- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.387
- 138
- Konu Sahibi legendary1
Vay ahlaksızlarTrakya'da küçük bir ilçede yaşıyorduk.Ben bir fabrikada bir birimde sorumlu olarak çalışıyorum o sıralar.Eşim Çorlu'da iş güvenliği kursuna gidiyordu.Ben de o zaman ikinci çocuğa hamileyim,6 aylık falan dı.Eşim gel beraber gidelim sen de biraz hava almış olursun dedi.Ben de tamam dedim.Gittik işte,karşıdan karşıya geçerken bir de baktım bizim müdür ve işyerinde ustabaşı olarak çalışan bir bayan sarmaş dolaş geliyorlar.Beni gördüler tabi ki,ben başımı çevirdim ama onlar tabi ki buz kesildiler o anda.Bu olay binde bir yaşanabilecek birşey,kadın evli koca koca çocukları var,müdür desen o da o şekilde.Neyse biz alışveriş merkezine gittik.Yemek falan yemeye yer arıyoruz.Yürüyen merdivenler de yine onlar.Allah'ım kaçtıkça beni buluyorlar.Özel sektör adam beni istediği gibi kapının önüne koyar tabi.Ben işyerinde gezinen saatli bir bombaydım artık.Neyse,bu ertesi gün yanıma geldi işi bırakmayı düşünüyor musunuz falan,yok dedim tüm haklarımı kullanacağım.Adam kıpkırmızı oldu o anda.Ben doğumdan sonra devam etmedim,işyeri de sonra iflas etti zaten.

Gelde rezil etme böylelerini
Senmisin eli işte gözü oynaşta
İşte böyle iflas edersin
Beter olsunlar canım