İnsan ikinci kez belki üçüncü kez aşık olur mu?

İnsan kaç kez aşık olur? (sevgi değil; aşk)

• tek bir kere

OY: 8 40,0%
  • iki kere

OY: 0 0,0%
  • pek çok kere..

OY: 12 60,0%

• Ankete Katılan
    20

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
Evet, genelde çok konuşulan bir konu ama gerçekten merak ediyorum..Bir insan ikinci kez aşık olur mu?
Belki biraz aşk şöyledir ama sevgi böyledir diye de açabilirsiniz..Ben evliliklerin çoğunun aşkla değil ama sevgiyle yapıldığını görüyorum açıkçası ya da sevgililiklerin çoğunun öyle olduğunu...Ama birbirlerine "aşkım "diyorlar..Açıkçası bu pek dürüstçe değil ama...
Sizce bir insan kaç kez aşık olur ? Bazılarının dediği gibi bir kez aşık olur ama çok kez sever mi? Yoksa birçok keresinde de adı yine aşk mıdır?

Bence çok.
Ben evlenene kadar bir sürü kez asık oldum.
Ha sen buna cocukluk hayranlık heves hoşlantı dersin. Aşk sanmışsındır dersin ama ben aşk diyorum hepsinde aynı seyleri hissettim çünkü.
Öyle filmlerdeki gibi bir kez aşık olma fikri bana inandırıcı gelmiyor.

selam canım bence insanın hayatına bir insan damga vurur sadece bir kişi olur bir türlü aklından çıkaramadığı, onsuz yarım kaldığı, ne kadar hayatına birileri girse de tamam olamadığı

buna aşk deniyorsa eğer bence insan bir kere aşık olur

nişanlıma ilk görüşte vurulmuştum ve o hayatımdan bir şekilde çıkarsa ben ondan sonra hayatıma girecek herkeste onu arayacağıma adım gibi eminim, kimsenin onun gibi olamayacağına, hayatımda büyük izler bırakacağına ve bu izlerin kalıcı olacağına eminim o_O

bazı şeyler bir kere oluyor ya:KK51:

Şöyle ki; gerçek aşkı bulana kadar insan aşkın ne olduğunu tam olarak bilemediği için önceki hoşlanmalarını aşk sanabilir ama gerçekten aşık olduğu zaman hoşlanmayla aşkın farkını çok iyi anlar. Bence böyle.

ask heycan duygusu gelip gecici dir , cogu kez yasanilir bence , sonucta görünüsle alakali , gülüsü tavri yürüsü durusu

sevgi ise emek le saygi ile yanlisi ile bütünlesen duygusal sarmasiklar, beyni bedeni saran ve yasanmasi en zor olan bana göre

tabi yinede her insanda farklidir , kimi insan bin defa asik olur bir defa sever kimi de tam tersi ..

selam canım bence insanın hayatına bir insan damga vurur sadece bir kişi olur bir türlü aklından çıkaramadığı, onsuz yarım kaldığı, ne kadar hayatına birileri girse de tamam olamadığı

buna aşk deniyorsa eğer bence insan bir kere aşık olur

nişanlıma ilk görüşte vurulmuştum ve o hayatımdan bir şekilde çıkarsa ben ondan sonra hayatıma girecek herkeste onu arayacağıma adım gibi eminim, kimsenin onun gibi olamayacağına, hayatımda büyük izler bırakacağına ve bu izlerin kalıcı olacağına eminim o_O

bazı şeyler bir kere oluyor ya:KK51:

Ruh ikizini bulursan meselâ :))

bilmiyorum ....
sevgilim daha önce aşık olduğunu söylemişti bir keresinde
şimdi de beni sevdiğini söylüyor
ben zaten aşık değilim yani karşılıklı aşık değilsek sadece bir sevgiyse...bilmiyorum kafam karışık biraz gibi..
Canım bence her insana farklı şekilde aşık olursun,heyecan aynı olsa da her aşkın başka kokusu olduğunu düşünüyorum.

Ben bir kere platonik oldum
2.sinde çok hoşlandım ama aşka dönüşcek kadar uzun sürmedi
3. sunde gerçekten aşık oldum ve karşılıklı

Tdk aşkı çok sevmek olarak tanımlıyor.aşkın içinde sevgi var onsuz olmaz,ama aşk yalın sevgiden biraz daha fazlası,bir kere mantığına uymayan konular bile uyuyor gibi oluyor,tutku oluyor, ve ben yıllar önce psikoloğa gittiğimde adam bana aşkı tanımlatmıştı,evire çevire, ve cevabı : cinsel çekimdi,yani onu erkek olduğu için seviyosun arzuluyorsun tutku var kıskançlık var,
sevgide böyle şeyler yok saf duygudur,aşk olunca biraz komplike oluyor,aradaki farkı böyle tanımlıyorum.

Bir de şu var etrafta bi sürü aşk tanımı var ya onlara katılmıyorum aşkı,ilk baştaki kelebek uçuşması durumu olarak tanımlıyorlar,(bana göre bu kısım hoşlantı)ama bence bundan fazlası ,aşk ne zamanki anılar oluşuyor,bağlanıyorsun o zaman tamamlanmış oluyor.

Yani aşk sevgiyle karışık tutkulu cinsel çekim,vazgeçeme durumu sanırım.

bilmiyorum ....
sevgilim daha önce aşık olduğunu söylemişti bir keresinde
şimdi de beni sevdiğini söylüyor
ben zaten aşık değilim yani karşılıklı aşık değilsek sadece bir sevgiyse...bilmiyorum kafam karışık biraz gibi..
Lizzie cim aşık olmadığın biriyle birlikte olmak sıkıcı değil mi. bunu sorguladığına göre demekki bu durum yeterli gelmemiş size,mutlu olsaydınız sorgulamazdın bence :KK66:

X