• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iNSAN ILISKILERINDE TECRUBESIZIM(KONU KISKANCLIK)tecrubenize siginiyorum boyle giderse yanliz olucem

Cok tesekkur ediyorum onerilerinizi dikkate alacagim.Insan kendini goremiyor malesef yakinlarida kisideki yanlislari gorse bile soyleyemiyorlar(ailem icin diyorum) Bunlari beni tanimayan birinden duymak daha dogru oldu demekki suc bende tesekkur ediyorum tekrayorumunuz cok aydinlatici oldu bundan boyle kendimi merkezimden kaldirmaya calisacagim en azindan deneyecegim saolasiniz

Sana sunu da ekleyeyim , ya hep ya hic ci bir tavrin varsa -ki bu cogu akrep burcunda bu vardir ve mukemmel arkadasi ariyorsan, bu seni etkiler.Bir kusur gordugunde arkadasini firsat tanimadan silersin. Yasamin boyunca da o mukemmel arkadasi asla bulamazsin cunku sen, ben dahil hic kimse mukemmel degildir.Suc sende demeyelim de insanlara bakis acini degistirelim.

Şimdi sakin ol ve o egonu yere bırak.
Sonra karşındaki insanları oldukları gibi kabullenmeyi öğren.
Bunları yaparsan sorun kalmaz.
Inanin bir cok yorum geldi ego hakkinda galiba egom varmis :( Neyse bunu yenecegim ve insanlari oldugu gibi kabullenecegim. Buraya yardim icin yazdim ve amacima ulastim yardiminiz dokundu gercekten egom ve kibirimi farkedene kadar daha cok yanliz kalirdim bundan sonra egosuz ve kibirsiz olmaya dikkat edecegim

Sana sunu da ekleyeyim , ya hep ya hic ci bir tavrin varsa -ki bu cogu akrep burcunda bu vardir ve mukemmel arkadasi ariyorsan, bu seni etkiler.Bir kusur gordugunde arkadasini firsat tanimadan silersin. Yasamin boyunca da o mukemmel arkadasi asla bulamazsin cunku sen, ben dahil hic kimse mukemmel degildir.Suc sende demeyelim de insanlara bakis acini degistirelim.

Inanin yorumunuzu gordugumde gercekten abartmiyorum hayretler icinde kaldim ben oyle biriyim gercekten beni taaaaaaaaaaaam anlatmissiniz yukselenimde terazi bu konularda bilgi sahibisiniz vallaha hayretler icinde kaldim daha gecen gun kayin valideme diyordum ''benim hic dostum olmayacakmiiiiii bana uyan biri yokmu'' diyordum. Evet ben bana uymayan birini hemen cikariyordum hayatimdan,kinleniyordum.Hatta kayin valideme sunuda demistim (bu kibire isaret) ben ben gibi bir arkadas buluyum yakasina yapisirim hic birakmam da demistim kibirin en ust safasi galiba :( benimkisi :( Oysa ben kendini begenmis insanlari sevmezken goruyorum ki simdi ben de kendini begenen biriymisim meger )her insan kendini begenir ama ben o hic sevmedigim abartan kisilerdenmisim)bu huyumdan vazgecicem gercekten konuyu iyiki acmisim cunku ben bendeki hatali davranislarimin farkinda olmadan farkindaydim yani diyordum herkezde hatali olamaz ya(cunku cevremden herkezi cikardigim icin) Demekki hata bendeymis gercekten tum ictenlikle herkeze tesekkurlerimi iletiyorum.Onem verip yorum attiniz

Cok buyuk yazmissin hu huu. :KK48:

Herkesin taklit ettigini ve sana benzemek istediklerini ve senden ogrendiklerini sana sattiklarini yazmissin. Bunu bir kisi yapabilir ama hepsi de yapamaz. Hepsi yaparsa, sen oyle saniyorsan o zaman sende sorun vardir diyorum. Akrep burclari biraz egoisttir, duygusaldir , kincidir, ben merkezcidir. Biraz tavrini degistirmeye calis yoksa sahiden cevrende kimse kalmayacak.
Ben değilim ama yaff... :) Akrep burcun dan bazı bayanlar diyelim ona biz :)

Merhaba kizlar

Insan iliskilerinde tecrubesizim ve belki benim dusunemedigim bir ayrintiyi bulup bana soylersinizde bende bu olaya bakis acimi degistirip bu hareketleri gormeszden gelmeyi ogrenebilirim sizlerden.

EVET BIR COK KISI KIBIRLI KENDIMI BUYUK GORDUGUMU YAZMIS.ZANNEDILMESIN KI BEN BU YORUMLARA KIZDIM.AKSINE BEN BENDE DE HATA OLABILIR BELKI BEN FARKEDEMIYORUM DIYEREK BURAYA BASVURMUSTUM KI SIZIN YORUMLARINIZDAN ANLADIGIM UZREN 1 SAAT BILE OLMADAN ANLADIGIM BIRSEY OLDU GALIBA BEN KIBIRLIYIM :) BU CIKTI SONUCTAN BANA AYNA OLDUGUNUZ ICIN SAOLASINIZ.BUNDAN SONRA FARKLI BIR BAKIS ACIM VAR SAOLUN TEKRAR KENDIMI BUYUK GORUYORMUSUM BUNU DEGISTIRMEYE CALISACAGIM

İşe caps lock tuşunu kapatarak başlayabilirsiniz :KK14:

yazdıklarından bu anlaşılıyor. ve bu yazdıklarına göre sana tavsiyem hayata o kadar yüksekten bakma.
insanları giyimine kışamına konuşma tarzına değil. sana olan tavırlarına içtenliğine göre değerlendir. ama SINAMA. zaten hayat zamanla kimin ne olduğunu gösterir.
olabilir sen belki çok tarz sahibisindir senin giyimini sevmiştir ve o şekilde giyinmek istemiştir.
bu durumda 'şuna bak nasıl da kıskanıyor beni' diyip onu hayatından çıkarmak yerine, o kişiyle zevklerinizin uyduğunu düşünüp beraber alışverişe çıkmayı teklif et. insanları kendinden uzaklaştırmak yerine onlarla hayatın tadına varmayı dene. inan tek başınalık hiç hoş değil.

Cok saolun sinama tabiri biraz talihsiz oldu :KK43: evet hic hos degil yanlizlik.Dediginiz gibi de cooook yaptim su bak kiskanc diyerek hayatimdan cikardim ama bu gun itibari ile buraya icinden cikamadigim durumlari hep yazicam vallahi kisisel gelisim icin harika biryermis burasi sizi tanimayan insanlar bana gore en dogruyu gercegi soyleyebiliyorlar uyarilarinizi dikkate alacagim

Yaşınız kaç ? Ben otuzu devirdim etrafımda arkadaşım dostum diyeceğim kişi yok. Benim hatam çok tahammülsüz olmak. Bir de ben tek çocuğum yalnızlığa o kadar alıştım ki beni üzen biri oldu mu hemen kesiyorum hesabını.

Yaşınız kaç ? Ben otuzu devirdim etrafımda arkadaşım dostum diyeceğim kişi yok. Benim hatam çok tahammülsüz olmak. Bir de ben tek çocuğum yalnızlığa o kadar alıştım ki beni üzen biri oldu mu hemen kesiyorum hesabını.

Bende cok tahammulsuzum galiba 13 yasindan buyana tek tuk arkadasim olmustur ve suan dagdugum yerden tasinali 3 yil oluyor bir allahin kulu yok arkadas olarak olmaya kalkti isede ben luzumsuzluk ettim tahammulsuzluk gosterdim :( ama insan kendini degistire bilir kendini torpuleyebiluir ben buna inaniyorum

Bende cok tahammulsuzum galiba 13 yasindan buyana tek tuk arkadasim olmustur ve suan dagdugum yerden tasinali 3 yil oluyor bir allahin kulu yok arkadas olarak olmaya kalkti isede ben luzumsuzluk ettim tahammulsuzluk gosterdim :KK43: ama insan kendini degistire bilir kendini torpuleyebiluir ben buna inaniyorum

Tabii ki. En güzeli de bunun farkında olmanız :)

Ben değilim ama yaff... :) Akrep burcun dan bazı bayanlar diyelim ona biz :)

Tamam seni cikardik o zaman listeden. :KK48:

Yas ilerledikce bazi seylerin farkina vardigin icin, bileti cabuk kesiyorsun.

Sende mi akrep burcusun yoksam. :KK45:

Back
X