Tüm yorumları okudum ve yukarıdaki üyelere katılıyorum sizin için hiçbir şey ifade etmeyecek insanları dahi çok ciddiye alıp anında pençe çıkarıyorsunuz.
astrojurnal
çok sakin bir dille size olayları değişik yönlerden göstermeye çalışmış ama siz celallenip kestirip atmışsınız. Sizin yorumunuza cevap vermekle hata yaptım falan demişsiniz. Doğru bir iletişim yöntemi değil bu. Bunlar sizin eksiniz bence.
İş hayatınızdaki insanlar bunu fark ederse kullanır. Kamuda kimse kimseye yaranmak zorunda değil o yüzden kimse kimsenin kuyusunu kazmaz diye düşünüyor olabilirsiniz ben de şunu söyleyeyim bu tür mevzular kamuda inanın daha fazla. Bu şurda dursun.
Onun dışında ben de sınırları net çizen biriydim iş hayatına başlayana kadar. Ama şunu gördüm sevmesen de o senin iş arkadaşın yapacak bir şey yok. Müsamaha göstermelisin. Elbette her insan bir değil dedikodu yapsınlar seni hiç ilgilendirmemeli. İnsanları düzeltmek için uğraşmamalısın. İstedikleri kadar dedikodu yapsınlar katılma. Zorla katmaya çalışsalar fikir beyan etme sadece dinle.