunuz olabilir hicbirine hakkimi helal etmiyorum

Sanırsın ki (o yol vermeyenlerin her biri) dünyayı kurtarıyor. Bencillikten nefret ediyorum.

Ben de geçen ambulansın peşine takılan uyanığı gördüm.
Koyun can derdinde kasap et derdinde işte...
Hasta sahibidir uyaniktir ambulansin arkasinda kalsinda ambulansin beklemesi beni deli ediyor sofore kiziyorum adam bide beni azarliyor

insanımız böyle.. halbuki hemen hepsinin zamanları o kadar değerli ki (!) yürüyen merdivende bile yürüyorlar, beklemeye tahammülleri yok.. ama iş başkasını bekletmek olunca hayat duruyor, hiç aceleleri yok..

Bu dert benim degil aslinda hepimizin derdi.Bugun baskasina diye bakip umursamadigimiz o 1dk bizim basimiza geldiginde seneler gibi gelebilir.
Su an trafikteyim avcilar e-5'den bakirkoy istikametine gidiyorum 3 ambulans siren cala cala geliyor emniyet seridini kapatan suruculer yol vermiyor. Hergun nelerle karsilasiyorum arkasinda ambulans siren caliyor sofor kirmizi isigin yesile donmesini bekliyor ustelik ambulansin gecis ustunlugu var. İett otobusleri yanyana gelip muhabbet ediyor arkada ambulans bagiriyor umrunda degil. Bu kadar nasil duyarsiz vicdansiz olduk insan hayati bu kadar mi degersiz . Emniyet seridinde arac kullanan, ceza yememek icin yesil isigi bekleyip Ambulansa yol vermeyen, koca otobusle yolu kapatip muhabbet edip ambulansi umursamayan tum suruculer 1 dk sizinde sonunuz olabilir hicbirine hakkimi helal etmiyorum
Şikayet edilecek bir yer yok mu acaba? Plakalarıyla bir de durumun fotoğrafıyla en azından otobüs şoförleri şikayet edilemez mi?

Yaziklar olsun.. ambulanstaki insanlar onlar yuzunden hayatlarini kaybedince bu hakki nasil odeyecekler acaba

Şikayet edilecek bir yer yok mu acaba? Plakalarıyla bir de durumun fotoğrafıyla en azından otobüs şoförleri şikayet edilemez mi?
Otobus soforlerini plaka ve sefer numaralari ile beyaz masaya sikayet ediyorum ama diger ozel araclar icin ancak polise oda ceza yaziyor

insanımız böyle.. halbuki hemen hepsinin zamanları o kadar değerli ki (!) yürüyen merdivende bile yürüyorlar, beklemeye tahammülleri yok.. ama iş başkasını bekletmek olunca hayat duruyor, hiç aceleleri yok..
Ambulans icindeki kendi yakini olsa acaba bunu yaparmi her trafik isiginda 1 dk beklese hastaya gec geldi ambulans diye sikayet ediyoruz

Birde Çalışlar'dan Bağcılar meydana kadar olan caddeyi görsen
Sağlı sollu park etmiş araçlar,ortada daracık bir yol, yol verecek yer bile yok
Akşamları görüyorum bazen, ambulans şoförü kendini parçalıyor ama ne fayda, kimin umurunda ...

Birde Çalışlar'dan Bağcılar meydana kadar olan caddeyi görsen
Sağlı sollu park etmiş araçlar,ortada daracık bir yol, yol verecek yer bile yok
Akşamları görüyorum bazen, ambulans şoförü kendini parçalıyor ama ne fayda, kimin umurunda ...
Koca tiri alacaksin o araclari eze eze gececeksin

geçenlerde internette bununla ilgili reklam video yapmışlar izlemiştim adam para çekmek için 2 dk atm de duruyor ambulans geliyor ve adam da işaret ediyor 2 dk ya geliyorum falan diye neyse 2 dk sonra adam arabayı çekiyo ve yoluna devam ediyor sonra adama bi telefon geliyo kardeşiniz kaza yaptı falan diye hastaneye gidiyo ve orda ki doktor da iki dakika önce gelseydi kurtulabilir di diyor ve o ambulansın içindeki hasta kardeşiymiş meğerse. güzel bi reklam olmuş.

Benim eşim emniyet şeridinin yanındaki şeritteyse; emniyet şeridinden gelen birini gördü mü hafif sağa kayıyor, geçmelerine izin vermiyor :KK59: kudursun köpekler!

Bu olay yukardakilerde bitiyor!!! Ben almanyada yasiyorum, yol vermesinlerde göreyim burda, aninda baslari derde girer... Tabiii insanlarinda sagduyulu olmasi lazim... Burda sesli müsikten sireni duymassan bile ceza alabilirsin, böyle sIkI yönetim türkiyede olsa keske, ama maalesef herkes cebini doldurmakla mesgul ve önemli seyleri görmezden geliyorlar...:ssz:

Ambulans 10 dk yolu yarım saatte geldi ve Kayınvalidem eşim ve benim kollarımda gözlerini kapadı. Ambulans kapının önünde, eve doktor girdi ve sanırım canım kayınvalidem 2 dk önce hayata veda etti. Trafik sıkışıklığı nedeni ile.

Back
X